siandien susipykau su sankaba
QUOTE(laumir70 @ 2009 04 03, 14:21)
o man su tais vaziavimais,kuo tolyn,tuo durnyn
uzgesau 3 kart
(aikstelej) 
nepergyvenk zinok buna toks tarpas kai atrodo kad viskas blogai bet v ziurek kita vaziavima vel bus viskas ciki nes kaip man instruktorius sake sunkiausiai buna 3-5 vaziavimas
QUOTE(*dano_mama* @ 2009 04 03, 14:23)
nepergyvenk zinok buna toks tarpas kai atrodo kad viskas blogai bet v ziurek kita vaziavima vel bus viskas ciki nes kaip man instruktorius sake sunkiausiai buna 3-5 vaziavimas 
tep,3 ir 5 (vaziavimas)sugrybavo
QUOTE(laumir70 @ 2009 04 03, 14:56)
nieko man tas pats buvo be paskui vel gerai nepergyvenk labai
QUOTE(*dano_mama* @ 2009 04 03, 15:00)
bet kai susidiorgini,tai jau ir pati matai,kad nesamones darai(tipo supranti,bet neiseina kitaip)
nieko ,pasitemsiu,susiimsiu ir bus viskas CIKI !
Aciu uz palaikima
QUOTE(laumir70 @ 2009 04 03, 15:16)
bet kai susidiorgini,tai jau ir pati matai,kad nesamones darai(tipo supranti,bet neiseina kitaip)
Aciu uz palaikima
Aciu uz palaikima
nera uz ka zinau ka tai reiskia nes kai susinervini paskui dar daugiau klaidu pradedi daryti
QUOTE(laumir70 @ 2009 04 06, 20:53)
labukas turbut kaupiasi egzaminui
Sveikutes, ne viena, ne viena, as cia
tiesiog kazkaip darbai darbe uzgriuvo, tai retokai i neta teilendu, o namie jau kazkaip net nebesinori visa diena prie kompo prasedejus... na man tai beliko visai nedaug siandien ir ketvirtadieni dar gatves, o penktadieni aikstele dar paskutini karta pasitobulinsiu
siaip nzn, kaip kada gaunasi-vakar pvz be priekaistu vaziavau, o penktadieni tai siaubingai, matyt dwel to, kad mintys vien tik apie savaitgali tesisuko
na o kaip tau laumir 70? kada regitra sturmuosi?
QUOTE(Puma84 @ 2009 04 07, 10:52)
Sveikutes, ne viena, ne viena, as cia
tiesiog kazkaip darbai darbe uzgriuvo, tai retokai i neta teilendu, o namie jau kazkaip net nebesinori visa diena prie kompo prasedejus... na man tai beliko visai nedaug siandien ir ketvirtadieni dar gatves, o penktadieni aikstele dar paskutini karta pasitobulinsiu
siaip nzn, kaip kada gaunasi-vakar pvz be priekaistu vaziavau, o penktadieni tai siaubingai, matyt dwel to, kad mintys vien tik apie savaitgali tesisuko
na o kaip tau laumir 70? kada regitra sturmuosi? 
galvojau ,kad likau viena
planavau sia savaite,bet kai plauoji-nesigauna
neiseis man sia savaite,bet po velyku pazadu
sturmuosiu regitra