Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes KET savarankiskai

QUOTE(zuza* @ 2009 05 21, 14:11)
Na tai dar reiks vaziavimu pasiimt.
O is kokio tu miesto?kiek kainuoja vaziavimai?

taip... verysad.gif reikes papildomu ir tikriausiai nemazai... blush2.gif geda,kad as tokia neimli siam mokslui doh.gif
as is Marijampoles rajono,o vaziavimu mokausi Marijampoleje...kol kas mano vaziavimai kainuoja 40 lt. 45minutes...o kai imsiu papildomai dar nezinau g.gif siandien uzsiminiau apie papildomas pamokas,tik kainos nepaklausiau...
instruktorius pasake,kad jis man vezi ivarys,o as jam atsoviau,kad greiciau ne jis man - o as jam... lotuliukas.gif vargselis,jauciu dar su niekuo gyvenime taip nesikankino,kaip su manim - TUNDRA as...prisipazystu blush2.gif lotuliukas.gif niekada gyvenime nepagalvojau,kad man taip sunku bus mokytis vairuot... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(magija.taro @ 2009 05 21, 14:54)
taip... verysad.gif reikes papildomu ir tikriausiai nemazai... blush2.gif geda,kad as tokia neimli siam mokslui  doh.gif
as is Marijampoles rajono,o vaziavimu mokausi Marijampoleje...kol kas mano vaziavimai kainuoja 40 lt. 45minutes...o kai imsiu papildomai dar nezinau g.gif siandien uzsiminiau apie papildomas pamokas,tik kainos nepaklausiau...
instruktorius pasake,kad jis man vezi ivarys,o as jam atsoviau,kad greiciau ne jis man - o as jam... lotuliukas.gif vargselis,jauciu dar su niekuo gyvenime taip nesikankino,kaip su  manim - TUNDRA as...prisipazystu blush2.gif lotuliukas.gif niekada gyvenime nepagalvojau,kad man taip sunku bus mokytis vairuot... blink.gif

Jokia tu tundra,nieks negime mokedamas.
O instruktoriu toks jau darbas,galvoji tu viena tokia...
Vieni greiciau ismoksta,kitiem reikia daugiau laiko.
As ir niekad nesedejus uz vairo ir nezinau kaip ten kas,o ka daryt reiks mokintis smile.gif

Daugiau savim pasitikejimo ir pirmyn mirksiukas.gif linkiu tau nuosirdziai,kad ismoktum vairuot ir saugiai toliau vazinetum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2009 05 21, 15:13)
Jokia tu tundra,nieks negime mokedamas.
O instruktoriu toks jau darbas,galvoji tu viena tokia...
Vieni greiciau ismoksta,kitiem reikia daugiau laiko.
As ir niekad nesedejus uz vairo ir nezinau kaip ten kas,o ka daryt reiks mokintis smile.gif

Daugiau savim pasitikejimo ir pirmyn mirksiukas.gif linkiu tau nuosirdziai,kad ismoktum vairuot ir saugiai toliau vazinetum 4u.gif

aciu uz palaikyma ir gera zodi 4u.gif

ir as buvau nesedejus uz vairo...tiksliau sedejau,gal kokias 5 minutes,paskui vyras mane issodino ir daugiau pabandyt nebeleido... blush2.gif sake,prileis prie vairo tik po instruktoriaus pamoku... lotuliukas.gif o dabar kai tikrai galetu pamokint isvaziavo i Anglija... verysad.gif

ZUZA,sekmes mokantis,ir sturmuojant regitra... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magija.taro: 21 gegužės 2009 - 14:44
QUOTE(magija.taro @ 2009 05 21, 15:36)
aciu uz palaikyma ir gera zodi 4u.gif

ir as buvau nesedejus uz vairo...tiksliau sedejau,gal kokias 5 minutes,paskui vyras mane issodino ir daugiau pabandyt nebeleido...  blush2.gif sake,prileis prie vairo tik po instruktoriaus pamoku... lotuliukas.gif o dabar kai tikrai galetu pamokint isvaziavo i Anglija... verysad.gif

ZUZA,sekmes mokantis,ir sturmuojant regitra... mirksiukas.gif

Niu kaip nors stengsiuos smile.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
magija.taro,kaip tau sekasi vairavimas?
Atsakyti
sveikutes,as pirkausi 3 papildomas ir jau lyg pramokau.atsipalaidavau(vaziavau neisitempus)tiesiog gerai jauciausi ,ejau sturmuot regitros,ne visi sake ,kad jau laikas ax.gif ir mane sumove instruktorius(regitrinis) verysad.gif tap kad dar ir nuo ju daug priklauso cool.gif
Atsakyti
QUOTE(laumir70 @ 2009 05 25, 13:19)
sveikutes,as pirkausi 3 papildomas ir jau lyg pramokau.atsipalaidavau(vaziavau neisitempus)tiesiog gerai jauciausi ,ejau sturmuot regitros,ne visi sake ,kad jau laikas ax.gif ir mane sumove instruktorius(regitrinis) verysad.gif tap kad dar ir nuo ju daug priklauso cool.gif

nenukabinka nosies auksciau galva ir vel bandyk sturmuoti o nuo regitrininku tai ir daug kas priklauso cia to nepaneigsi zek jei neturi nuotaikos jis tai ir kabinejasi prie smulkmenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristaaa @ 2009 05 25, 13:42)
nenukabinka nosies auksciau galva ir vel bandyk sturmuoti o nuo regitrininku tai ir daug kas priklauso cia to nepaneigsi zek jei neturi nuotaikos jis tai ir kabinejasi prie smulkmenu  doh.gif

blink.gif bet sako,kad tris kart neislaikai ir gristi i mokykla vel mokintis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laumir70 @ 2009 05 25, 13:43)
blink.gif bet sako,kad tris kart neislaikai ir gristi i mokykla vel mokintis verysad.gif

aga reik puse privalomu valandu pravaziuoti doh.gif o toliau laikyk kiek nori bet manau kad tikrai sekanti karta tau pavyks ja paimti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristaaa @ 2009 05 25, 13:47)
aga reik puse privalomu valandu pravaziuoti doh.gif  o toliau laikyk kiek nori bet  manau kad tikrai sekanti karta tau pavyks ja paimti  mirksiukas.gif

na,tada dar idesne baime verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laumir70 @ 2009 05 25, 13:48)
na,tada dar idesne baime verysad.gif  verysad.gif

negalvok apie tai nes toks galvojimas gali pakisti koja geriau auksciau galva ir eik sau ramiai laikyti o kaip bus taip tada galesi galvoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi man nuo teorijos mokymosi galva sukasi, sprendziu knyguteje o klaidu darau,ale pastebejau ir issiblaskiusi as ,nezinau nei kaip nei kada cia reikes laikyt,toks vaizdas,kad nieko nemoku verysad.gif
Atsakyti