Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kada laimėjote ką nors?

O as vis perku tele loto bilietuka ir vis tikiuosi, kad laimesiu bent 10 tukst.litu blush2.gif biggrin.gif biggrin.gif o laimiu tik 2lt, 4lt...
Atsakyti
Viena karta internetineje svetaineje laimejau marskinelius,o seip is teleloto daugiausiai 3 lt schmoll.gif
Atsakyti
Vakar laimejau 50svaru,siandiena 40 thumbup.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Opa,kaip sekasi gi kitiem thumbup.gif .o as nabage neesu gyvenime nieko laimejus ,matyt laimejimai ne man.Kaip kazkas pasake, visiem gyvenime sekasi,bet tik kazkurioj sferoj,tai loterijos vadinas ne mano laimes sfera biggrin.gif
Atsakyti
nors perkam bilietukus, bet dar laimejimai menki 2-6 lt
bet viltis mirsta paskutine ax.gif
Atsakyti
sunus nusipirko bilieteli uz 1svara,nutryne,ai sako nieko,bet galvoju zvilgtelesiu,ogi 20svaru bigsmile.gif biggrin.gif
kazkaip Lt niekada nelaimiu,o va UK,pabandziau ir sekasi thumbup.gif
Atsakyti
Jokiose loterijose ir lošimuose nesiseka... schmoll.gif ai, bet svarbu meilėj gerai thumbup.gif
Atsakyti
Man nesiseka loterijose schmoll.gif todel tolyn retyn ka nors bezaidziu ax.gif
Atsakyti
loterijose tai nelabai sekasi, o štai žaidimuose visokiausiuose, facebookąe ir pan., tai esu laimėjusi kelis prizus smile.gif kaip sakau, pabandyti nieko nekainuoja - nė loterijos bilietui nereikia pinigų išleisti, o gal ims ir pasiseks. draugė buvo taip net kelionę į Paryžių laimėjusi bigsmile.gif va iš šiandien nusiunčiau mintį apie moteris, kur galima dovanų laimėti smile.gif kartais apima savotiška manija tų žaidimų smile.gif
Atsakyti
Gaila,bet laiminga esu tik ant radinių,rasti tikrai randu ir stebiuosi kaip man sekasi rasti wink.gif
O laimėti,gaila nieko nelaimime,nors kaip čia pasakius po 12 lt 2 lt ir mažas sumas,o štai pusbrolis laimėjo teleloto 10000 lt paskui du kartus po 5000 lt.Bet jis ir pinigėlių tam išleidžia nemažai siųsdamas žinutes. 4u.gif
Žodžiu reikia viska užsidirbti savo rankomis,nes niekas čia už mus ant lėkštutės neatneš laimėjimo smile.gif
Atsakyti
Na as daug nelosiu,tik kartais kai draugas uzsimano i cazino nueiti,tai kai jis sedi prie stalo as nueinu su automatais pazaist,kartais po kelis simtus islosiu,karta 5000 litu islosiau,kadangi nesu labai azartiska tai kai islosiu ka nors tai iskart nutraukiu zaidimus,einu lauk iskart,esu pralosus gal kokius 200 litu ,draugas sako kad man sekasi ir uzpavydi karts nuo karto ,nes zaidziu pastoviai is " lemputes" ......
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Esu laimėjusi teleloto du litus thumbup.gif

Labai noriu nuvykti į festivalį Lenkijoje, bet kad brangus bjaurybė doh.gif
Gal galite man padėti? Dalyvauju konkurse

http://www.ezys.lt/o.../nuotrauka/1611
paspauskite BALSUOK (ne 'like')

Atliktumėt gerą darbą, gal karmos taškų užsidirbtumėt biggrin.gif

ačiū labai labai , kas padės blush2.gif 4u.gif

Gal pagaliau laimėsiu bent ką vertingo g.gif
Atsakyti