Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kada laimėjote ką nors?

čia per metus maždaug:
bilietai į Rygą,
bilietai į teatrą,
bilietai į renginį ŠMC,
sagė,
knygą

biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Oj, labai laimingas. Kažkadais esu laimėjus ecoballs. biggrin.gif
Atsakyti
2 litus. cool.gif
Atsakyti
Pati mazai ka laimejau g.gif ,dazniausiai iki 20 lt. arba kokius marskinelius ,kavos . Tevai gi laimejo automobili bigsmile.gif
Atsakyti
Loterijose niekad nedalyvauju. Esu gavus keletą kartų loterijos bilietų kaip prizų ar dovanų, bet niekad nieko nelaimėjau. Užtat sekasi konkursuose, kur laimėtojas renkamas ne atsitiktinumo būdu: ypač paauglystėj dalyvaudavau visokiose olimpiadose, dailės, muzikos, šokių konkursuose. Ten dažnai ką laimėdavau, pvz. mobilų tel., knygų, marškinėlių, medalių ir t.t.
Atsakyti
pora lt kazkada doh.gif
Atsakyti
Sia vasara nutrynus "Vysniu" (jei tiksliai pamenu pavadinima) momentini bilieteli radau kol kas didziausia laimeta suma gyvenime - 4 litus smile.gif
Atsakyti
Laimeti tai nesu labai daug, man regis didziausia suma is loteriju yra 8 litai. BET esu laimes kudykis, nes sugebu pasitaikyti reikiamu laiku reikiamoj vietoj ir del to labai islosiu. Is manes kudykystej buvo atimta labai daug, bet uz tai jau gavau su kaupu blush2.gif Ir toliau sekmingai gyvenu smile.gif
Atsakyti
Pritariu Juzai, tiesiog isteriškai nemėgstu Facebook'o tokių konkursų, kur poto žmonės kaip idiotai siuntinėja nepažįstamiems žinutes, kad už jų dar idiotiškesnes nuotraukas prabalsuotų. Ir laimi žmonės visai ne pagal nuopelnus. Tad tokiuose konkursuose net nedalyvauju iš principo.

O laimėjus esu tikrai nedaug.. Didžiausias piniginis prizas 10 Lt nutrynus momentinį bilietėlį, šiais metais laimėjau bilietus į spektaklį, kuo esu labai patenkinta, vieną kartą 2 Lt Teleloto, marškinėlius ir kavos puodelį smile.gif Nors bilietų loterijos nevengiu pirkti ir svajoju apie didesnį laimėjimą.
Atsakyti
Šiandien laimėjau tris litus biggrin.gif
Atsakyti
Esu laimejusi tik pinigu momentinese loterijose . smile.gif
Atsakyti
Nieko nesu laimejes, bet didziause svajone butu laimeti Zalia korta (JAV)
Atsakyti