didziausias laimejimas 200lt is teleloto

Esu laimėjusi kelialapį į Palangą, į sanatoriją savaitei
bet svarbiausia, kad bilietą dovanojau mamai, motinos dienos proga, ir pasirodo, bilietas buvo laimingas
O kadangi buvo skirtas 2 asmenims, tai abi ir keliavom pailsėti

o as tai niekad nieko nelaimiu, tai ir bilietu nebeperku jokiu...vasara per viena svente sumastem sudalyvaut zaislu loterijoj, kur be pralaimejimo, tai ten 2 kartus traukiau ir abu kartus sugebejau istraukt pati baisiausia zaisla, kuri taip ir masciau, kaip greiciau paslept kur nors
kazkokia nelaiminga ranka turiu, net per egza sugebedavau issitraukt butent ta vieninteli klausima, kurio nemoku

pries 2 savaites laimejau 500lt

tik pasirodžius TAIParbaNE žaidimo bilietams laimėjau 40lt
dar esu laimėjusi marškinėlius OHO konkurse
psio
dar esu laimėjusi marškinėlius OHO konkurse
psio

Stambiausias mano laimejimas-virykle.
Dar esu smulkmenu laimejusi (ranksluosciai, kuprines, vaiku maistelis ir pan.) O su pinigeliais nesiseka-niekad nelaimiu ne lito

Nieko niekad nesu laimejus.Yra buve-nusiperku bilieta teleloto ir nieko,po to kaip gaila tu 2 litu.
Esu laimėjusi dvejus M1 marškinėlius, bei 60lt čekį medicininiams tyrimams
Niekad nelaimiu, viskas kas vyksta burtu keliu, pries mane atsisuka
ne tik kad nesugebu laimet, bet isvis nelaimele esu. Jei kas atsitiktinai turi nepavykt, tai butinai man

2 lt. teleloto

Kai buvo 30 gimtadienis, nusipirkau 30 tele loto bilietu ir .... visi tusti
Nelaimejau nieko

Is tokiu dalyku kaip teleloto ir pan. niekad nesu laimejusi nieko, net 2 lt...
M-1'ame esu laimejusi marskinelius ir laikrodi (bet tas buvo seniai), o per viena TV laida laimejau kelione i uziseinio sali 2 asmenims... tai didziausias mano laimejimas

M-1'ame esu laimejusi marskinelius ir laikrodi (bet tas buvo seniai), o per viena TV laida laimejau kelione i uziseinio sali 2 asmenims... tai didziausias mano laimejimas