Įkraunama...
Įkraunama...

VU ir MRU teise N

Sveikos, norėčiau eiti kitą savaitę perlaikyti pirmojo kurso skolą Lietuvos Konstitucinės teisės. Gal galite savo patirtimi pasidalinti kuris dėstytojas atlaidesnis ir praleistų lengviau? Mokiausi pas D. Butvilavičių. smile.gif
Atsakyti
Turiu tobulus MRU BAIGIAMOJO VALSTYBINIO KONSTITUCINES TEISES EGZAMINO konspektus



Konspektai yra sudaryti 2010 m. pagal MRU konstitucines teises baigiamojo egzamino programa. Laikiau egzamina praeitais metais, mokiausi VIEN TIK IS situ konspektu ir gavau 10. i juos ieina wisa reikalinga egzaminui medziaga- Lietuvos konstitucine teise ir lyginamoji konstitucine teise. zodziu yra absoliuciai wiskas, ko reikia egzaminui.Konstitucinio teismo nutarimai integruoti pagal temas. konspektus sudaro 245psl, A4, 12 sriftas. Kam idomu, rasykite asmenine zinute. Pati situos konspektus as pirkau. Konspektuose nera tik naujausios konstitucinio teismo praktikos- nuo 2010m antros puses. Bet ten nebus daug aktualiu nutarimu.
Atsakyti
Labas,

gal kuri turit Darbo teisės konspektus? Reiktų individualių santykių dalies konspektų. Būčiau dėkinga 4u.gif kvaksiuks@yahoo.com cool.gif
Atsakyti
Sveiki, tikiuosi patarimų ir atsakymo į kelis klausimėlius.

Taigi, aš esu 12 klasėje, bet pasirinkau ir laikysiu egzaminus susijusius su medicina: chemija, biologija, matematika. Taip pat anglų ir lietuvių. Problema- supratau, kad mano pasirinkta kryptis manęs netenkina ir norėčiau studijuoti teisę arba taptautinius santykius. Svarbu- jog mokausi istoriją A lygiu. Mano klausimas: ar įmanoma įstotį į teisę ar taprtautinius santykius vU bent į mokamą vieta be istorijos egzamino? Jei metiniam istorijos yra 10...?

Ką patartumėte daryti/. Gal bandyti stoti po metų?

Lauksiu jūsų atsakymų... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(super-mergaitė @ 2013 01 10, 17:27)
turiu tobulus MRU BAIGIAMOJO VALSTYBINIO KONSTITUCINES TEISES EGZAMINO konspektus.
Konspektai yra sudaryti 2010 m. pagal MRU konstitucines teises baigiamojo egzamino programa. Laikant egzamina mokiausi VIEN TIK IS situ konspektu ir gavau 10. i juos ieina wisa reikalinga egzaminui medziaga- Lietuvos konstitucine teise ir lyginamoji konstitucine teise. zodziu yra absoliuciai wiskas, ko reikia egzaminui.Konstitucinio teismo nutarimai integruoti pagal temas. konspektus sudaro 245psl, A4, 12 sriftas. Rasykite asmenine zinute. Pati as juos pirkau ir mokėjau dosniai. Egzamino programa nuo 2010 iki 2013 praktiskai nesikeite - prisidejo tik vienas smulkus klausimas.

Turiu greičiausiai šituos pačius tobulus konspektus. Rašykite el. paštą - persiųsiu nemokamai 4u.gif
Atsakyti
Sveika, suprantu, kad neperseniausiai baigei MRU... Aš šiuo metu IV kurse, gal turi kokių konspektų ES konstitucinės teisės srities? Ar šiaip atlikusių konspektų? nes turiu dar skirtuminių dalykų ir 8 sesiją prieš akis :) būčiau labai dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(Harriet @ 2012 04 25, 18:09)
Sveiki, tikiuosi patarimų ir atsakymo į kelis klausimėlius.

Taigi, aš esu 12 klasėje, bet pasirinkau ir laikysiu egzaminus  susijusius su medicina: chemija, biologija, matematika. Taip pat anglų ir lietuvių. Problema- supratau, kad mano pasirinkta kryptis manęs  netenkina ir norėčiau studijuoti teisę arba taptautinius santykius. Svarbu- jog mokausi istoriją A lygiu. Mano klausimas: ar įmanoma įstotį į teisę ar taprtautinius santykius vU bent į mokamą vieta be istorijos egzamino?  Jei metiniam istorijos yra 10...?

