Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes KET savarankiskai

QUOTE(questa @ 2008 08 27, 10:09)
nu man ir vis geriau , labai patiko automokyklos.lt  su sankryzom viskas tvarkoi pas mane tik daba kitur pradejau veltis  doh.gif
turejai omeny apie ta zenkla kur mikriukai daba per ji daug kur negali sustot isleisti zmones ,tikriausiai  g.gif

tai geai kad sauniai sekasi smagu kad patinka ten spresti bilietukus sekmes ir toliau thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
nu taip jei uz zenklo stovejo masina tai negalima stovet nes stovi pries tai zenklas draudziantis stovet mirksiukas.gif
Atsakyti
labas ko cia taip tylu ir ramu unsure.gif gal jau kas i regitra mirksiukas.gif
Atsakyti
nu as dar ne bet jau visai nedaug liko laiko, sia sav paplusesiu kaip reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(questa @ 2008 08 31, 20:01)
nu as dar ne bet jau visai nedaug liko laiko, sia sav paplusesiu kaip reikalas  mirksiukas.gif

as tai nieko nebespeju ir teises ir mamyciu uzsakymukai tai uh doh.gif
Atsakyti
nu as ir sunkiai randu laiko, tai vaikas tai vyras tai buitis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(questa @ 2008 08 31, 20:26)
nu as ir sunkiai randu laiko, tai vaikas tai vyras tai buitis  doh.gif

butent kartais net norisi pabekti kai viskas susikrauna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 08 31, 20:28)
butent kartais net norisi pabekti kai viskas susikrauna doh.gif

As tada sedu uz vairo ir pabegu...kai taip buna... smile.gif
Atsakyti
tai vat ir stengiames igyti ta vaira lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 08 31, 20:38)
As tada sedu uz vairo ir pabegu...kai taip buna... smile.gif

tai smagu kai tu teises turi thumbup.gif o kur gi toli peskom pabeksi lotuliukas.gif
Atsakyti
supermamytes, o kur online sprendziat testus? as tai tik viena normalia vieta radau - auto.plius.lt/ket . Vyras, nors jau vairuoja beveik 5 metus, dar klaidu padaro lotuliukas.gif man geriau sekas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(cult @ 2008 09 01, 13:09)
supermamytes, o kur online sprendziat testus? as tai tik viena normalia vieta radau - auto.plius.lt/ket . Vyras, nors jau vairuoja beveik 5 metus, dar klaidu padaro  lotuliukas.gif man geriau sekas wink.gif

sveikute as tai bent jau sprendziau atomokyklos.lt mirksiukas.gif
Atsakyti