Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes KET savarankiskai

QUOTE(zuza* @ 2009 05 13, 13:37)
O tu jau issilaikius teorijos egzamina?

jau... 96,67% smile.gif dabar vairavima mokausi....siandien antra pamoka buvo...nekaip man su tuo vairavimu sekasi unsure.gif

bandziau mokykloj testus sprest,laukiau instruktoriaus,turejau laisva valanda,tai pasiule pasprest,kad laikas greiciau praeitu...galvoju reiktu,vis tiek neturiu ka veikt g.gif ziuriu,kad ir su testuku man tenai ne kaip...dabar stebiuos,kad islaikiau blush2.gif ...klausimu buvo tokiu,kad niekur tokiu nebuvau macius...gerai,kad regitroj nepapuole tokiu kaip mokykloj maciau ax.gif visi buvo panasus i tuos,kuriuos mokiausi cia KET ...jei turi pinigeliu tai patarciau kursus ne eksternu laikyt...vistiek manau ten daugiau paaiskina...apie masinos gedimus ir panasiai...kai mokyklos testuose iskrito klausimai susije su visokiais gedimais,nei i viena is ju atsakyti nesugebejau... doh.gif
vat ir geda patapo blush2.gif
nors siaip ar taip jau teorija issilaikiau,bet vistiek jauduliukas yra...kai instruktorius paklause kaip sekesi testukus sprest atsakiau nekaip... ax.gif blush2.gif o jis:tai kaip egzamina issilaikiai? neisivaizduoju-atsakiau... lotuliukas.gif tikriausiai laimingas atsitiktinumas ar angelas sargas pagelbejo angel.gif

noreciau merginos as Jusu paklaust,tu merginu,kurios i vairavima ejo visai zalios...kaip Jums sekesi vairuoti?kelintoje pamokoje sugebejote jau nebebijoti,nesijaudinti ir pagaliau galvoti ka darot?kurioje pamokoje pradejot spet apziuret visus veidrodelius?reaguot i zenklus ir panasiai? ax.gif as tai praradau vilti...ir pradejau abejot ar isviso kada ismoksiu... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magija.taro: 13 gegužės 2009 - 13:00
magija.taro,aciu tau uz visus atsakymus 4u.gif
O tu taip nenusimink ir galvok,kad sugebesi,islaikysi ir toliau sekmingai vazinesi mirksiukas.gif
To tau nuosirdziai ir linkiu 4u.gif

Man tai tada butinai reik pirkt knygute ir mokintis,nes cia ant tu klausimu tai pasimaunu.daugiausia 73% atsakau.
As pati ir turiu baime vaziuot,niekad nebandzius ir esu visai zalia.
Bet reik nugalet baime ir pirmyn,dabar kol auginu vaikuti tai butu puiki proga isilaikyt.Paskui pradesiu dirbt,tai tikrai nebus kada.
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2009 05 13, 14:27)
magija.taro,aciu tau uz visus atsakymus 4u.gif
O tu taip nenusimink ir galvok,kad sugebesi,islaikysi ir toliau sekmingai vazinesi mirksiukas.gif
To tau nuosirdziai ir linkiu 4u.gif

Man tai tada butinai reik pirkt knygute ir mokintis,nes cia ant tu klausimu tai pasimaunu.daugiausia 73% atsakau.
As pati ir turiu baime vaziuot,niekad nebandzius ir esu visai zalia.
Bet reik nugalet baime ir pirmyn,dabar kol auginu vaikuti tai butu puiki proga isilaikyt.Paskui pradesiu dirbt,tai tikrai nebus kada.

aciu uz palinkejima 4u.gif kad taip tiesiai Dievui i ausi ax.gif
o tu pries pagrindini testa spresdama isspresk visus situs testukus:
#
I.1. KET. Bendrosios nuostatos.
Mokytis bilietus | Spręsti testą iš šios temos
#
I.2. KET. Kelio ženklai.
#
I.3 KET. Transporto priemonės nuosavybės teisė, registravimas, skiriamieji ženklai ir jų naudojimas.
#
I.4. KET. Kelių ženklinimas
#
I.5 KET. Eismo tvarka.
#
I.6. KET. Kelių eismo reguliavimas, važiavimas per sankryžas.
#
I.7. KET. Specifinės eismo sąlygos.
#
I.8. KET. Transporto priemonių techninės ir eksploatacinės savybės.

