Nieko nelaimiu
, bet kiekvieną savaitę nusiperku vieną teleloto
Čia kaip tame sename anekdote "Dieve padaryk taip, kad laimėčiau. Balsas iš aukštybių - Tu nors bilietą nusipirk."
QUOTE(*Vasaros lietus* @ 2009 08 28, 19:12)
Nieko nelaimiu
, bet kiekvieną savaitę nusiperku vieną teleloto
Čia kaip tame sename anekdote "Dieve padaryk taip, kad laimėčiau. Balsas iš aukštybių - Tu nors bilietą nusipirk." 
sveikutes.Per sekmadienio loto laimejau magnetola su kompaktiniu disku grotuvu.o per tuzina laimejau 560 lt
QUOTE(denaxa @ 2009 08 28, 19:06)
Aha, man irgi taip buvo. Prieš kelis metus pirkau "Kas laimės milijoną" bilietus ir kiekvieną kartą vis laimėdavau po 2litus
QUOTE(Padrushkyte @ 2009 09 06, 10:37)
Aha, man irgi taip buvo. Prieš kelis metus pirkau "Kas laimės milijoną" bilietus ir kiekvieną kartą vis laimėdavau po 2litus 
t.y. pralošdavote vieną litą, nes bilietas kainuoja 3 litus
pries keleta metu teleloto laimejom fotika bei skalbimo masina
QUOTE(lannasuper @ 2009 08 26, 23:21)
vieninteli karta pirkau vafliukus nuke vaikui ir sudalyvavau,tai laimejau salkrepsi ir vafliuku 
O! Gerai, kad priminėt. Reikės ryt nubėgti atsiimti Utenos alaus šaltkrepšį ir tris taures
TELELOTO studijoje linijos zaidime laimejau 1800lt. ,dar esu laimejus indu serviza ir magnetola .Taciau daugiau nebelosiu ,pradejo nesisekti ,tad gaila be reikalo ismestu pinigeliu.
aš pati asmeniškai nieko nesu laimėjus ( na ten iš tele loto 2.3 lt ir viskas ) bet vat mano mama laimėjo iš tele loto mašina ir važinėja patenkinta
ir kas keiščiausia viena savaitgali laimėjo mama mašina, o kita savaitgali uošvenė (uošvenei jau antroji laimėta mašina iš tele loto)
Esu laimejusi plauku fena kazkokioj loterijoj kuri vyko Senukuose
nk nelaimiu niekada;/
nelaimiu, nes nelošiu
labiau gaila išmestų pinigų, negu masina galimybė laimėt.....
labiau gaila išmestų pinigų, negu masina galimybė laimėt.....
esu iš teleloto laimėjusi virdulį elektrinį preš kokius šešis metus. Sesuo niekada neperka loterijos bilietų ir sako : tiek kiek esi išleidusi loterijoms, būtum galėjusi kokią skalbimo mašiną nusipirkt"