sveikos,ketvirtadieni ejau i regitra teorija ,bet visai ant durniaus,labai jaudinausi,net knygutes perskaicius nebuvau,bet pasirodo ten labai nesunku ir islaikiau,uztad iskar uzsirasiau praktikai,einu rytoj,labai baisu,nes niekada su instruktorium aplink regitra nesu vaziavus,nes mano mokykla labai toli nuo ten.kaip ten su tais techniniais klausimais?klausia?
QUOTE(Puma84 @ 2009 04 13, 15:27)
dano mama, o kaip vaziuojant sukt vaira kai soninis priparkavimas? gal kokia sistema atkalus buvai? nes galu ir istrizai manau sugebeciau, bet sonu tai juodai gryba pjaunu 

labukas kazkokios sistemos tai kaip ir neturejau bet kai tik vos biski atleidi sankaba is karto suki vaira greitai tiek kiek reikia man asmeniskai daug lengviau kai masina pradeda judeti vairas lengviau susisuka nereikia tiek daug pastangu tu pamegin aiksteleje paprasciausiai pavazineti ir pameginti su tuo sukimu

QUOTE(eglincia @ 2009 04 13, 17:57)
sveikos,ketvirtadieni ejau i regitra teorija ,bet visai ant durniaus,labai jaudinausi,net knygutes perskaicius nebuvau,bet pasirodo ten labai nesunku ir islaikiau,uztad iskar uzsirasiau praktikai,einu rytoj,labai baisu,nes niekada su instruktorium aplink regitra nesu vaziavus,nes mano mokykla labai toli nuo ten.kaip ten su tais techniniais klausimais?klausia?
saunuole kad teorija issilaikei o kaip praktinis ar pasiseke laukiam naujienu

QUOTE(*dano_mama* @ 2009 04 14, 08:43)
labukas kazkokios sistemos tai kaip ir neturejau bet kai tik vos biski atleidi sankaba is karto suki vaira greitai tiek kiek reikia man asmeniskai daug lengviau kai masina pradeda judeti vairas lengviau susisuka nereikia tiek daug pastangu tu pamegin aiksteleje paprasciausiai pavazineti ir pameginti su tuo sukimu

Nu reikes bandyt-bet siaip sekanti karta pagal situacija ziuresiu, jei nieko nesakys del sukimo vietoje tai ir nerizikuosiu per egza-suksiu stovedama-vis geriau nei kuoliukus nunesiot

bet kaip ziauriai vienai panelei pries mane buvo-matosi kad labai jaudinosi-prisiparkavo labai graziai, o isvaziuojant uzmirso vaira atsukt ir visu greiciu i kuoliukus kai kale

QUOTE(*dano_mama* @ 2009 04 14, 08:43)
praktini taipogi islaikiau,ale egzaminuotoja toki griezta gavau,labai bijojau jo ir masina dave golfa,o norejau astros,nes mokiaus,o giolfe ten net atbulinis kitaip jungiasi,bet siaip viskas labai sklandziai

QUOTE(eglincia @ 2009 04 14, 16:51)
praktini taipogi islaikiau,ale egzaminuotoja toki griezta gavau,labai bijojau jo ir masina dave golfa,o norejau astros,nes mokiaus,o giolfe ten net atbulinis kitaip jungiasi,bet siaip viskas labai sklandziai
aikstelej nepanaudojau niekad atgalinio 2 kart

saunuole o man kaip tik teko atvirksciai mokiausi su polo o regitroje gavau astra benzinine bet nieko viskas paviko nors ir klaidelio buvo

ai tiksliai,polo ten
nu man aikstelej viskas labai nepriekaistingai,pati savim stebejausi ,o mieste tai sake kad posukius nefainai pries pat manevra rodau

SOS! Planuoju poryt vaziuoti laikyti teorija, tik dabar prisiminiau apie medicinine komisija. Ar ji reikalinga teorijos laikymui?
reikalinga viskas
QUOTE(Lena.lt @ 2009 04 14, 22:34)
SOS! Planuoju poryt vaziuoti laikyti teorija, tik dabar prisiminiau apie medicinine komisija. Ar ji reikalinga teorijos laikymui?
taip jei bent vieno dokumento truksta niekas neleis laikyti

QUOTE(eglincia @ 2009 04 14, 16:51)
aikstelej nepanaudojau niekad atgalinio 2 kart

na tai didziausi sveikinimai-saunuole

QUOTE(*dano_mama* @ 2009 04 15, 07:07)

Medicinkes, paso, is mokyklos pazymos, pirmosios pagalbos pazyma ir viskas?
QUOTE(Lena.lt @ 2009 04 15, 09:44)

Medicinkes, paso, is mokyklos pazymos, pirmosios pagalbos pazyma ir viskas?
Atvykdami į teorijos egzaminą turėkite :
1. asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą;
2. mokymo kurso baigimą patvirtinantį dokumentą arba dokumentą, patvirtinantį, kad galite laikyti egzaminą pasirengęs (-usi) savarankiškai;
3. galiojančią vairuotojo sveikatos patikrinimo medicininę pažymą, kad Jūsų sveikatos būklė ir psichofiziologiniai gebėjimai yra tinkami vairuoti atitinkamos (-ų) kategorijos (-ų) TP;
4. sveikatos žinių atestavimo pažymėjimą, kad baigėte mokymą pagal privalomojo pirmosios pagalbos mokymo programą;
5. galiojantį vairuotojo pažymėjimą, jei anksčiau buvote jį gavęs (-usi).