Ką patartumėte daryti/. Gal bandyti stoti po metų?

Lauksiu jūsų atsakymų...  blush2.gif


Be istorijos egzamino tikrai ne. Net B lygiu laikydama - ne, net i neakivaizdine vieta neistosi. Ten i dienini i mokama ateina visi, pas kuriuos virs 50 proc. valstybinis istorijos laikytas.

Papildyta:
QUOTE(mamassitaa @ 2011 03 23, 15:10)
Gal kas zinot kiek tame tiesos, kad i VU teise neak istoja apie 150, o baigia viso labo 20?

Tiesa, taciau, dauguma po to atsistato ivairiais pagrindais. Pvz. as istojau suaukstuoju issilavinimu. Tuomet buvo tokia tipo sutrumpintas kursas - teise, turintiems aukstaji universitetini issilavinima, vietoj 5 metu, mokyti 4. Mes visi mokemes 7-8 realiai smile.gif))) Bet is tikruju todel, kad dirbom, turejom seimas, stabdem pastoviai tuos mokslus, o mokytis ten reikia ir daug. As mokiausi 3metus, tuomet stabdziau dar 3 metams (per kuriuos mokejau, bet neejau i egzus smile.gif)) , pries metus grizau islaikiau beveik visus egzaminus ir dabar jau priespaskutini egzamina laikysiu stai po savaites. Is tu,kurie su manimistojo ir su kuriais as bendravau (kokie 20 zmoniu), pabaige 3 kokie, ir tai anais ir siais metais smile.gif Na va, gal man pavyks pabaigti. Jo , kaip kazkas sake, sudetingiausias 3kursas. Jei planuoji ten stoti, pasiruosk tikram mokymuisi. Bet ten mokslas yra tikrai laaabai idomus. Destytojai auksciausios klases. As mokausi ilgai tik del savo asmeniniu rimtu problemu, del kuriu man teko stabdyti mokslus. Po to dauguma lekia istojus dirbti teisinio darbo, kurio realiai nemoka, ir del to daug laiko tam sugaista, del to iprastai stabdomi mokslai.
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2008 12 06, 21:42)
o kodėl i Riomerį tada įstoja daug žemesnius balus turintys mokiniai, kurie į vu neįstojo?  g.gif  Ar norite pasakyti, kad kur įstoti lengva, mokytis sunku, ir atvirkščiai?
drinks_cheers.gif  ir aš iš dėstytojų girdėjau tą patį.
Į dieninį VU tikrai neįstotum su tokiais balais  schmoll.gif  nebent per keletą metų viskas pasikeitė, kuom labai abejoju. Aš kai stojau reikėjo matematikos, lietuvių ir istorijos, gavau 99,100,97, ir buvau tik 32  blink.gif

as policijoje dirbu tyreja - tai mano komisariate nei vieno nera, studijuojancio/studijavusio VU TF (nebent virsininku keleta, kuriem virs 45, ir kurie VU TF pabaige tarybiniais laikais). O kas studijavo (o tokiu per mano 7metu staza buvo 3, atsizvelgiant, kad kolektyvas labai daznai keiciasi) is mano laiku kolegu, tai pabaiges, is kart isejo is policijos. Uz tad visi tyrejai choru studijuoja MRU. As vienintele VU esu.
Mano balai pries 11 metu, kai stojau pirma karta buvo - lietuviu - 78, istorija - 70, matematika - mokyklinis 8. Neistojau net i mokama dienini VU. Buvau kaipdabar pamenu sarasuose 2642 smile.gif))))))) I MRU istojau i mokama is karto. Tai pabaigiau kita univera ir stojau i neakivaizdini - istojau is karto, bet buvau lyg tai 45 ar 55. smile.gif)) Darykite isvadas smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kas zino, pagal kokius teises aktus spresti tarptautines viesosios teises 3 uzdavini? ax.gif
Atsakyti
gal kas laikete CT pas dėst. PAPIRTĮ? kokie atsiliepimai

Atsakyti
Sveikos supermamos smile.gif Prisijungiau ir as prie jusu didelio burio thumbup.gif Ir iskart kreipiuosi su prasymu - gal kas turit ES konstitucines teises konspektus. Egzaminas pas I.Dauksiene. Buciau labai dekinga 4u.gif Siusti prasyciau adresu inpranc@stud.mruni.eu
Atsakyti

Gal turite BT konspektą? Reikia ruoštis egzaminui.

Atsakyti