Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kada laimėjote ką nors?

Didziausias laimejimas - zurnale laimejau kelione i jaunimo stovykla Italijoje dviem savaitem thumbup.gif tai buvo pirma rimta kelione i uzsieni,labai patiko ir isimine smile.gif
Atsakyti
niekada nieko nelaimejau,ir labai tikiuosi kada nors kazka tai laimeti.
jei butu taip lengva g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dezira: 17 spalio 2009 - 10:20
Karta doh.gif , bulviu tarkavimo masina, teleloto.
Ir kelis kart po pora lt. Neturiu laimes loterijose smile.gif
Atsakyti
sveikutes. Esu laimejusi per sekmadienio loto magnetola su cd o per tuzina 560. Vienais metis tai per viena skaiciu galini kuris neatitiko buciau laimejusi lada 10 [ tas buvo pries 9 metus ]. O dabar visiskai nieko verysad.gif
Atsakyti
As nieko neesu laimejusi loterijose, kazkaip man jose nesiseka schmoll.gif
Atsakyti
skalbimo masina is teleloto , o seip dazniausiai pirkti bilietai atsiperka ( 2, 4...) smile.gif
Atsakyti
Esu laimejusi tinklinio kamuoli smile.gif ir to bijojau nueit atsiimt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vasaros lietus* @ 2009 08 28, 18:12)
Nieko nelaimiu ax.gif , bet kiekvieną savaitę nusiperku vieną teleloto rolleyes.gif

Ir aš taip pat darau.. biggrin.gif
Atsakyti
nieko nelaimiu,isskyrus teleloto 2lt
Atsakyti
aš irg - nelaimiu nieko niekada lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
išskyrus tuos du litukus iš teleloto doh.gif ir tai per didžiasias šventes
Atsakyti
Aš su savo MB vis kartas nuo karto nusipirkdavome TELELOTO, bet kad net tų dviejų Lt neišlošdavome, tai metėme tą reikalą ax.gif Ir vieną vienintelį sykį netyčiukais pirkdami savo mėgstamiausius čipsus viduje radome kortelę, kad laimėjome Magnetolą smile.gif Tiek džiaugsmo buvo dėl paties fakto, kad laimėjome, o ką jau visai nesvarbu buvo. Paskui susisgribome, kad ta loterija jau baigiasi blink.gif buvo likusi lygiai viena savaitė. Ir dar pasirodė, kad prizą reikia atsiimti Vilniuje audito įmonėje prižiūrinčioje tos loterijos eigą smile.gif Buvo neplanuota linksma kelionė į Vilnių. Atsimenu sulijo baisiai doh.gif , kol suradom tą firmą, permirkę kiaurai buvom, nes Vilnių prastai pažinodami pasistatėme mašiną ne ten. Įėjom į vidų tokie vargšiukai, peršlapę, baisūs, varvantys biggrin.gif O ten vaikinukas atnešė prizą ir dar pasakė, kad "va žmonėms ir sekasi" ax.gif O pirmas sykis ir kaip rodo istorija - vienintelis. O magnetola buvo klaikios žydros spalvos hihihi.gif
Atsakyti
Kartais nusipirkus teleloto ,bet tai buna nediesnes sumos nei 10 lt biggrin.gif
Atsakyti