Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kada laimėjote ką nors?

QUOTE(Dangiska @ 2012 03 19, 17:50)
Nėra laimės loterijose, tai meilėje sekas  lotuliukas.gif

Pas mus panašiai, loterijose nesiseka doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Loterijose beveik niekad nelaimiu. Vienintelį kartą už atliktą apklausą USB atmintinę gavau. smile.gif
Na, bent jau kaip Dangiska sakė, tikiuosi meilėj seksis lotuliukas.gif
Atsakyti
buvau anksciau sekmadienio lotto laimejus el,virduli,bet labai smirdejo plasmase,uzvires vanduo,taipat turejo smarve,tai taip ir metesi nenaudojams,daugiau neperku jokiu bilietu smile.gif
Atsakyti
laimejau knyga, saldikli, pica, ir kitokiu smulkmiu
Atsakyti
Matyt ir pas mane visai gerai meiles fronte biggrin.gif arba kaip mama sako "visgi pinigus reikia uzsidirbti" 4u.gif
Atsakyti
Jei jau kalbate apie laimėjimus, tai paprašysiu Jūsų pagalbos laimėti man BENT kartą! biggrin.gif na jokios atskiros temos apie balsų rinkimą neradau, o manau ir čia pro šalį neprašausiu smile.gif

atiduokite balsą už Amelitą ir gal galėsiu pasigirti, kad nors kartą kažką laimėjau. (nors prizas ir paslaptis)

balsa atiduoti galite ČIA

didelis ačiū!
Atsakyti
Man irgi nesiseka laimeti, nors vilties neprarandu. tongue.gif Nors ir tam meiles fronte ne kazkas doh.gif
Atsakyti
dazniausiai perku vikingu loto arba teleloto, kartais buna po kelis lt, tik kiek pastebejau vikingu loto sumos didesnes 13, 9 lt o tele loto tai po pora lt tik buna mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi tik kokius du litus gal vieną kartą biggrin.gif deja, nesiseka nei meilėj, nei loterijoj doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
nors nei karto nesu laimejusi jokioje loterijoje, bet manau, kad pats gyvenimas man sekasi lotuliukas.gif tfu tfu tfu, kad neprisikalbu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
kažkada tele loto 7 lt laimėjau, bilietus į futbolo varžybas, o prieš dvi savaites tą pačią dieną laimėjau kelionę i Graikiją, o draugas sportinius batelius smile.gif reikėjo gal ir kokią lotertiją pirkt,matyt laiminga diena buvo. thumbup.gif
Atsakyti
Labai seniai su mamos dovanotu Teleloto bilietu laimėjau mobilų telefoną. Esu po 2-4Lt laimėjusi ne kartą.
Atsakyti