Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes KET savarankiskai

mergyckos,o praktinio egzo metu,daug po gatves(ilgai)vazinejot?
kokiom gatvem?(sake yra 18 trasu doh.gif )
Kaune 4u.gif
Atsakyti
pas mus tai egzas trunka apie pusvalandi nezinau kaip kaune mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2009 04 15, 18:46)
pas mus tai egzas trunka apie pusvalandi nezinau kaip kaune  mirksiukas.gif

cia jau gatvej blush2.gif
tai toli per pusvaanduka ir nenuvaziuosi biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laumir70 @ 2009 04 15, 19:08)
cia jau gatvej blush2.gif
tai toli per pusvaanduka  ir nenuvaziuosi biggrin.gif  thumbup.gif

na pas mustai cia jau ir su aikstele biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(*dano_mama* @ 2009 04 15, 20:43)
na pas mustai cia jau ir su aikstele  biggrin.gif

bigsmile.gif biggrin.gif nu cia visai super butu biggrin.gif ,bet jauciu,kad Kaunietem ilgiau nervus tampo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laumir70 @ 2009 04 15, 21:02)
bigsmile.gif  biggrin.gif nu cia  visai super butu biggrin.gif ,bet jauciu,kad Kaunietem ilgiau nervus tampo lotuliukas.gif

laumir70, o tai kur jus su instruktoriumi vazinejat? nes maniskis vien tik regitros trasomis ir paleisdavo mane ax.gif o marsrutu yra tikrai 18, dalis ju internete yra, o visi regitroj iskabinti mirksiukas.gif beje visi marsrutai slabodkej ir silainiuose
Atsakyti
seip tai tik 3 kart gavej(neskaitant klebaru)buvau
visi kiti aikstelej,antradieny,paeido viena vazines biggrin.gif sako;UZ MASINA ATSAKAI TU ax.gif ir islipo
o vaziavau-senamiescio tiltu i slabotke,paskui gatvelem,pro zieda,pro veterinarke,raudondvario plentu iki ,,regitros''i kalna,pro romainiu kapines i silainius
Atsakyti
QUOTE(laumir70 @ 2009 04 16, 09:45)
seip tai tik 3 kart gavej(neskaitant klebaru)buvau
visi kiti aikstelej,antradieny,paeido viena vazines biggrin.gif sako;UZ MASINA ATSAKAI TU ax.gif ir islipo
o vaziavau-senamiescio tiltu i slabotke,paskui gatvelem,pro zieda,pro veterinarke,raudondvario plentu iki ,,regitros''i kalna,pro romainiu kapines i silainius

Na as tai aiksteleje is 10 kartu tik 3 vaziavau, nes jau antra karta beveik viska idealiai isvazinejau, daugiau man problemu gatves sudaro, tai tam daugiau demesio ir skyrem smile.gif
Atsakyti
Siandien jau gavau medicinke thumbup.gif Jei planai nepasikeis siandien registruosiuos i Regitra teorijai fear.gif
O kaip Vln su praktiniu egzu. Ar ilgai kankina? biggrin.gif
Atsakyti
ISLAIKIAU
-teorija clap.gif clap.gif sokiai.gif sokiai.gif assa.gif assa.gif
Atsakyti
labas rytas visoms:)
1997 m. laikiausi teises, islaikiau teorija is 4 kartu, bet islaikiau, o vat su vairavimo ir nepasiseke. Jei dabar eiciau laikytis teises, ar reiktu man vel teorija laikytis? gal kuri zinot? aciu
Atsakyti
QUOTE(Rowdy @ 2009 04 20, 11:22)
labas rytas visoms:)
1997 m. laikiausi teises, islaikiau teorija is 4 kartu, bet islaikiau, o vat su vairavimo ir nepasiseke. Jei dabar eiciau laikytis teises, ar reiktu man vel teorija laikytis? gal kuri zinot? aciu

Sveika,reiktu laikyt viska is naujo
po teorijos galima tik iki metu vazinet su M zenklu nelaikius praktinio egzo,jai per metus nenueini,reik viska is naujo mirksiukas.gif
Atsakyti