Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokytojaujančių lituanisčių draugija

QUOTE(Sophi @ 2008 10 19, 12:09)
Esu - dirbt reikia, bet tingiu labai blush2.gif
Apie šitą atvejį turbūt niekur nerašoma unsure.gif Bet man atrodytų - I , II pasaulinis karas, bet XV / penkioliktosios Pasaulio lietuvių sporto žaidynės ir pan.

aciuks.gif
Tokius dalykus būtinai reikėtų reglamentuoti unsure.gif VLE buvau radusi I Pasaulio lietuvių kongresą, užtai ir susimąsčiau... Turbūt būsi teisi. Kaip visada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalija @ 2008 10 19, 13:18)
Tokius dalykus būtinai reikėtų reglamentuoti unsure.gif VLE buvau radusi I Pasaulio lietuvių kongresą, užtai ir susimąsčiau... Turbūt būsi teisi. Kaip visada mirksiukas.gif

Aš irgi sakyčiau, kad I Pasaulio lietuvių kongresas, tikk nežinau, kaip aiškiai paaiškint kodėl blush2.gif
Pasaulio lietuvių sporto žaidynės, Pasaulio lietuvių kongresas yra renginių pavadinimai, o tie skaičiai tik rodo eilės numerį. O su karais yra kitaip. Pirmasis, Antrasis įeina į patį pavadinimą, todėl Pimasis pasaulinis karas / I pasaulinis karas ax.gif Nežinau, ar aiškiai pasakiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 19 spalio 2008 - 12:26
veika, užfiksuota vidaus teisės aktais... įnagininkas galimas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 10 21, 15:36)
veika, užfiksuota vidaus teisės aktais... įnagininkas galimas unsure.gif

Nesuprantu minties blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 10 21, 18:34)
Nesuprantu minties blush2.gif

čia iš korupcijos tvarkos, nebepamenu pradžios, bet esme, ar galima kažka (nusižengimą ar kt.) fiksuoti aktais? gal aktuose... nors čia nurašyta, www taip yra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 10 21, 19:38)
čia iš korupcijos tvarkos, nebepamenu pradžios, bet esme, ar galima kažka (nusižengimą ar kt.) fiksuoti aktais? gal aktuose... nors čia nurašyta, www taip yra unsure.gif

aktuose jau būtų panašiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 10 21, 18:40)
aktuose jau būtų panašiau ax.gif

vat ir man taip, BET:
aprašas sudarytas pagal http://www.sam.lt/re...o... pasi 2.doc (trečias priedas, B1 ir t. t.)
jei ištaisysiu, vėl liksiu nesuprasta doh.gif tik man regis, kad klaida ten "iš aukščiau" palikta g.gif
Atsakyti
UAB „Senukų prekybos centras“ – didžiausias statybinių medžiagų ir namų apyvokos reikmenų tinklas Baltijos šalyse, didmenomis ir mažmenomis prekiaujantis statybos, remonto ir buities prekėmis, teikiantis įvairias paslaugas individualiems klientams bei įmonėms. Šiandien visoje Lietuvoje veikia 91 „Senukų“ prekybos centras. „Senukams“ prekes tiekia daugiau nei 1000 užsienio ir 800 Lietuvos tiekėjų. „Senukai“ ne tik importuoja, bet ir aktyviai eksportuoja prekes į Latviją, Estiją, Rusiją, Ukrainą, Baltarusiją, Islandiją, Norvegiją, Švediją, Olandiją, Daniją, JAV.
Reikalingas (-a)
Lietuvių kalbos redaktorius (-ė)
Darbo aprašymas
• įvairių verslo tekstų (dokumentų, reklamos, katalogų, prekių aprašymų, kainoženklių ir kt.) kalbos taisymas ir taisyklingumo kontrolė;
• darbuotojų konsultavimas kalbos ir tekstų rengybos klausimais. Reikalavimai
• aukštasis lietuvių filologijos išsilavinimas;
• lietuvių kalbos tekstų redagavimo patirtis;
• Dokumentų rengimo taisyklių išmanymas;
• mokėjimas dirbti kompiuteriu („Microsoft Office“).
Įmonė siūlo
• atsakingą darbą šiuolaikiškoje, besiplečiančioje tarptautinėje kompanijoje, jauname ir draugiškame kolektyve;
• patrauklias karjeros perspektyvas;
• didėjantį, Jūsų kompetenciją atitinkantį atlyginimą;
• galimybes tobulintis seminaruose, kuriuos veda patyrę, rinkoje vertinami profesionalai;
• visas socialines garantijas bei išskirtines nuolaidas „Senukų“ parduotuvėse.
Kita informacija
Norinčius kandidatuoti prašome užsipildyti savo gyvenimo aprašymą "Senukų" tinklapyje : wwww.senukai.lt
Informacija apie darbą
Vieta: Kaunas
Priėmimo į darbą data: iš karto
Darbo pobūdis: pilna darbo diena, darbuotojas
Skelbimas galioja iki: 2008 m. lapkričio 4 d.
Įvestas: 2008 m. spalio 21 d.

Šitie irgi ieško nonstop...
Atsakyti
aha, nonstop... o Finmin kartais ne ten pat kur anksčiau ieško ax.gif
na, pasakysiu vis dėlto ryt savo nuomonę apie tą įnagininką biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 21 spalio 2008 - 19:38
QUOTE(AŠA @ 2008 10 21, 20:26)
o Finmin kartais ne ten pat kur anksčiau ieško ax.gif

Ne, ten antrą redaktorę priims ax.gif
na, pasakysiu vis dėlto ryt savo nuomonę apie tą įnagininką biggrin.gif

Jau nežinau - va ką radau KKP:
Dokumentas gali būti suvokimas ir kaip veikėjas, ir kaip veiksmo atlikimo priemonė , todėl gali būti nusakomas ir kilmininku, ir įnagininku, o jei jis suprantamas kaip šaltinis – vietininku: Taikomos įstatymų, įstatymais, įstatymuose numatytos poveikio priemonės. (žr. nustatýti).
Įnagininkas vartojamas tik priemonei reikšti: Nuorašas rašomas mašinėle. Šiuo nutarimu patvirtinti veiklos nuostatai (tvirtina institucija, priimanti nutarimą).
Atsakyti
aš tai čia suvokiu kaip šaltinį... nors... jei galima pateikti raštu, žodžiu, tai... gal gali būti ir priemonė unsure.gif
Atsakyti
Lietuvos literatūros vertėjų sąjunga 2008 m. lapkričio 19 d., trečiadienį, 17.30 val.
rengia PRAKTINĮ REDAGAVIMO SEMINARĄ pradedantiesiems grožinės literatūros vertimų redaktoriams.

Seminarą ves Laimantas Jonušys ir Diana Bučiūtė. Dalyviams iš anksto bus pateikti redaguotini grožinio teksto iš anglų k. vertimai.

(Dalyvio mokestis - 20 Lt.)

Daugiau inf. žr. http://www.llvs.lt/?...tem=328&lang=lt
Atsakyti