Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes KET savarankiskai

Sveikos visos besimokancios 4u.gif

Laikiau teorija paskutine gruodzio diena, tai galiu pasakyti, kad tie techniniai klausimai, kur buna, buvo lygiai tokie patys kaip cia http://www.autoklase...stai/skyrius/lt

Sekmes Jums besimokant 4u.gif
Atsakyti
na ka merginos siandien mano kancios pasibaige issilaikiau teises biggrin.gif negaliu tuom patiketi dar lotuliukas.gif
sekmes jums visoms besimokancioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2009 02 20, 12:59)
na ka merginos siandien mano kancios pasibaige issilaikiau teises  biggrin.gif negaliu tuom patiketi dar  lotuliukas.gif 
sekmes jums visoms besimokancioms  4u.gif

4u.gif o tave sveikinam islaikiusia 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*dano_mama* @ 2009 02 20, 12:59)
na ka merginos siandien mano kancios pasibaige issilaikiau teises  biggrin.gif negaliu tuom patiketi dar  lotuliukas.gif 
sekmes jums visoms besimokancioms  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virgante: 20 vasario 2009 - 17:22
sveikinu kat ilaikei domo mamite okur laikei jai nepaslaptis 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2009 02 18, 23:40)
Sveikos visos besimokancios 4u.gif

Laikiau teorija paskutine gruodzio diena, tai galiu pasakyti, kad tie techniniai klausimai, kur buna, buvo lygiai tokie patys kaip cia http://www.autoklase...stai/skyrius/lt

Sekmes Jums besimokant 4u.gif

Tai va va,kad tik autoklase ir beliko,visur kitur kiek ieskojau jau mokami tie testai,tai namie ir neteko pasimokyti,vazinejau i mokykla prie kompo sedeti ax.gif
Atsakyti
aciu mergaites as laikiausi panevezyje 4u.gif
Atsakyti
ax.gif o man nelabai patinka autoklase, nes kai parodo teisingus ir neteisingus atsakymus schemu neparodo, as nepamenu kitu ax.gif , o gal as nemoku kazko pazymeti???
Atsakyti
QUOTE(makalaika @ 2009 02 20, 21:45)
ax.gif o man nelabai patinka autoklase, nes kai parodo teisingus ir neteisingus atsakymus schemu neparodo, as nepamenu kitu  ax.gif , o gal as nemoku kazko pazymeti???

Schemu tai tikrai nerodo, galima nebent pziureti grizus atgal "back" smile.gif
Atsakyti
4u.gif man tai labiausei patigdavo mokikloje spresti bilietus.o ne per interneta .nes kaip pradedi visiur landioti. tai galvoje sumaistis tik gaunasi ir daugiau nieko. smile.gif cia tik mano nuomone.jai ka smile.gif nepykit
Atsakyti
as tai namie mokausi, niekur nesu uzsirasiusi jokioj mokykloj, sakiau kai klaidu nebedarysiu spresdama bilietus tada eisiu egzamino laikyti, o po to pravaziavimus kokioj mokykloj pasiimsiu. ar taip as viska suprantu? ar galima taip daryti? ar butina eiti i kokia nors mokykla ir lankyti kursus?
Atsakyti
QUOTE(makalaika @ 2009 02 20, 22:45)
ax.gif o man nelabai patinka autoklase, nes kai parodo teisingus ir neteisingus atsakymus schemu neparodo, as nepamenu kitu  ax.gif , o gal as nemoku kazko pazymeti???

Pas mane tai ten visi teisingi buna,per lengvi testai,o ir to,ko man reikia,ten nera doh.gif O mokykloje renku taip mazdaug 90proc.arba daugiau biski,kaip pasiseka smile.gif Kad tik regitroj pasisektu ax.gif
Atsakyti
manau kat geriau vaikscioti imokikla ba kai namuose mokinaus vis tiek ziniu man truko vat kaip ira ce mano nuomone smile.gif
Papildyta:
pasiuliciau kol simto procentu nesurenki geriau neskubek iregitra
Atsakyti