pirmiausiai paspausk kiekvienoje temoje ant "mokytis bilietus"paskui ismokus paspausk "spresti testa is sios temos",ir taip kol pereisi visus skyrelius smile.gif

pamatysi iskart geriau tau sektis prades mirksiukas.gif
as kol situ nebuvau sprendus irgi budavo tik 50%-70%...kai situs issprendziau ir supratau savo klaidas tikrai geriau ir pagrindini sprest pradejau...man rodos po to karto niekad zemiau 83% nebudavo... rolleyes.gif

sekmes Tau mirksiukas.gif
Atsakyti
Bet tai cia vel reikia moketi ar as jau visai bludinu g.gif
Nes ten kur paspaudziu mokintis bilietus,tai reik prisiregistruot.
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2009 05 13, 14:53)
Bet tai cia vel reikia moketi ar as jau visai bludinu g.gif
Nes ten kur paspaudziu mokintis bilietus,tai reik prisiregistruot.

jei esi prisiregistravusi,ir issiuntei zinute,tuomet gali naudotis visomis paslaugomis tame puslapyje... mirksiukas.gif o kokius testus tu sprendi? NEMOKAMA?ar PAGRINDINI testa? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magija.taro: 13 gegužės 2009 - 13:59
QUOTE(magija.taro @ 2009 05 13, 14:57)
jei esi prisiregistravusi,ir issiuntei zinute,tuomet gali naudotis visomis paslaugomis tame puslapyje... mirksiukas.gif o kokius testus tu sprendi? NEMOKAMA?ar PAGRINDINI testa? rolleyes.gif

Prisiregistravau,siunciau zinute.
Nemokamus,bet gal as ten kazka ne taip padariau.
Mane tai rodo,kad as prisiregistravus,bet tu rezultatu mano nerodo.
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2009 05 13, 15:21)
Prisiregistravau,siunciau zinute.
Nemokamus,bet gal as ten kazka ne taip padariau.
Mane tai rodo,kad as prisiregistravus,bet tu rezultatu mano nerodo.

turi rodyt...paspausk ant REZULTATAI ,idejau nuotraukyte,kad suprastum:
user posted image

isitikink,ar tu tikrai esi prisijungusi,nes turi sprest PAGRINDINI testa,o ne NEMOKAMA...nebent tavo zinute nepasieke adresato...kai issiuntei zinute,gavai atgal atsakyma?
user posted image

Papildyta:
ir dar...prie KREDITU SKAICIUS turi but nurodyti kreditai kiek esi papildziusi savo saskaita...as dazniausiai pildziau 1lt. tai pas mane budavo vienas kreditas,ir parasyta iki kurios valandos jis man galios...
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magija.taro: 13 gegužės 2009 - 14:43
Oi as tau galva iskvarsinsiu blush2.gif
Dar karta nusiunciau sms,tai gavau atsakyma,bet ten kazkas su serveriu negerai.
Iejau ten i tuos bilietus,bet ten bendri bilietai.o kur tu sakei nerandu.
Papildyta:
Dabar begu su mergaite i poliklinika,veliau prisesiu pasiaiskint.
Ir jei ka dar tave patrugdysiu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
As kai sprendziu namie tai dazniausiai kaip vadinu islaikau lotuliukas.gif teorija,bet bijau panos juodai varyt laikyt,va ryt bandysiu registruotis teorija tik diena dar pasirinkt reikia nes MB dirba pamainom tai susiderinti reikes,kad nuveztu mane.

