Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes KET savarankiskai

QUOTE(Mojito @ 2008 08 26, 11:15)
nezinau, kituose temuose merginos irgi sneka apie naujas savokas ir pakeitimus...vadinasi tiesa...

teks eiti informacijos pasiieskoti apie tai g.gif ka cia dar prisimaste doh.gif
Atsakyti
niu tai jau tikrai mokinies mokinies ir likus porai dienu viska keiciasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(questa @ 2008 08 26, 12:31)
niu tai jau tikrai mokinies mokinies ir likus porai dienu viska keiciasi  doh.gif

man toks jausmas ka jie ten nieko daugiau neveikia kaip tik kuria nesamones doh.gif kad tik kuo daugiau neislaikytu ir kad kuo daugiau pinigu jiems iplauktu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(questa @ 2008 08 26, 12:31)
niu tai jau tikrai mokinies mokinies ir likus porai dienu viska keiciasi  doh.gif

Na ir kas čia likus porai dienų pasikeis? Juk pakeitimai jau anksčiau skelbti buvo, jie įsigalios nuo rugsėjo 1. Kai kurie net tik nuo 2009 m.
Atsakyti
niu mergickos kaip sekasi mokytis bilietukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 08 26, 21:29)
niu mergickos kaip sekasi mokytis bilietukus mirksiukas.gif

Niu zinok vis geriau ir geriau topsecret.gif
Tik man nelabai sekasi sankryzos kai be pagrindinio, na lygereiksmiai keliai ax.gif

Ir nzn kuo skiriasi priekiniai nuo galiniu varomu ratu blush2.gif

It dar- kaip yra tas zenklas kur draudzia sustot, toks melynas su raudonu kryzium, tai kai buna nenurodytos rodykles uz ar pries ir pan, na kai jis stovi vienas ir jokiu kitu nera, tai tik iki jo negalima stovet? Ar jis galioja atkarpa tipo iki kelio? Ar uz jo negalima stoveti?
Atsakyti
QUOTE(*Gabriella* @ 2008 08 26, 22:10)
Niu zinok vis geriau ir geriau topsecret.gif
Tik man nelabai sekasi sankryzos kai be pagrindinio, na lygereiksmiai keliai  ax.gif

Ir nzn kuo skiriasi priekiniai nuo galiniu varomu ratu  blush2.gif

It dar- kaip yra tas zenklas kur draudzia sustot, toks melynas su raudonu kryzium, tai kai buna nenurodytos rodykles uz ar pries ir pan, na kai jis stovi vienas ir jokiu kitu nera, tai tik iki jo negalima stovet? Ar jis galioja atkarpa tipo iki kelio? Ar uz jo negalima stoveti?

tai saunu ka vis geriau su lygereiksmem sankrizom tai labai lengva turi duoti kelia is desines biggrin.gif o koks cia zenklas melynas su raudonu kryiu kazkaip tokio nepamenu g.gif o priekiniai ir galiniai skiriasi ju stabdimas jei automobilis pradea slysti su galyniais varomais reikia reik duoti gazo kad issilydintu atrodo taip g.gif kad nesuklaidinciau doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *dano_mama*: 26 rugpjūčio 2008 - 21:23
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 08 26, 22:21)
tai saunu ka vis geriau su lygereiksmem sankrizom tai labai lengva turi duoti kelia is desines  biggrin.gif o koks cia zenklas melynas su raudonu kryiu kazkaip tokio nepamenu g.gif o priekiniai ir galiniai skiriasi ju stabdimas jei automobilis pradea slysti su galyniais varomais reikia reik duoti gazo kad issilydintu atrodo taip g.gif kad nesuklaidinciau doh.gif  mirksiukas.gif

Jei su galu varomu duosi gazo paslydus tai finisas geriausiu atveju bus griovy doh.gif
Priekis varomas-kai motoras suka priekinius ratus,o kai galas-galinius.Jei paslysti su priekiu varomu-labai svelniai siek tiek gazo ir issilygini vairu(kadangi priekiniai ratai vedantys-istempia kartais smile.gif ),jei uznesa su galu varomu-tiesiniesi vairu.Ir negalima stabdyti.
O jei tas zenklas "sustoti draudziama" stovi vienas be jokiu rodykliu tai sustoti negalima uz jo,o iki kur jis galioja nebepamenu dabar,lyg tais iki artimiausios sankryzos(knygeleje yra parasyta).
Atsakyti
nu man ir vis geriau , labai patiko automokyklos.lt su sankryzom viskas tvarkoi pas mane tik daba kitur pradejau veltis doh.gif
turejai omeny apie ta zenkla kur mikriukai daba per ji daug kur negali sustot isleisti zmones ,tikriausiai g.gif
Atsakyti
As spresdama autoklase.lt sankryzas viska atsakau teisingai thumb_yello.gif Tikuosi ten viskas gerai ir bus man naudinga regitroj ax.gif
Atsakyti
nu tikekimes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(questa @ 2008 08 27, 10:09)
nu man ir vis geriau , labai patiko automokyklos.lt  su sankryzom viskas tvarkoi pas mane tik daba kitur pradejau veltis  doh.gif
turejai omeny apie ta zenkla kur mikriukai daba per ji daug kur negali sustot isleisti zmones ,tikriausiai  g.gif

332. Sustoti draudžiama- Draudžiama transporto priemonėms sustoti (stovėti) toje kelio pusėje, kurioje yra kelio ženklas. Negalioja skiriamuoju ženklu „Neįgalusis" pažymėtoms transporto priemonėms. Jeigu naudojamas kartu su 1.4 ženk-linimo linija, galioja iki šios linijos pabaigos.

333. Stovėti draudžiama- Draudžiama transporto priemonėms stovėti toje kelio pusėje, kurioje yra ženklas. Negalioja skiriamuoju ženklu „Neįgalusis" pažymėtoms transporto priemonėms ir taksi su įjungtu taksometru. Jeigu naudojamas kartu su 1.9 ženklinimo linija, galioja iki šios linijos pabaigos
1.9 ir 1.4 tai cia geltonos linijos.
http://www.auto-moky...ndex.php?id=222

O jei jis(abu) stovi vienas tai kaip uz jo ar pries ji ar ir uz jo ar ir pries ji? Na niekur nerandu g.gif blush2.gif

Sperndziau testa tai buvo kl kelio krastas, stovi tas zenklas ir uz jo masina ir klausia ar galima stoveti, tai ats buvo, jog ne.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gabriella*: 27 rugpjūčio 2008 - 10:01