QUOTE(agutis @ 2008 06 12, 15:04)
Mano vairavimo kursiukai su 20val.vairavimo kainavo 1100lt(dabar jau brangsta),už medicininę sumokėjau-37lt,.už pirmos pagalbos išklausymą-20lt.Medicininė,kaip ir pirmos pagalbos,jei neklystu,galioja 5m.
o tai čia atskirai kažkur dareisi medicinkę ir pirmąją pagalbą?

ten kur mokinausi, pirm.pag. įeina į kainą, net KET knygutę duoda, o medicinkę - atėjo pati gydytoja į m-klą, tik už tą tai mokėjau aišku
QUOTE(Vicious Vici @ 2008 06 12, 18:08)
gera tema
jau pati galvojau kažką tokio užvesti
būkit žmonės, negailėkit, pasidalinkit info iš kur traukiat medžiagą teorijai mokytis

man jau davė kažkiek patarimų bet manau jų niekad nebus per daug
QUOTE(*Gabriella* @ 2008 06 26, 22:11)
Sveikutes
Na ar yra cia dabar besimokanciu ar jau visos issilaiket?
As ruosiuosi laikyti irgi savarankiskai, tai renkuosi medziaga
mano nuomone paprasčiau užsirašyti externu - ir prie kompo gali neribotai sėdėti, ir pažymėjimą gausi, o po to pereisi norm. prie praktikos...
PS. kur mokinaus, tei paima nedidelį(nžn db kiek) valandinį mokęstį, susimoki ir sprendi, čia jei ten nesimokini...
QUOTE(DAMA XL @ 2008 06 29, 21:11)

pas mane panasi situacija...nors ir lankiau sąžiningai užsiimimus..bet nedaug ka jie ir dave...kad kaip kiti buna sako va destytojus išaiskina,kad knygutes nereikia skaityt.. viska ką pati spęsdama ,vyras konsultuodavo

ir ėjau į Regitra kaip savarankiskai pasiruosus,nors mokyklinį irgi išlaikusi buvau

taigi viskas priklauso nuo savęs
gal ir tiesa, tik man patiko, kad dėstytojas turėjo didelę patirtį, tai pažymėdavo, kur daugiausia klystama, kokie naujausi pasikeitimai, kaip regitros instruktoriai gali pakirst

, ir dar kad visas situacijas gali išaiškinti, iškart kai sprendi testą

...ir dėl testų taip pat - mokyklose jie astoviai atnaujinami, o nete tei nevisada, rasdavau neatitikimų...