Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes KET savarankiskai

QUOTE(Anzeliunia @ 2009 05 25, 14:22)
Oi man nuo teorijos mokymosi  galva sukasi, sprendziu knyguteje o klaidu darau,ale pastebejau ir issiblaskiusi as ,nezinau nei kaip nei kada cia reikes laikyt,toks vaizdas,kad nieko nemoku  verysad.gif

Sveika 4u.gif
Ismoksi tik reikia susikaupt ir skirt tam laiko.
Man ir nelabai lenda i galva tos taisykles.skaitau,skaitau ta knygute doh.gif
O bilietus kokius sprendi is interneto?
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2009 05 25, 12:54)
Labutis 4u.gif
magija.taro,kaip tau sekasi vairavimas?

sveikute mirksiukas.gif
ai,viena diena geriau,kita prasciau ax.gif ...pas mane keistas sutapimas,kas antra vaziavima sekasi gerai lotuliukas.gif nesuprantu,koks cia kiaulystes desnis mane uzgriuvo doh.gif ...liko 6 pamokos...o man baisu bijau.gif ...kuo arciau tos Regitrines dieneles arteju,tuo man plaukai labiau siausiasi verysad.gif ...del plauku tai gerai...apimtis dvigubai padideja... lotuliukas.gif tik gaila,kad ne i sonus,o i virsu blink.gif
Papildyta:
QUOTE(zuza* @ 2009 05 25, 15:48)
Sveika 4u.gif

knygute labai sunku isidemet... verysad.gif bet vat bilietus sprest buna daug lengviau,ir visa tai geriau i galva sutelpa nei skaityt knygute... ax.gif na,bent jau man taip buvo smile.gif

sekmes mergaites... mirksiukas.gif laikau kumstukus Jusu sekmei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(magija.taro @ 2009 05 25, 17:50)
sveikute  mirksiukas.gif
ai,viena diena geriau,kita prasciau ax.gif ...pas mane keistas sutapimas,kas antra vaziavima sekasi gerai  lotuliukas.gif nesuprantu,koks cia kiaulystes desnis mane uzgriuvo doh.gif ...liko 6 pamokos...o man baisu bijau.gif ...kuo arciau tos Regitrines dieneles arteju,tuo man plaukai labiau siausiasi verysad.gif ...del plauku tai gerai...apimtis dvigubai padideja... lotuliukas.gif tik gaila,kad ne i sonus,o i virsu  blink.gif
Papildyta:
knygute labai sunku isidemet... verysad.gif bet vat bilietus sprest buna daug lengviau,ir visa tai geriau i galva sutelpa nei skaityt knygute... ax.gif na,bent jau man taip buvo  smile.gif

sekmes mergaites... mirksiukas.gif laikau kumstukus Jusu sekmei  4u.gif

Na zinai bilietai aisku lengviau,nes daznai kartojasi tie patys klausimai,tai jau isimeni.o jei suklysti gali paziuret kas ne taip.
Bet knygute man atrodo ir reiktu ismokt tas taisykles.

O kada tu jau egza praktikos laikysi?
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2009 05 25, 17:56)
O kada tu jau egza praktikos laikysi?

siuo metu uzsirasiusi birzelio 9 smile.gif jei dar syki nepersigalvosiu... ax.gif buvau birzelio 3,bet paskui persigalvojau,pamaniau,kad dar papildomu reiks,tai galiu nespet... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(magija.taro @ 2009 05 25, 17:59)
siuo metu uzsirasiusi birzelio 9  smile.gif jei dar syki nepersigalvosiu... ax.gif  buvau birzelio 3,bet paskui persigalvojau,pamaniau,kad dar papildomu reiks,tai galiu nespet... doh.gif

Kas tau sunkiaisia vairuojant?

As tai niekaip saviskio nepriprasau,kad truputi kokioj aikstelej pamokintu,bent is vietos pajudet lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2009 05 25, 15:48)
Sveika 4u.gif

sprendziau is to puslapiuko kur diena litas,ir sprendziu knygyteje ten irgi panasus klausimai.
QUOTE(zuza* @ 2009 05 25, 18:09)

As tai niekaip saviskio nepriprasau,kad truputi kokioj aikstelej pamokintu,bent is vietos pajudet lotuliukas.gif

