Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes KET savarankiskai

o man su tais vaziavimais,kuo tolyn,tuo durnyn blush2.gif doh.gif verysad.gif
siandien susipykau su sankaba blush2.gif uzgesau 3 kart ax.gif (aikstelej) verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laumir70 @ 2009 04 03, 14:21)
o man su tais vaziavimais,kuo tolyn,tuo durnyn blush2.gif  doh.gif  verysad.gif
siandien susipykau su sankaba blush2.gif uzgesau 3 kart ax.gif (aikstelej) verysad.gif

nepergyvenk zinok buna toks tarpas kai atrodo kad viskas blogai bet v ziurek kita vaziavima vel bus viskas ciki nes kaip man instruktorius sake sunkiausiai buna 3-5 vaziavimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2009 04 03, 14:23)
nepergyvenk zinok buna toks tarpas kai atrodo kad viskas blogai bet v ziurek kita vaziavima vel bus viskas ciki nes kaip man instruktorius sake sunkiausiai buna 3-5 vaziavimas mirksiukas.gif

tep,3 ir 5 (vaziavimas)sugrybavo verysad.gif (as sugrybavau blush2.gif )tikesimes bus geriau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laumir70 @ 2009 04 03, 14:56)
tep,3 ir 5 (vaziavimas)sugrybavo verysad.gif (as sugrybavau blush2.gif )tikesimes bus geriau unsure.gif

nieko man tas pats buvo be paskui vel gerai nepergyvenk labai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2009 04 03, 15:00)
nieko man tas pats buvo be paskui vel gerai nepergyvenk labai  mirksiukas.gif

bet kai susidiorgini,tai jau ir pati matai,kad nesamones darai(tipo supranti,bet neiseina kitaip) verysad.gif
nieko ,pasitemsiu,susiimsiu ir bus viskas CIKI !
Aciu uz palaikima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laumir70 @ 2009 04 03, 15:16)
bet kai susidiorgini,tai jau ir pati matai,kad nesamones darai(tipo supranti,bet neiseina kitaip) verysad.gif
nieko ,pasitemsiu,susiimsiu ir bus viskas CIKI !
Aciu uz palaikima mirksiukas.gif

nera uz ka zinau ka tai reiskia nes kai susinervini paskui dar daugiau klaidu pradedi daryti biggrin.gif
Atsakyti
Puma84
Kaip sekasi?
as jau susikaupiau siandien,galvoju vaziuosiu,skambina instruktorius ir sako:Susizeidziau koja,vaziavimo nebus..............blablablablablabla lotuliukas.gif
Atsakyti
kur Puma84 dingus g.gif ax.gif ?
likau viena verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laumir70 @ 2009 04 06, 20:53)
kur Puma84 dingus g.gif  ax.gif ?
likau viena verysad.gif  unsure.gif

labukas turbut kaupiasi egzaminui biggrin.gif o kaip tau sekasi vazinejimas kada jau i regitra sausi bigsmile.gif
Atsakyti
liko 4 vaziavimai ir instruktorius koja issisuko-STABDIS ax.gif cool.gif
Atsakyti
Sveikutes, ne viena, ne viena, as cia console.gif biggrin.gif tiesiog kazkaip darbai darbe uzgriuvo, tai retokai i neta teilendu, o namie jau kazkaip net nebesinori visa diena prie kompo prasedejus... na man tai beliko visai nedaug siandien ir ketvirtadieni dar gatves, o penktadieni aikstele dar paskutini karta pasitobulinsiu biggrin.gif siaip nzn, kaip kada gaunasi-vakar pvz be priekaistu vaziavau, o penktadieni tai siaubingai, matyt dwel to, kad mintys vien tik apie savaitgali tesisuko biggrin.gif na o kaip tau laumir 70? kada regitra sturmuosi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2009 04 07, 10:52)
Sveikutes, ne viena, ne viena, as cia console.gif  biggrin.gif tiesiog kazkaip darbai darbe uzgriuvo, tai retokai i neta teilendu, o namie jau kazkaip net nebesinori visa diena prie kompo prasedejus... na man tai beliko visai nedaug siandien ir ketvirtadieni dar gatves, o penktadieni aikstele dar paskutini karta pasitobulinsiu biggrin.gif siaip nzn, kaip kada gaunasi-vakar pvz be priekaistu vaziavau, o penktadieni tai siaubingai, matyt dwel to, kad mintys vien tik apie savaitgali tesisuko biggrin.gif  na o kaip tau laumir 70? kada regitra sturmuosi? smile.gif

galvojau ,kad likau viena unsure.gif gerai,kad esi friends.gif
planavau sia savaite,bet kai plauoji-nesigauna blush2.gif
neiseis man sia savaite,bet po velyku pazadu pioneer.gif
sturmuosiu regitra new_russian.gif new_russian.gif new_russian.gif
Atsakyti