Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kada laimėjote ką nors?

didziausias laimejimas 200lt is teleloto 4u.gif
Atsakyti
Esu laimėjusi kelialapį į Palangą, į sanatoriją savaitei thumbup.gif bet svarbiausia, kad bilietą dovanojau mamai, motinos dienos proga, ir pasirodo, bilietas buvo laimingas biggrin.gif O kadangi buvo skirtas 2 asmenims, tai abi ir keliavom pailsėti thumbup.gif
Atsakyti
o as tai niekad nieko nelaimiu, tai ir bilietu nebeperku jokiu...vasara per viena svente sumastem sudalyvaut zaislu loterijoj, kur be pralaimejimo, tai ten 2 kartus traukiau ir abu kartus sugebejau istraukt pati baisiausia zaisla, kuri taip ir masciau, kaip greiciau paslept kur nors biggrin.gif kazkokia nelaiminga ranka turiu, net per egza sugebedavau issitraukt butent ta vieninteli klausima, kurio nemoku doh.gif
Atsakyti
pries 2 savaites laimejau 500lt ax.gif
Atsakyti
tik pasirodžius TAIParbaNE žaidimo bilietams laimėjau 40lt
dar esu laimėjusi marškinėlius OHO konkurse

psio dry.gif
Atsakyti
Stambiausias mano laimejimas-virykle. thumbup.gif Dar esu smulkmenu laimejusi (ranksluosciai, kuprines, vaiku maistelis ir pan.) O su pinigeliais nesiseka-niekad nelaimiu ne lito verysad.gif
Atsakyti
Nieko niekad nesu laimejus.Yra buve-nusiperku bilieta teleloto ir nieko,po to kaip gaila tu 2 litu.
Atsakyti
Esu laimėjusi dvejus M1 marškinėlius, bei 60lt čekį medicininiams tyrimams
Atsakyti
Niekad nelaimiu, viskas kas vyksta burtu keliu, pries mane atsisuka lotuliukas.gif ne tik kad nesugebu laimet, bet isvis nelaimele esu. Jei kas atsitiktinai turi nepavykt, tai butinai man doh.gif
Atsakyti
2 lt. teleloto verysad.gif
Atsakyti
Kai buvo 30 gimtadienis, nusipirkau 30 tele loto bilietu ir .... visi tusti doh.gif Nelaimejau nieko schmoll.gif
Atsakyti
Is tokiu dalyku kaip teleloto ir pan. niekad nesu laimejusi nieko, net 2 lt... tongue.gif
M-1'ame esu laimejusi marskinelius ir laikrodi (bet tas buvo seniai), o per viena TV laida laimejau kelione i uziseinio sali 2 asmenims... tai didziausias mano laimejimas thumbup.gif
Atsakyti