Man dazniausiai pakisa koja kur kelis ats reikia irasyt ir kai buna klausimai panasus labai,neisigilinu as kazkaip,problemu nera nei su mentu,nei su sankryzom,nei su zenklais,ale ant tokiu kvailesniu uzsiraunu nors tu ka doh.gif

As jau dabar kinkas drebinu verysad.gif
Papildyta:
Noreciau kur magija taro imetusi nuoroda sprendzia ten,ale laiko nera,vaikas mazas tai niekaip neiseina.
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2009 05 13, 15:49)
Oi as tau galva iskvarsinsiu blush2.gif
Dar karta nusiunciau sms,tai gavau atsakyma,bet ten kazkas su serveriu negerai.
Iejau ten i tuos bilietus,bet ten bendri bilietai.o kur tu sakei nerandu.
Papildyta:
Dabar begu su mergaite i poliklinika,veliau prisesiu pasiaiskint.
Ir jei ka dar tave patrugdysiu ax.gif  4u.gif

tai jau kreditai pas tave atsirado,taip? smile.gif jei taip,tuomet spausk ant MOKYTIS KET BILIETUS ir isspresk visus esancius bilietus cia,ju yra 1500 jei neklystu...bet manau,kad tau bus lengviau jei spresi kiekviena temele atskirai,issprendusi visus pasirinksi testa is tos temeles ir isspresi ,tuomet griebk antraja tema,ir taip kol bus geltona linija uzpildyta visu 100% ...tada spresk PAGRINDINI TESTA ir daug kartu,kol nebus maziau kaip 80% kokius 20 kartu is eiles...kai jau ir tai pasieksi,tada galesi drasiai eit i REGITRA...na taip sakau is savo patirties...
nors sakau,kai pabandziau pasprest mokykloj..tai ne kas gavosi,nors mano nuomone REGITROJ tai pavyko labai gerai...

idedu nuotraukyte ten viskas pazymeta i ka turi atkreipt demesi...tikiuosi bus aiskiau mirksiukas.gif
user posted image
user posted image

bek... mirksiukas.gif o as begsiu i darzeli savo chebros susirinkt 2.gif
Papildyta:
QUOTE(Anzeliunia @ 2009 05 13, 16:01)
Noreciau kur magija taro imetusi  nuoroda sprendzia ten,ale laiko nera,vaikas mazas tai niekaip neiseina.

butent siame puslapyje KET bilietai ir testai egzaminams ruostis,mane paskatino,nes buvo parasyta,kad testai labai panasus,kokie pateikiami REGITROJE... ax.gif

citata:"Šiame puslapyje galite spręsti KET testus, mokintis KET bilietus ONLINE ir pasiruošti egzaminui REGITROJE.
Visa medžiaga yra atnaujinama iškarto, kai tik yra patvirtinami kokie nors pakeitimai Kelių eismo taisyklėse arba vairuotojų ruošimo tvarkoje. Todėl čia jūs visada rasite naujausią informaciją, naujausius KET bilietus ir testus. Testų klausimai yra labai panašūs į duodamus per Valstybinį egzaminą Regitroje."

todel ir kitiems siulau cia pasimokyt drinks_cheers.gif be jokiu piktu ketinimu ar reklamu 4u.gif jei kas galvoja kitaip...
na sove man tokia mintis,kad kas nors gali pagalvot,jog reklamuoju sita psl...nes taip uoliai apie ji rasau... blush2.gif bet as tik noriu padet pasiruost savo "likimo draugems" savarankiskam egzaminui kaip pasiruosiau pati thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magija.taro: 13 gegužės 2009 - 15:27
QUOTE(Anzeliunia @ 2009 05 13, 16:01)
As kai sprendziu namie tai  dazniausiai kaip vadinu islaikau  lotuliukas.gif teorija,bet bijau panos juodai varyt laikyt,va ryt bandysiu registruotis teorija tik diena dar pasirinkt reikia nes MB dirba pamainom tai susiderinti reikes,kad nuveztu mane.

Man dazniausiai pakisa koja kur kelis ats reikia irasyt  ir kai buna klausimai panasus labai,neisigilinu as kazkaip,problemu nera nei su mentu,nei su sankryzom,nei su zenklais,ale  ant tokiu kvailesniu uzsiraunu nors tu ka  doh.gif

As jau dabar kinkas drebinu  verysad.gif

laiktsim kumscius ryt uz tave sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristaaa @ 2009 05 13, 16:31)
laiktsim kumscius ryt uz tave sekmes tau  4u.gif

ne taip isireiskiau tikriausiai as ryt tik rinksiuos egzo data,nes MB dirba reikia su juo suderint,kad nuveztu ,kai zinosiu tikslu laika parasysiu zinoma mirksiukas.gif nzn sia sav gal neiseis manau kita ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anzeliunia: 13 gegužės 2009 - 15:45