Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes KET savarankiskai

QUOTE(comep @ 2008 06 14, 21:27)
as ejau tiesiai i regitra
be jokio mokyklinio,su atestatu  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif ir as taip dariau,o dabar vaziavima mokinuosi ax.gif
Atsakyti
As irgi mastau teises laikytis sia vasara, pasiskaiciau, kaip puikiai jums sekasi mokytis teorija savarankiskai, tai galvoju gal ir man taip daryti. g.gif O gal galit pasakyt, ka konkreciia ir kur jus sprendziat, be to, kad mokotes knygute KET.? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(creative @ 2008 06 29, 10:11)
As irgi mastau teises laikytis sia vasara, pasiskaiciau, kaip puikiai jums sekasi mokytis teorija savarankiskai, tai galvoju gal ir man taip daryti.  g.gif  O gal galit pasakyt, ka konkreciia ir kur jus sprendziat, be to, kad mokotes knygute KET.?  ax.gif  4u.gif

aš tai nors ir buvau užsirašius kursams, bet teoriją teko mokytis savarankiškai doh.gif na perskaičiau kokius 3kartus knygutę ir daug daug sprendžiau bilietukų thumbup.gif kuriuos atsisiunčiau iš interneto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(creative @ 2008 06 29, 10:11)
As irgi mastau teises laikytis sia vasara, pasiskaiciau, kaip puikiai jums sekasi mokytis teorija savarankiskai, tai galvoju gal ir man taip daryti.  g.gif  O gal galit pasakyt, ka konkreciia ir kur jus sprendziat, be to, kad mokotes knygute KET.?  ax.gif  4u.gif

aš tai rimtai į šį reikalą žiuriu ir teoriją taip pat paskaitau, nenoriu išmokti na bum, nes tų žinių reikia man, o ne lapeliui gauti ax.gif ir nesiruošiu tik porą savaičių prie to sėdėti, o gerokai ilgiau, neskubant, kad viskas susisistemintų galvoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2008 06 29, 17:50)
aš tai nors ir buvau užsirašius kursams, bet teoriją teko mokytis savarankiškai  doh.gif na perskaičiau kokius 3kartus knygutę ir daug daug sprendžiau bilietukų  thumbup.gif kuriuos atsisiunčiau iš interneto  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif pas mane panasi situacija...nors ir lankiau sąžiningai užsiimimus..bet nedaug ka jie ir dave...kad kaip kiti buna sako va destytojus išaiskina,kad knygutes nereikia skaityt.. viska ką pati spęsdama ,vyras konsultuodavo thumbup.gif ir ėjau į Regitra kaip savarankiskai pasiruosus,nors mokyklinį irgi išlaikusi buvau ax.gif taigi viskas priklauso nuo savęs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agutis @ 2008 06 12, 15:04)
Mano vairavimo kursiukai su 20val.vairavimo kainavo 1100lt(dabar jau brangsta),už medicininę sumokėjau-37lt,.už pirmos pagalbos išklausymą-20lt.Medicininė,kaip ir pirmos pagalbos,jei neklystu,galioja 5m. 4u.gif

o tai čia atskirai kažkur dareisi medicinkę ir pirmąją pagalbą? blink.gif ten kur mokinausi, pirm.pag. įeina į kainą, net KET knygutę duoda, o medicinkę - atėjo pati gydytoja į m-klą, tik už tą tai mokėjau aišku smile.gif
QUOTE(Vicious Vici @ 2008 06 12, 18:08)
gera tema thumbup.gif  4u.gif
jau pati galvojau kažką tokio užvesti ax.gif

būkit žmonės, negailėkit, pasidalinkit info iš kur traukiat medžiagą teorijai mokytis 4u.gif man jau davė kažkiek patarimų bet manau jų niekad nebus per daug 4u.gif

QUOTE(*Gabriella* @ 2008 06 26, 22:11)
Sveikutes  4u.gif

Na ar yra cia dabar besimokanciu ar jau visos issilaiket?
As ruosiuosi laikyti irgi savarankiskai, tai renkuosi medziaga  ax.gif

mano nuomone paprasčiau užsirašyti externu - ir prie kompo gali neribotai sėdėti, ir pažymėjimą gausi, o po to pereisi norm. prie praktikos...
PS. kur mokinaus, tei paima nedidelį(nžn db kiek) valandinį mokęstį, susimoki ir sprendi, čia jei ten nesimokini...

