QUOTE(zuza* @ 2009 05 13, 15:49)
Oi as tau galva iskvarsinsiu
Dar karta nusiunciau sms,tai gavau atsakyma,bet ten kazkas su serveriu negerai.
Iejau ten i tuos bilietus,bet ten bendri bilietai.o kur tu sakei nerandu.
Papildyta:
Dabar begu su mergaite i poliklinika,veliau prisesiu pasiaiskint.
Ir jei ka dar tave patrugdysiu
tai jau kreditai pas tave atsirado,taip?

jei taip,tuomet spausk ant MOKYTIS KET BILIETUS ir isspresk visus esancius bilietus cia,ju yra 1500 jei neklystu...bet manau,kad tau bus lengviau jei spresi kiekviena temele atskirai,issprendusi visus pasirinksi testa is tos temeles ir isspresi ,tuomet griebk antraja tema,ir taip kol bus geltona linija uzpildyta visu 100% ...tada spresk PAGRINDINI TESTA ir daug kartu,kol nebus maziau kaip 80% kokius 20 kartu is eiles...kai jau ir tai pasieksi,tada galesi drasiai eit i REGITRA...na taip sakau is savo patirties...
nors sakau,kai pabandziau pasprest mokykloj..tai ne kas gavosi,nors mano nuomone REGITROJ tai pavyko labai gerai...
idedu nuotraukyte ten viskas pazymeta i ka turi atkreipt demesi...tikiuosi bus aiskiau
bek...

o as begsiu i darzeli savo chebros susirinkt
Papildyta:
QUOTE(Anzeliunia @ 2009 05 13, 16:01)
Noreciau kur
magija taro imetusi nuoroda sprendzia ten,ale laiko nera,vaikas mazas tai niekaip neiseina.
butent siame puslapyje
KET bilietai ir testai egzaminams ruostis,mane paskatino,nes buvo parasyta,kad testai labai panasus,kokie pateikiami REGITROJE...
citata:"Šiame puslapyje galite spręsti KET testus, mokintis KET bilietus ONLINE ir pasiruošti egzaminui REGITROJE.
Visa medžiaga yra atnaujinama iškarto, kai tik yra patvirtinami kokie nors pakeitimai Kelių eismo taisyklėse arba vairuotojų ruošimo tvarkoje. Todėl čia jūs visada rasite naujausią informaciją, naujausius KET bilietus ir testus. Testų klausimai yra labai panašūs į duodamus per Valstybinį egzaminą Regitroje."
todel ir kitiems siulau cia pasimokyt

be jokiu piktu ketinimu ar reklamu

jei kas galvoja kitaip...
na sove man tokia mintis,kad kas nors gali pagalvot,jog reklamuoju sita psl...nes taip uoliai apie ji rasau...

bet as tik noriu padet pasiruost savo "likimo draugems" savarankiskam egzaminui kaip pasiruosiau pati