Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes KET savarankiskai

QUOTE(zuza* @ 2009 05 12, 14:09)
Labutis 4u.gif
Kaip jus mokinates savarankiskai,nuo ko pradedat?
Ar skaitot knygute,ar daugiau sprendziate bilietus?

kai ruosiausi egzaminams savarankiskai,pirmiausiai paskaiciau KET taisykles,paskui uzsiregistravau siame puslapyje BILIETAI ir issprendziau visus bilietukus,prie kuriu buvo ir paaiskinimai,tik as spresdama paaiskinimu neziurejau,stengiausi atsakyti savarankiskai,tik suklydusi,pasiskaitydavau kas ,kaip ir kodel...kai jau issprendziau visus bilietus,tuomet sprendziau pagrindinius testus (atsitiktinai parinktus is visu bilietu)...kai mano rezultatas nebebuvo mazesnis uz 83% (gal 20-25 kartus is eiles),uzsiregistravau i REGITRA ir ejau laikyt egzamino...islaikiau is pirmo karto,surinkusi 96,67 % thumbup.gif
linkiu dideliausios sekmes mokantis 4u.gif drinks_cheers.gif
tikrai imanoma pasiruosta savarankiskai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(magija.taro @ 2009 05 12, 14:40)
kai ruosiausi egzaminams savarankiskai,pirmiausiai paskaiciau KET taisykles,paskui uzsiregistravau siame puslapyje BILIETAI ir issprendziau visus bilietukus,prie kuriu buvo ir paaiskinimai,tik as spresdama paaiskinimu neziurejau,stengiausi atsakyti savarankiskai,tik suklydusi,pasiskaitydavau kas ,kaip ir kodel...kai jau issprendziau visus bilietus,tuomet sprendziau pagrindinius testus (atsitiktinai parinktus is visu bilietu)...kai mano rezultatas nebebuvo mazesnis uz 83% (gal 20-25 kartus is eiles),uzsiregistravau i REGITRA ir ejau laikyt egzamino...islaikiau is pirmo karto,surinkusi 96,67 % thumbup.gif
linkiu dideliausios sekmes mokantis   4u.gif  drinks_cheers.gif
tikrai imanoma pasiruosta savarankiskai mirksiukas.gif

O tam puslapi uzsiregistruoji ir moket dar reikia.as nelabai cia supratau g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2009 05 12, 14:45)
O tam puslapi uzsiregistruoji ir moket dar reikia.as nelabai cia supratau g.gif  blush2.gif

taip reikia smile.gif sumoki lita issiuntusi zinute ir gali sedet prie ju visa para...man uzteko pasimokyt 5 dienas... sakyciau visai pigiai atsiejo lotuliukas.gif
Atsakyti
As ieini i puslapi keliu eismo taisykles ir ten yra bilietai ir teorijos egzaminas.
Ar kas is sito puslapio sprendzia?Ar cia ne tokie bilietai?
Papildyta:
QUOTE(magija.taro @ 2009 05 12, 14:49)
taip reikia  smile.gif sumoki lita issiuntusi zinute ir gali sedet prie ju visa para...man uzteko pasimokyt 5 dienas... sakyciau visai pigiai atsiejo  lotuliukas.gif

Aisku,tai litas parai?
Atsakyti
QUOTE(magija.taro @ 2009 05 12, 14:49)
taip reikia  smile.gif sumoki lita issiuntusi zinute ir gali sedet prie ju visa para...man uzteko pasimokyt 5 dienas... sakyciau visai pigiai atsiejo  lotuliukas.gif

o as mokiausi is nemokamu ir per egzamina regitroje analogiski testai kaip ten papuole, mokamu net nebandziau smile.gif
Atsakyti
Reiks pabandyt situos.
Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2009 05 12, 14:52)
As ieini i puslapi keliu eismo taisykles ir ten yra bilietai ir teorijos egzaminas.
Ar kas is sito puslapio sprendzia?Ar cia ne tokie bilietai?
Papildyta:

KET TESTAI cia sprendziau taip pat... smile.gif ir cia viskas tvarkoje,viskas su naujausiais pakeitimais...o spresdavau cia,kad palyginti,jei pasikeis vaizdas ir truputi kitaip pateiks klausimus ar nesusimakaluosiu...pasirodo,cia testai lengvesni,nes beveik visus kartus issprendziau 100%...pakeist bilietu sprendimo aplinka ir klausima kitais zodziais tikrai nepamaisys mirksiukas.gif

Aisku,tai litas parai?

gali ne tik parai uzsisakyt... ax.gif

Norėdami naudotis visomis puslapio paslaugomis, pasirinkite narystės dienų skaičių ir paspaudę ant LT sumos įsigykite kreditų.

SMS'u:
1 dienos narystė - 1 LT
7 dienų narystė - 5 LT
20 dienų narystė - 10 LT

Internetiniu Bankiniu Atsiskaitymu (hanza.net, SEB VB, Snoras, Sampo):
14 dienų narystė - 7 LT
30 dienų narystė - 10 LT

Atsakyti
QUOTE(magija.taro @ 2009 05 12, 14:59)
KET TESTAI cia  sprendziau taip pat... smile.gif ir cia viskas tvarkoje,viskas su naujausiais pakeitimais...o spresdavau cia,kad palyginti,jei pasikeis vaizdas ir truputi kitaip pateiks klausimus ar nesusimakaluosiu...pasirodo,cia testai lengvesni,nes beveik visus kartus issprendziau 100%...pakeist bilietu sprendimo aplinka ir klausima kitais zodziais tikrai nepamaisys  mirksiukas.gif
gali ne tik parai uzsisakyt... ax.gif

Dekui tau 4u.gif
Na taip kartais pakeicia ta pati klausima kitaip ir gali suklyst. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2009 05 12, 15:03)

dekot nereik bigsmile.gif kad tik padetu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(magija.taro @ 2009 05 12, 13:40)
kai ruosiausi egzaminams savarankiskai,pirmiausiai paskaiciau KET taisykles,paskui uzsiregistravau siame puslapyje BILIETAI ir...

Pabandziau ir as cia.Bet kad vis ne mano rezultata ismeta arba klaidas kai noriu perziureti ne mano sprendziama testa meta.Nervas jau ima.
Atsakyti
QUOTE(karalaite2007 @ 2009 05 12, 15:29)
Pabandziau ir as cia.Bet kad vis ne mano rezultata ismeta arba klaidas kai noriu perziureti ne mano sprendziama testa meta.Nervas jau ima.

ir man visko buvo ax.gif ...karta isiunciau is dvieju telefonu po sms zinute uz lita,bet ilgai laukiau kol man suteiks kreditus unsure.gif ...serveris mat buvo uzluzes g.gif ... bet nieko paskui pasitaise ir visus kitus kartus viskas buvo gerai... smile.gif kreditai niekur nedingo rolleyes.gif tikiuosi ir tau viskas susitvarkys mirksiukas.gif
Atsakyti
O tai kai jau jauti,kad esi pasiruosus ir gali laikyt teorija.
Tai reikia eiti i regitra ir uzsirasyt egzaminui.
Ar yra kur pasiskaityt kokios informacijos apie tai?
Gal kas ka zinot 4u.gif
Papildyta:
Nes as tai jau visai pasimetus ar cia paciai mokintis ar eit i mokykla g.gif
Atsakyti