Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes KET savarankiskai

kiek suprantu taip
Atsakyti
o man taip tai neatrodo smile.gif
Papildyta:
mergites suznojau toke programa paska ira linkomanija tai ten ira programele mokomes vairuoti
Atsakyti
tai tada kam reikalningas diplomas einant laikyt teorija g.gif
Atsakyti
As issilaikiau teorija savarankiskai ir gavau 94. mano pasiruosimas: 3 ar 4 kartus perskaiciau ta knygute, pasikoncultavau su draugu del neaiskumu ir issisprendziau bilietus.
Atsakyti
nu kat drauge laike tai jai nereikejo smile.gif jokio diplomo
Papildyta:
tai sveikinu islaikius rara yai ku bandei laikiti teorija smile.gif
Atsakyti
as ir ejau laikyt teorija ir reikejo diplomo
Atsakyti
QUOTE(erika55 @ 2009 01 09, 18:55)
Jei nesi pabaiges vidurines,tai negalima laikyti teorijos?

As dabar net nzn ka pasakyt, mano brolis dabar 11klasej, lapkriti suejo 18metu, jis jau baigineja kursus ir eis laikyti egzaminu.
Sese 12oj klasej issilaike ir gavo teises.

Atsakyti
tai gal tada tik galioja jei savarankiskai laikai, o jei per mokykla tai nebutinai but baigius g.gif
Atsakyti
O kur tokius dalykus galima konkreciai suzinoti? Regitroj?
Atsakyti
regitros puslapyje reik pasiskaityt
Atsakyti
Is Regitros

Ar teorijos egzaminą galima laikyti pasiruošus savarankiškai?

Savarankiškai mokytis ir laikyti teorijos egzaminą galite:

-jei siekiate įgyti teisę vairuoti AM kategorijos transporto priemones;

-jei turite ne žemesnį kaip vidurinį išsilavinimą ir siekiate įgyti teisę vairuoti A1, B1 arba B kategorijų transporto priemones;

-jei turite teisę vairuoti B1, B, C1, C, D1, D arba T kategorijos (-ų) transporto priemones ir siekiate įgyti teisę vairuoti A1 ar A kategorijos transporto priemones;

-jei turite teisę vairuoti D1 arba D kategorijų transporto priemones ir siekiate įgyti teisę vairuoti C1 arba C kategorijų transporto priemones;

-jei turite teisę vairuoti T kategorijos transporto priemones ir siekiate įgyti teisę vairuoti B, D1 ar C1 kategorijų transporto priemones.
Atsakyti
tai vadinasi reik vidurini baigt
Atsakyti