Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kada laimėjote ką nors?

niekada net minciu neturejau kad gerai butu ka nors laimeti...
Atsakyti
syki losimu automatuose imetusi 4lt laimejau 240lt.. manau laimejau del to kad vienas vargselis labai daug pinigu paliko ir nieko nelaimejas nuejo prie kito biggrin.gif tadien tiesiog pasiseke.siaip nevaikstau i tokias vietas.dar megstu zaisti pokeri bet musu pinigai- balti centai biggrin.gif jei pralosi tai ir negaila 4u.gif
Atsakyti
niekada nieko nelaimiu, loterijose man nesiseka...o taip noretusi rolleyes.gif
Atsakyti
Esu laimėjusi IKI dovanų kortelę su 50 lt ir dabar kartais laimiu 'Vikingų loto' po 12 lt. Nežaisi-nelaimėsi biggrin.gif
Atsakyti
Ką daugiausiai esu laimėjus tai iš trinamų biletukų 20lt. Ot buvo laimės tada. lotuliukas.gif
Atsakyti
Laimėjau firminę Martini dovaną už gražiausią šokį naktiniame klube, balsavo klubo dalyviai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 12 23, 00:11)
Laimėjau firminę Martini dovaną už gražiausią šokį naktiniame klube, balsavo klubo dalyviai biggrin.gif

Net užsigeidžiau pamatyt... biggrin.gif
Atsakyti
dažnai laimiu, bet tai būna visokios nesąmonės. iš gerų dalykų -- pusryčiai vegetarų restorane.
Atsakyti
siaip nelabai kur dalyvaujam, bilietu neperkam. tiesa, karta nusipirkom vikingu loto bilieta ir laimejom 180lt biggrin.gif siaip esu tuos nuomones kad greiciau uzdirbsi milijona nei ji laimesi. arba dar, as laimiu kas savaite po 2 lt nes neperku tele loto biggrin.gif
Atsakyti
esu laimejusi sumustiniu keptuva,el.virduli,bilietus i kino teatra,"drogo"dovanu kupona uz 150lt,krepsinio kamuoli.ir viska per paskutinius metus.tiesa,teleloto nieko nelaimiu. smile.gif
Atsakyti
Niekur nedalyvauju, bet esu kazkada seniai seniai is TELELOTO 2lt laimejus lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai max 2lt esu laimėjus biggrin.gif
Nėra laimės loterijose, tai meilėje sekas lotuliukas.gif
Atsakyti