Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes KET savarankiskai

Aciu uz atsakimus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diwa27 @ 2009 04 28, 13:06)
Sveikos.Norejau paklausti ar gali mane mokinti vairuoti vyras? aisku su M raide, ar jis turi issimti specialu pazymejima?

Žinoma kad gali 4u.gif Aš važinėjau su draugu.Policijos buvom patikrinti ir nieko,maniskis turejo 15 metų visų kategorijų vairuotojo stažą,jo tik dokumentus patikrino ir viskas. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redmoonde: 29 balandžio 2009 - 14:18
ir as islaikiau teorija,padariau viena klaida smile.gif galvojau bus sunkiau,o pasirodo ten taip viskas paprasta smile.gif kaip dziaugiuosi smile.gif liko vairavimas...susiradau instruktoriu ir uzsirasiau,sake dvi savaites (kainuos 800lt.pamoka 40 lt. priklauso 10 pamoku po dvi valandas) ir regitroj galesiu laikyt vairavima...va kaip greitai ir gerai smile.gif ir dar apie 300 lt. sutaupiau... smile.gif nes pas mus kursai 1100lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magija.taro: 29 balandžio 2009 - 17:41
merginos,kiek jums kainavo medicinine apziura poliklinikoje?
Atsakyti
QUOTE(magija.taro @ 2009 05 04, 17:58)
merginos,kiek jums kainavo medicinine apziura poliklinikoje?

poliklinikoj 49lt
mokykla padare uz 60lt
Atsakyti
QUOTE(triušė @ 2009 05 04, 19:22)
poliklinikoj 49lt
mokykla padare uz 60lt

aiskutis,aciu smile.gif siandien dariausi, mokejau 44lt. galvojau,kad brangiai sumokejau blush2.gif ...o pasirodo ir brangiau kai kur ima g.gif
Atsakyti
QUOTE(magija.taro @ 2009 05 04, 20:06)
aiskutis,aciu  smile.gif siandien dariausi, mokejau 44lt. galvojau,kad brangiai sumokejau blush2.gif ...o pasirodo ir brangiau kai kur ima  g.gif

istikro tai labai jau skirtingai visus lupa tuos pinigelius doh.gif
Atsakyti
taip,skirtingai...bet kai siandien atsiimdama suzinojau ,kad galios pazyma 10 metu,tai kazkaip ir nebegaila pasidare tu sumoketu pinigeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(magija.taro @ 2009 05 05, 20:31)
taip,skirtingai...bet kai siandien atsiimdama suzinojau ,kad galios pazyma 10 metu,tai kazkaip ir nebegaila pasidare tu sumoketu pinigeliu smile.gif

cia rimtai nes man tai tik 5m galios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristaaa @ 2009 05 06, 07:18)
cia rimtai nes man tai tik 5m galios  doh.gif

taip,kuo rimciausiai... smile.gif as pati nepatikejau savo akimis ir nuejau pasitikslint... blush2.gif patvirtino,kad tikrai 10 metu galios (iki 2019.05.05) ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(magija.taro @ 2009 05 06, 12:31)
taip,kuo rimciausiai... smile.gif as pati nepatikejau savo akimis ir nuejau pasitikslint... blush2.gif patvirtino,kad tikrai 10 metu galios (iki 2019.05.05)  ax.gif  thumbup.gif

tau nuskilo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labutis visoms.Jungiuosi ir as i jusu gretas 4u.gif .Teorija mokinuosi savarankiskai,tik va iskilo klausimas.Sveikatos pazymejima,tai galima gauti poliklinikoje,o kaip su pirmosios pagalbos kursu pazymejimu?Jei nelankai kursu vair.mokykloje,tai kur kreiptis del tu pirmosios pagalbos kursu,ir kiek laiko jie trunka.
Man laikas labai spaudzia,noreciau per 2-3 sav susisukti su viskuo:teorija regitroj,vairavimo kursai ir egzas regitroje.
Atsakyti