QUOTE(DAMA XL @ 2008 06 29, 21:11)
drinks_cheers.gif pas mane panasi situacija...nors ir lankiau sąžiningai užsiimimus..bet nedaug ka jie ir dave...kad kaip kiti buna sako va destytojus išaiskina,kad knygutes nereikia skaityt.. viska ką pati spęsdama ,vyras konsultuodavo thumbup.gif ir ėjau į Regitra kaip savarankiskai pasiruosus,nors mokyklinį irgi išlaikusi buvau ax.gif taigi  viskas priklauso nuo savęs 4u.gif

gal ir tiesa, tik man patiko, kad dėstytojas turėjo didelę patirtį, tai pažymėdavo, kur daugiausia klystama, kokie naujausi pasikeitimai, kaip regitros instruktoriai gali pakirst gun_bandana.gif , ir dar kad visas situacijas gali išaiškinti, iškart kai sprendi testą thumbup.gif ...ir dėl testų taip pat - mokyklose jie astoviai atnaujinami, o nete tei nevisada, rasdavau neatitikimų... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialia123: 30 birželio 2008 - 16:07
QUOTE(Gardee @ 2008 06 27, 15:58)
norėjau paklaust, kur Jonavoj mokiais?  bigsmile.gif ir mokiais tik praktiką vairavimo mokykloj? kaip nuėjai ten ir pasakiai, kad teoriją išlaikiai savarankiškai mokydamąsi, o dabar tau tik išmokt važinėt reik?  ax.gif

Istorija buvo tokia, kad is pradziu MB per draugus susiskambino su Povilu B. Visa litanija, kad as teorija isilaikiau savarankiskai, man tik reikia praktikos, sugrojo. Ir ka - ateinu as sekancia diena pas ji i mokykla, su litais rankose ir man sako (buhaltere manyciau)- as viska suprantu, bet pirmam vairavimui GERIAUSIU atveju jus galesim priimti geguzes vidury....(po daugiau nei 2 savaiciu nuo mano atejiomo) Na jo galvoju, man jusu geriausias atvejis nelimpa... Ta pacia diena pasiskaminau i Raimundo B. mokykla, ta pati litanija apie eksternu islaikyta teorija - nulekiau, susimokejau pinigelius ir po keliu dienu sedau uz vairo su instruktoriumi.
Atsakyti
Daugelis Jusu mini testus internete, tiesiog pacios ieskote per google, ar yra kokie puslapiai, jei galite, pasidalinkit nuorodom . ax.gif
Atsakyti
QUOTE(creative @ 2008 07 06, 15:36)
Daugelis Jusu mini testus internete, tiesiog pacios ieskote per google, ar yra kokie puslapiai, jei galite, pasidalinkit nuorodom .  ax.gif

Stai, kuriuos as spredavau, kai ruosiausi teorijos egzaminui:
http://www.automokyk...ijos_testai.php
http://teises.lt/vai...teorijos_testas
http://www.autoklase...stai/skyrius/15
Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucke @ 2008 07 01, 14:17)
Istorija buvo tokia, kad is pradziu MB per draugus susiskambino su Povilu B. Visa litanija, kad as teorija isilaikiau savarankiskai, man tik reikia praktikos, sugrojo. Ir ka - ateinu as sekancia diena pas ji i mokykla, su litais rankose ir man sako (buhaltere manyciau)- as viska suprantu, bet pirmam vairavimui GERIAUSIU atveju jus galesim priimti geguzes vidury....(po daugiau nei 2 savaiciu nuo mano atejiomo) Na jo galvoju, man jusu geriausias atvejis nelimpa... Ta pacia diena pasiskaminau i Raimundo B. mokykla, ta pati litanija apie eksternu islaikyta teorija - nulekiau, susimokejau pinigelius ir po keliu dienu sedau uz vairo su instruktoriumi.

labai ačiū už info mirksiukas.gif vienas pažįstamas žmogus nori savarankiškai pasimokyt teoriją, nes jam nėra galimybių lankyti kursų, na paskaitų, tai jis galvoja ar gali tiesiog atėjęs į vairavimo mokyklą pasakyt, kad jam reikia tik važiavimo pamokų, dabar žinosim, kad galima ir iškart kreipsimės į Raimundo mokyklą.

beje, už ką tiksliai ir kiek sumokėjai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2008 07 06, 18:37)
labai ačiū už info  mirksiukas.gif vienas pažįstamas žmogus nori savarankiškai pasimokyt teoriją, nes jam nėra galimybių lankyti kursų, na paskaitų, tai jis galvoja ar gali tiesiog atėjęs į vairavimo mokyklą pasakyt, kad jam reikia tik važiavimo pamokų, dabar žinosim, kad galima ir iškart kreipsimės į Raimundo mokyklą.

beje, už ką tiksliai ir kiek sumokėjai?  ax.gif

Susimokėjau 500 lt - už vairavimo kursų "pažymėjimą". Nepigus jis toks, bet labai jau jo reikėjo... 4u.gif
Atsakyti
o tai čia atskirai kažkur dareisi medicinkę ir pirmąją pagalbą? blink.gif ten kur mokinausi, pirm.pag. įeina į kainą, net KET knygutę duoda, o medicinkę - atėjo pati gydytoja į m-klą, tik už tą tai mokėjau aišku smile.gif

Vairavimo mokyklai sumokėjau 1100lt,o medicininė atskirai poliklinikoje mokėjau ir per daktarus ėjau,pirmosios pagalbos-atėjo į m-klą,tai tada kiekvienas atskirai ir susimokėjome smile.gif
Atsakyti