Man tai duoda kai vieni vaziuojam pavairuoti,ale tik tiesiai ir vienoje vietoje suku i sona ir atbula isvaziuoti reikia,o iki aiskteles nera galimybes,reikia labai derinti,kad kas leliuka paziuretu.Bet daug ka MB isaiskina.
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2009 05 25, 18:09)

man sunkiausia su pedalais...sankabos nesigauna letai atleist...is vietos normaliai nesigauna pajudet...kaip jau uzgazuosiu,kaip rausiu is vietos,tai padek dieve doh.gif lotuliukas.gif kartu ir juokinga ir graudu blush2.gif ax.gif nejauciu as tu pedalu...nejauciu kaip tureciau juos spausti,kad nepergazuociau,arba neatleisciau per daug greitai... doh.gif
paskui aplenkdama stovincias masinas (vaziuojanciu lenkti dar neteko blush2.gif ) vis pamirstu i desini veidroduka paziuret... doh.gif na ir daugiau kaip ir nieko...jaudulys dazniausiai pakisa koja,ir instruktoriaus skubinimas kuo greiciau pajudet is sankryzos uzsiziebus geltonam sviesoforo signalui g.gif ...jei neskubintu ,tai ir su sankaba problemu netureciau...tikriausiai rolleyes.gif

o maniskis tai isviso neseniai i anglija isvare..kai isvare atsirado galimybe eit laikyt teises... manes nera net kam pamokint... verysad.gif tevas sestadieni buvo atvares,tai dar tas kiek pamoke,bet jis jau 20 metu kaip vairuoja,tai jam dabartines taisykles neiveikiamos...senas vilkas,priprates savaip...tai mokinausi is vietos kaip neraut...bet neilgai pavazinejau,sakiau uzteks man tavo masina lauzyt...per brangiai man ir tau gali paskui kainuot... lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magija.taro: 25 gegužės 2009 - 17:19
QUOTE(Anzeliunia @ 2009 05 25, 18:13)
sprendziau is to puslapiuko kur diena litas,ir sprendziu knygyteje ten  irgi panasus klausimai.
Man tai duoda kai vieni vaziuojam pavairuoti,ale tik tiesiai ir  vienoje vietoje  suku i sona ir atbula isvaziuoti reikia,o iki aiskteles nera galimybes,reikia labai derinti,kad kas leliuka paziuretu.Bet  daug ka MB isaiskina.

O is knygutes kokius sprendi?
Tai saunuolis taviskis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laumir70 @ 2009 05 25, 13:19)
sveikutes,as pirkausi 3 papildomas ir jau lyg pramokau.atsipalaidavau(vaziavau neisitempus)tiesiog gerai jauciausi ,ejau sturmuot regitros,ne visi sake ,kad jau laikas ax.gif ir mane sumove instruktorius(regitrinis) verysad.gif tap kad dar ir nuo ju daug priklauso cool.gif

O prie ko prisikabino?

QUOTE(Anzeliunia @ 2009 05 25, 18:13)
sprendziau is to puslapiuko kur diena litas,ir sprendziu knygyteje ten  irgi panasus klausimai.

As teorija issilaikiau, tai galiu pasakyti, kad klausimai pagal sunkuma labai panasus i testukus is ketbilietai.lt
Atsakyti
QUOTE(Ievamul @ 2009 05 25, 18:31)
As teorija issilaikiau, tai galiu pasakyti, kad klausimai pagal sunkuma labai panasus i testukus is ketbilietai.lt

pritariu 100%,kad ketbilietai.lt yra labai labai panasus i Regitrinius mirksiukas.gif ir as laikiausi,ir tikrai zinau...gal klausimo formuluote kazkiek pakeista,bet...visa kita tas pats smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magija.taro: 25 gegužės 2009 - 18:03
QUOTE(magija.taro @ 2009 05 25, 19:02)
pritariu 100%,kad ketbilietai.lt yra labai labai panasus i Regitrinius  mirksiukas.gif ir as laikiausi,ir tikrai zinau...gal klausimo formuluote kazkiek pakeista,bet...visa kita tas pats  smile.gif

Niu va,o man siitie bilietai sunkiausiai sekasi is visu sprestu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(magija.taro @ 2009 05 25, 19:02)
pritariu 100%,kad ketbilietai.lt yra labai labai panasus i Regitrinius  mirksiukas.gif ir as laikiausi,ir tikrai zinau...gal klausimo formuluote kazkiek pakeista,bet...visa kita tas pats  smile.gif

Jo as irgi siame puslapyje.Reikes vel pratesti naryste issipirkt dienu.

O is knygutes nzn pernai MB pirko bilietai uzrasyta,irgi seip nelengvi jie tenai....man jie panasus su ketbilietai.lt
Atsakyti