Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra galimybe su meiluziu tapti pora?

QUOTE(suntea @ 2008 06 13, 23:00)
bet kokį vyrą šiandien mačiau.... aje, vaje....

o jis tave? smile.gif
Atsakyti
niu vat nezinau ko jis nori tas meiluzis neklausiau,bet isvis sunku man ji suprasti,jei jums idomu papasakosiu vat jo ta panele irgi buvo tipo jo meiluze,bet va dabar issiskyre su vyru tai jie dabar kartu,tai kazkaip is tikruju pati suprantu,kad nei jis ja mest ruosias nei ka tus4iai 4ia turbut svajoju kaip vaikas...nu bet kaip sakant ka sirdele kuzda ir jau4ia ta sneku taip ir darau
Atsakyti
QUOTE(solnysko20 @ 2008 06 13, 23:49)
niu vat nezinau ko jis nori tas meiluzis neklausiau,bet isvis sunku man ji suprasti,jei jums idomu papasakosiu vat jo ta panele irgi buvo tipo jo meiluze,bet va dabar issiskyre su vyru tai jie dabar kartu,tai kazkaip is tikruju pati suprantu,kad nei jis ja mest ruosias nei ka tus4iai 4ia turbut svajoju kaip vaikas...nu bet kaip sakant ka sirdele kuzda ir jau4ia ta sneku taip ir darau

Galim daug ka nurashyte jaunystei...net ir tu erzinachiai vaikishku 4 rashyma mirksiukas.gif bet kiekvienas turi uzlipti ant savo grebliu, kitaip neidomu gi.
Norechiau patikslinti kad ana jo panele nebuvo jo meiluzhe, chia jis buvo jos meiluzhis.....bet nesvarbu...viena del jo vyra mete, dabar tu svaigsti...kas ten per vyras toks retai-stebuklingas? kuriam jus abi po-barabanu.
O tai jei jis net nesiruosia su tavim gyventi (sprendzhiu irsh to kad apie tavo norus nezhino ir iniciatyvos nerodo)....tai koks tau tolkas mesti savo vaikina? jei neviskas dar pas jus blogai? o jei blogai, tai mesk, bet tikrai ne del naujojo...
Atsakyti
Yra. Mano buves vyras dabar gyvena kartu su meiluže. Nors bandė neigti, mėtė pėdas, metus gyveno vienas, kol galiausiai - graži ir laiminga pabaiga.
Atsakyti
Yra
Atsakyti
Yra, is meiluziu gali subresti net seima. Visko gyvenime buna.
Atsakyti
yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(solnysko20 @ 2008 06 13, 12:49)

nieko gero nezadants tas tavo meiluzis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(solnysko20 @ 2008 06 14, 00:49)

Brangioji,kol jauna mėgaukis tais šiurpuliukais... Neturi šeimos ,tai ir tūsinkis.Žinoma su protu,kad niekas nekentėtų ir niekam neskaudėtų...Jeigu jausmai draugui išblėso,ir bandysi kažkaip dirbtinai vėl juos gaivinti,jie tikrai po kurio laiko vėl išblės.Nieko nedaryk dirbtinai,ir kol nesi niekuo tikra ,jokiu būdu neįsipareigok.Vėliau nelaimingi bus du.Sakau,nes žinau.Ir galų gale,koks skirtumas būsit pora ar ne,jeigu dabar veža,tai džiaukis tuo.Aistra praeis,viską pamatysi kitomis akimis,gal tada sudėliosi taškus ant i.
Ir nebutinai visi gražūs santykiai turi pasibaigti šeima...Sėkmės tau, ir neverk jei kas nors pasibaigs, nusišypsok,kad iš viso tai buvo...
Atsakyti
taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
Galimybė yra visada...
Atsakyti
Galimybe yra. Priklauso ko nori tavo meiluzis ir ka tau jaucia. Is patirties : pradejome meiluziais, issiskyriau su vyru, gyvenam kartu ir planuojam vestuves su tuo paciu meiluziu smile.gif
Atsakyti