Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes KET savarankiskai

bet,kad su tais vaziavimais gerai gautusi blush2.gif varyciau iskart,bet,kad uz vairo sedejau tik du kart doh.gif nu gal po 6.7 kalbesiu kitaip,bet dabar dar baisu butu eit iskart doh.gif
p,s antra syki vaziavom EGZU keliu bigsmile.gif ,kiek daug laike egza cool.gif
Atsakyti
QUOTE(laumir70 @ 2009 03 28, 15:47)
ogo,kaip tu skubi,as tai dar nesiregistruosiu,dar vyro masina palauzysiu lotuliukas.gif kokia pora menesiu blush2.gif

Na tiesa sakant kiek bandziau su vyro masina aikstele pravaziuoti tai nusprendziau kad vis del to pradzioje su mokykline tik vazinesiu, nes kazkaip tas sokinejimas tarp skirtingu masinu tikrai naudos neduoda-nebent tavo vyras turi kazkuria is tu kur regitroj egzaminuoja-polo, golfa arba astra mirksiukas.gif
Atsakyti
o su kokia tu mokykloj varineji blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(laumir70 @ 2009 03 29, 18:46)
o su kokia tu mokykloj varineji blush2.gif ?

Su VW Polo, o kita savaite sake duos ir su Golfu V pasibandyt, nes regitroj golfai polai ir astros yra smile.gif na su astrute busiu tik nebandzius, bet tikekimes per egza popo arba golfas paklius ax.gif o su kokia tave mokina?
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2009 03 30, 08:06)
Su VW Polo, o kita savaite sake duos ir su Golfu V pasibandyt, nes regitroj golfai polai ir astros yra smile.gif  na su astrute busiu tik nebandzius, bet tikekimes per egza popo arba golfas paklius ax.gif  o su kokia tave mokina?

blush2.gif kaskokia NISSAN mazute(nauja.lizingine biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(laumir70 @ 2009 03 30, 18:46)
blush2.gif kaskokia NISSAN mazute(nauja.lizingine biggrin.gif )

Kaip sekasi aiksteleje kuoliuku neisvartyt? biggrin.gif nes man tai dar mokytis ir mokytis doh.gif nors ka noret, tik viena karta su instruktorium dar tebuvom aiksteleje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2009 03 29, 17:06)
Na tiesa sakant kiek bandziau su vyro masina aikstele pravaziuoti tai nusprendziau kad vis del to pradzioje su mokykline tik vazinesiu, nes kazkaip tas sokinejimas tarp skirtingu masinu tikrai naudos neduoda-nebent tavo vyras turi kazkuria is tu kur regitroj egzaminuoja-polo, golfa arba astra mirksiukas.gif

Butent naudos duoda vazinejimas su kuo daugiau skirtingu masinu,nesistenk prisiristi prie vienos,vaziuot reikia ismokti ne su kazkuria konkrecia masina,o is esmes vaziuoti,ir kuo daugiau masinu ismeginsi,tuo lengviau bus regitroj.Zinok,vienodu masinu nera,jos visos skirtingos,su savo charakteriu,kaip ir zmones,ir jei mokysies tik su viena,o regitroj klius siek tiek kitokia-gali kilti problemeliu.Cia as is savo patirties taip sakant mirksiukas.gif
Atsakyti
schmoll.gif
QUOTE(denaxa @ 2009 03 31, 10:11)
Butent naudos duoda vazinejimas su kuo daugiau skirtingu masinu,nesistenk prisiristi prie vienos,vaziuot reikia ismokti ne su kazkuria konkrecia masina,o is esmes vaziuoti,ir kuo daugiau masinu ismeginsi,tuo lengviau bus regitroj.Zinok,vienodu masinu nera,jos visos skirtingos,su savo charakteriu,kaip ir zmones,ir jei mokysies tik su viena,o regitroj klius siek tiek kitokia-gali kilti problemeliu.Cia as is savo patirties taip sakant mirksiukas.gif

Tai kad pas vyra universalas, tai ten biski gabaritai per dideli tose aikstelese kad su tokia kuoliuku neisvarcius normaliai prisiparkuot verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2009 03 31, 08:03)
Kaip sekasi aiksteleje kuoliuku neisvartyt? biggrin.gif  nes man tai dar mokytis ir mokytis doh.gif  nors ka noret, tik viena karta su instruktorium dar tebuvom aiksteleje g.gif

biggrin.gif as irgi tik viena kart(Pirmadieny)buvau aikstelej blush2.gif
tik viena syki ant linijos uzvaziavau,koliuku neisvarciau(pasikelus jauiciuosi)labai gerai sekesi thumbup.gif ,o dar kaip 3 kart(tik 5 velandas gyvenime lotuliukas.gif ) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laumir70 @ 2009 03 31, 11:52)
biggrin.gif as irgi tik viena kart(Pirmadieny)buvau aikstelej blush2.gif
tik viena syki ant linijos uzvaziavau,koliuku neisvarciau(pasikelus jauiciuosi)labai gerai sekesi thumbup.gif ,o dar kaip 3 kart(tik 5 velandas gyvenime lotuliukas.gif ) thumbup.gif

Na man kai instruktorius viska pasakinejo tai irgi liuks gavosi, bet va kai su vyro masina pati savarankiskai bandziau tai nekas doh.gif
Atsakyti
bijau teorijos egzamino, sake sunkuislaikyti,neskartais klausimai visai neatitinka kriteriju ... tai baisu pagalvot...
Atsakyti
QUOTE(Muskatine69 @ 2009 03 31, 15:55)
bijau teorijos egzamino, sake sunkuislaikyti,neskartais klausimai visai neatitinka kriteriju ... tai baisu pagalvot...

Man uzteko pasisprest kur internete yra nemokamu ir is visu 30 klausimu gal tik vienas buvo kiek kitoks, o kiti vos ne identiski, taip kad nebijok tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti