Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes KET savarankiskai

QUOTE("Ramune" @ 2008 07 24, 16:17)
o gal tu neatydziai klausm. perskaitei???? Gal ten panasus klausm. o nr toks pats..Ten tokiu suktu klaum. buna  blink.gif

ne,klausimus skaitau tikrai atidziai ir net mb rodziau kad va viename teste toks atsakymas o ja antra karta kai darau ir pasitaiko tas klausmas tai jau du atsakymai blink.gif ir dar radau klaideliu kur sankryzos zenklinimas neatitinka realybes,plius radau viena klausima priestaraujanti net ket taisyklems blush2.gif cia is disco mokomes vairuoti,tai dabar pradejau mokintis internete unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(prelude @ 2008 07 24, 18:25)
ne,klausimus skaitau tikrai atidziai ir net mb rodziau kad va viename teste toks atsakymas o ja antra karta kai darau ir pasitaiko tas klausmas tai jau du atsakymai blink.gif ir dar radau klaideliu kur sankryzos zenklinimas neatitinka realybes,plius radau viena klausima priestaraujanti net ket taisyklems blush2.gif cia is disco mokomes vairuoti,tai dabar pradejau mokintis internete  unsure.gif

paprastas dalykas - kilo abejonių ar radai kažką ne taip - skaityk KET knygelę. Aš mokiausi teises.lt ir radau ne vieną klaidą pas juos. Su knygute išsiaiškinau viską.
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 07 24, 16:34)
paprastas dalykas - kilo abejonių ar radai kažką ne taip - skaityk KET knygelę. Aš mokiausi teises.lt ir radau ne vieną klaidą pas juos. Su knygute išsiaiškinau viską.

tai dabar jau as taip i darau blush2.gif
Atsakyti
Man siek tiek padejo knygutes pasiskaitymas pries pat egza,o intike nesprendziau,tingejau,o ir nebuvo prasmes kaip veliau paaiskejo,beveik visi klausimai buvo specifiniai,intike tokiu nera ,teko savo galva suktis:unsure:
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 07 24, 19:33)
Man siek tiek padejo knygutes pasiskaitymas pries pat egza,o intike nesprendziau,tingejau,o ir nebuvo prasmes kaip veliau paaiskejo,beveik visi klausimai buvo specifiniai,intike tokiu nera ,teko savo galva suktis:unsure:

sakai uztenka pasimokinti knygute kad islaikyti egzamina?
Atsakyti
QUOTE(prelude @ 2008 07 24, 21:42)
sakai uztenka pasimokinti knygute kad islaikyti egzamina?

Is esmes taip,bet paspresti intike vertetu,bent jau kad su klausimu struktura butum susipazinus( o ir zinias pasitikrini tokiu budu),ir labai vertetu spresti sankryzas.Matai,man jau cia trecias egzas,paskutini laikiau pries pusmeti,tai dar nepamirsau,be to,kiekviena diena tik ta ir darau kad po sankryzas maluosi ax.gif Siaip tai Regitroj klausimai aiskiai isdestyti,situacijos nesunkios,tik labai reikia nepasiduoti nervams ir galvoti,po to dar pasitikrinti,ir as dar visada klaidas pasiziuriu kokios buvo,jie ten leidzia jei laiko lieka smile.gif
Atsakyti
Norėčiau patarti nepirkti egzaminų bilietų knygelės, tokia kaip KET dydžio, geltona. Mes prieš egzą buvom įsigiję, tai tik nervus susigadinom, nes ten baisiai daug klaidų visokiausių, vyro nervai neišlaikė žiūrint į mane, šveitė ją į šiukšliadėžę, nors prieš tai gavom patarimą būtent ją nusipirkt, nes, tipo, Regitroj grynai tokie klausimai. Absoliuti nesąmonė schmoll.gif Klausimai ten konkretūs, neužsukti, jokio palyginimo su mokykliniu egzu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pilka @ 2008 07 24, 20:47)
Norėčiau patarti nepirkti egzaminų bilietų knygelės, tokia kaip KET dydžio, geltona. Mes prieš egzą buvom įsigiję, tai tik nervus susigadinom, nes ten baisiai daug klaidų visokiausių, vyro nervai neišlaikė žiūrint į mane, šveitė ją į šiukšliadėžę, nors prieš tai gavom patarimą būtent ją nusipirkt, nes, tipo, Regitroj grynai tokie klausimai. Absoliuti nesąmonė  schmoll.gif  Klausimai ten konkretūs, neužsukti, jokio palyginimo su mokykliniu egzu  schmoll.gif

pas mane KET geltona knygele,bet bilietu knygeles neesu maciusi ax.gif
Atsakyti
O tai dar būna ir bilietų knygelių? Kad kiek mums aiškino mokantis tai jau senokai jų nebėra. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 07 25, 09:44)
O tai dar būna ir bilietų knygelių? Kad kiek mums aiškino mokantis tai jau senokai jų nebėra. g.gif

man ir sake kad ju nebera,nebent gal kokios senos uzsilikusios pardavimuose g.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 07 25, 11:44)

yra,yra mirksiukas.gif irgi buvau nusipirkus.visai nieko .Yra netikslumu ,bet su Ket knygute ir teorijos destytoju isiaiškinom rupimus klausimus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(DAMA XL @ 2008 07 25, 09:53)
yra,yra mirksiukas.gif irgi buvau nusipirkus.visai nieko .Yra netikslumu ,bet su Ket knygute ir teorijos destytoju isiaiškinom rupimus klausimus drinks_cheers.gif

o kuo jinai skiriasi nuo programos ,,mokomes vairuoti,,gal kokiu skirtumu yra?
Atsakyti