Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes KET savarankiskai

4u.gif sveikutes tai kokius bilietus skaitai jai nepaslaptis
Atsakyti
na mergaites kai sekasi mokytis savarankiskai 4u.gif
Atsakyti
as jau sesiu viena diena vel uzsiimt nes taip jau aptingus tuoj pamirsiu ka mokinausi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(questa @ 2009 02 05, 10:08)
as jau sesiu viena diena vel uzsiimt nes taip jau aptingus tuoj pamirsiu ka mokinausi  blush2.gif

sake kad teorija pasunkinta yra labai painiu klausimu daug doh.gif as tai dziaugiuosi kad ja jau anksciau issilaikiau tai jau tikiuosi kad si menesi uzbaigsiu ir vaziavima blush2.gif
Atsakyti
smile.gif sveikutes tikrai kat pasunkinta teorija ir net nelenda man igal ba tie bilietai i galva negaliu niekaip ismokti teorijos 4u.gif net nezinau kokius testus presti doh.gif
Atsakyti
sveikos visos besimokancios,jungiuosi ir as prie jusu 4u.gif pries metus lankiau teorija ir praktikos val. isvazinejau,bet nepasiseke issilaikyti teorijos is pirmo karto tai ir apleidau. blush2.gif db nusprendziau kol turiu laiko issilaikyti teorija,o po gimdymo, nes db esu nestuke.gif ir vaziavimo mokytis
Atsakyti
QUOTE(Vilkdage @ 2009 02 06, 22:10)
sveikos visos besimokancios,jungiuosi ir as prie jusu 4u.gif pries metus lankiau teorija ir praktikos val. isvazinejau,bet nepasiseke issilaikyti teorijos is pirmo karto tai ir apleidau. blush2.gif db nusprendziau kol turiu laiko issilaikyti teorija,o po gimdymo, nes db esu nestuke.gif  ir vaziavimo mokytis

kuo greiciau pradesi tuo greiciau issilaikysi as tai va jau antra diena pradejau vazineti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2009 02 13, 12:19)
kuo greiciau pradesi tuo greiciau issilaikysi as tai va jau antra diena pradejau vazineti  4u.gif

sveikos busimos smile.gif smile.gif vairuotojos
Papildyta:
QUOTE(virgante @ 2009 02 13, 13:16)
sveikos busimos  smile.gif  smile.gif vairuotojos

Atsakyti
sveikute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristeana2 @ 2009 01 20, 15:28)
4u.gif sveikutes tai kokius bilietus skaitai jai nepaslaptis

biggrin.gif sveika kristeana matau tau neblogai sekas biggrin.gif
Atsakyti
ket testai arba ket 4u.gif