Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes KET savarankiskai

Na va,jau isilaikiau teorija,nuvaziavau siandien,pasitaike laisva vieta,ir issilaikiau thumbup.gif Keturias klaidas padariau,o vaziavau visiskai nieko nesimokius ir nesprendus,tik pries egza dar knygute pasiskaiciau,tik,deja,klausimai kliuvo tai beveik vien profesiniai(sankryzos gal tik dvi ar trys buvo),nei regeti nei girdeti,atsakinejau pagal nuojauta,na,tiesiog pasiseke ir si karta smile.gif
Atsakyti
denaxa ...sveikinimai..... 4u.gif
Atsakyti
o kur galima intere gauti bilietus? g.gif
Atsakyti
Man vyras buvo atsiuntes per Torenta...bet veliau jie pastrigo...ir vyras paskaite komentarus kitu, kad netikslus.....pasiklioviau teises.lt
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2008 07 22, 18:55)
denaxa ...sveikinimai.....  4u.gif

Aciukas biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Braškutė @ 2008 07 22, 21:56)
o kur galima intere gauti bilietus? g.gif

Surink per googla "ket testai" ar ka nors panasaus,ismes ten visko,bet man tai teises.lt visai prie dusios.Sveika ir kitus variantus pasprest,daugelis vairavimo mokyklu dabar irgi testus i savo saitus deda smile.gif
Atsakyti
Sveikos busimos vairuotojos...

Susiduriau su siokia tokia beda. Gal kam taip buvo, gal kas zinote ka daryti.

Uzsiregistravau vairavimo mokykoje (Kaunas ARV auto) ir sumokejau pilna kaina ir uz teorija ir uz vairavimus. Kada atejo metas laikyti egza teorijos nusprendziau kad mokyklinio nelaikysiu nes vis tiek as visada padarydavau 4 klaidas...tai nulekiau tiesiai i regitra su vidurines baigimo pazymejimu ir issilaikiau...

tai buvo pries 2 metus (paskui auginau vaika ir pan.) dabar galvoju pabaigsiu pravaziavimus ir issilaikysiu vairavima, bet man neleidzia vairuoti kol neisilaikysiu mokyklinio teorijos egzo...tipo negali isduoti vairavimo mokyklos baigimo pazymejimo nes mokejau uz teorija pilna kaina ir turi buti stampas kad islaikiau ta susikta mokyklini egza...

ar gali taip issidirbineti kai regitroje teorija jau islaikyta...???
Atsakyti
QUOTE(Demesio19ta @ 2008 07 23, 16:27)
Sveikos busimos vairuotojos...

Susiduriau su siokia tokia beda. Gal kam taip buvo, gal kas zinote ka daryti.

Uzsiregistravau vairavimo mokykoje (Kaunas ARV auto) ir sumokejau pilna kaina ir uz teorija ir uz vairavimus. Kada atejo metas laikyti egza teorijos nusprendziau kad mokyklinio nelaikysiu nes vis tiek as visada padarydavau 4 klaidas...tai nulekiau tiesiai i regitra su vidurines baigimo pazymejimu ir issilaikiau...

tai buvo pries 2 metus (paskui auginau vaika ir pan.) dabar galvoju pabaigsiu pravaziavimus ir issilaikysiu vairavima, bet man neleidzia vairuoti kol neisilaikysiu mokyklinio teorijos egzo...tipo negali isduoti vairavimo  mokyklos baigimo pazymejimo nes mokejau uz teorija pilna kaina ir turi buti stampas kad islaikiau ta susikta mokyklini egza...

ar gali taip issidirbineti kai regitroje teorija jau islaikyta...???

manau tai susitarimo klausimas tik... nes gal kai kuriose mokyklose is vis tu egzaminu mokykliniu ir nera g.gif arba pabandyk nunesti ta lapeli is regitros, kad islaikyta teorija ir gal nebeaiskins nesamoniu... mirksiukas.gif
Atsakyti
Manau negali jie taip elgtis,jei zmogus jau regitroj issilaikes,issidirbineja paprasciausiai...
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2008 07 22, 22:27)
Man vyras buvo atsiuntes per Torenta...bet veliau jie pastrigo...ir vyras paskaite  komentarus kitu, kad netikslus.....pasiklioviau teises.lt

QUOTE(denaxa @ 2008 07 23, 00:32)
Surink per googla "ket testai" ar ka nors panasaus,ismes ten visko,bet man tai teises.lt visai prie dusios.Sveika ir kitus variantus pasprest,daugelis vairavimo mokyklu dabar irgi testus i savo saitus deda smile.gif

aciu, bandysim smile.gif
Atsakyti
na va ir as sprendziu vis TEISES.LT bet daugaiu nei 70 % negaunu doh.gif vilti baigiu prarast, o uz poros savaiciu uzsiregistravau egzaminui g.gif nzn kaip ccia man bus doh.gif reikia dar ieskot tu testu kur kitur .........
http://74.125.39.104...I...;cd=7&gl=lt
cia gal kas sprendet situos ?
Atsakyti
sveikos 4u.gif as irgi busmoji vairuotoja,dabar intensyviai mokinuosi bilietus,internete ,bet kad pastebejau kartais skiriasi klausimu atsakymai vienakart vieni buna kitakart kiti ,ir dabar nesuprantu kur klaida..o gal kas turite tikslius?mano egzas teorijos bus kazkur po dvieju savaiciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(prelude @ 2008 07 24, 15:40)
sveikos 4u.gif as irgi busmoji vairuotoja,dabar intensyviai mokinuosi bilietus,internete ,bet kad pastebejau kartais skiriasi klausimu atsakymai vienakart vieni buna kitakart kiti ,ir dabar nesuprantu kur klaida..o gal kas turite tikslius?mano egzas teorijos bus kazkur po dvieju savaiciu blush2.gif

o gal tu neatydziai klausm. perskaitei???? Gal ten panasus klausm. o nr toks pats..Ten tokiu suktu klaum. buna blink.gif
Atsakyti