Įkraunama...
Įkraunama...

VU ir MRU teise N

QUOTE(DiD @ 2009 02 20, 17:10)
siaip galima butu ir isizeist del to "NEVEIKIA NIEKO"...bet tiek tos...

Ooooj.. biggrin.gif Čia ne tave turėjau omenį.. doh.gif Kalbėjau apskritai.. lotuliukas.gif Sorry.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xuliganas @ 2009 02 19, 03:01)
Kokius mokslus ir kokiam užsienyje baigėt?..  ax.gif

Baigiau teise Fr, pasirinkau ES teises specializacija, baigiau Belgijoj, o dabar idomumo delei mokausi LT teise MRU.

ir tikrai sutinku, kad teisinko gyvenimas nera lengvas. Pati po mokslu daug vargau, kol radau darba, kuris man patinka. Pirmus metus maliausi su ivairiom praktikom ir tt, po to visai netycia radau gera darba, bet man tikrai pasiseke. O siaip advokatai, o ypac ju padejejai tai is pradziu sunkiai verciasi. Zinoma, jei baigi gera univera, dar metelius pastudijuoji, uzsieni pasirinkes idomesne specializacija, tau pavyksta isisukti i gera tarptautini kabineta, tai ok thumbup.gif bet kiek pazystu FR buvusiu kursioku, kurie aria nuo 8h ryto iki 21h vakaro, karais dar ir savaitgaliais, kad gautu vos daugiau nei minimu. Taip ir buna, zmogui 27metai, dar tik karjeros pradzia, geresnis gyvenimas svieciasi tik po kokiu 3 meteliu, jei daug dirbs ir stengsis.
bet advokatu reikia ne tik didziuosiuose miestuose, provincijoj kosmaras doh.gif kartais tas advokatas i karjeros vidury uzsidirba vos dideni nei vidutini atlyginima.
Atsakyti
tai jau taip, apie atlyginimus provincijoje isvis geriau patylet...pati nenoriu su seima gyventi didmiestyje, bandziau gristi i gimta miesteli, bet darbu ten pirma, nera, o antra, kai jau lyg ir uzsikabinau, mane is karto perspejo, kad apie atlyginimo kilima net nesvajociau, nes nera is ko ji kelti doh.gif taip ir likom didmiestyje..
Atsakyti
svajojantiems apie advokato darba siulau pasiskaityti

http://www.lrytas.lt...isako-darbo.htm

http://www.lrytas.lt...

ir tikrai nemanau, kad sie straipsniai uzsakyti, ar kad tie advokatai verkia is neturejimo ka vekti.

Siaip tai yra kazkoks kosmaras, kai baigi mokslus ir dirbi tam, kad susimoketum mokescius, patalpu nuoma ir tt o paciam lieka vos daugiau nei minimumas.

Zinoma, eidami studojuoti teise zmones galvoja, jau as tai busiu geras ir gudrus advokatas ar kt. teisininkas, bet deja tokiu yra vienetai, o ir jie dirba taip, kad net neturi laiko kad tuos sunkiai uzdirbtus pinigus iseisti.

Atsakyti
Tiesa sakant dabar stojant i teise ir neturint uznugario tai nieko gero,tarkim konkursai teisme buna labai dideli, susirenka ~50-60 naujai iskeptu teisininku ir renka geriausia. Arba reikia tureti tikrai labai sukta galva arba pazinciu. Taciau kiek teko pastebet tai didzioji dauguma mokosi teise,kadangi diplomas "grazesnis" Bet is kitos puses teise tai labai plataus profilio issilavinimas, keista man kai jus vien apie advokatus kazkokius pasakojat. Atsimerkit teisininkai tai ne vien advokatai. Nuo privataus sektoriaus iki teisesaugos.. Ir dar atsiminkit viena dalyka, kad bakalauras tai yra niekas. Butinas yra magistro laipsnis.
Atsakyti
QUOTE(Blitzkrieg @ 2009 03 29, 13:06)
Butinas yra magistro laipsnis.

su magistru laipsniu siais laikais irgi nieko nenustebinsi irnesakyk.gif .

pati studijuoju teise tik ne MRU ir ne VU. Patinka studijuojami dalykai, bet labiausiai patinka destytojai thumbup.gif . Ir mus neakivaizdininkus labiau myli, negu dieniniokus biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Chippie @ 2009 02 20, 21:50)
Baigiau teise Fr, pasirinkau ES teises specializacija, baigiau Belgijoj, o dabar idomumo delei mokausi LT teise MRU.

ir tikrai sutinku, kad teisinko gyvenimas nera lengvas. Pati po mokslu daug vargau, kol radau darba, kuris man patinka. Pirmus metus maliausi su ivairiom praktikom ir tt, po to visai netycia radau gera darba, bet man tikrai pasiseke. 

FR - tai Prancuzija ir cia aprasei, kaip ieskojai darbo Prancuzijoje ar Lietuvoje ax.gif
Atsakyti
Sveikos. cool.gif Gal žinot, ar VU kartu su magistro laipsniu suteikia ir profesinę kvalifikaciją? g.gif
žiūrėjau VDU puslapy ir mačiau, kad ten kartu gauni ir teisininko profesinę kvalifikaciją, o VU pastebėjau tik magistro laipsį.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(forever_insane @ 2009 05 19, 18:34)
Sveikos.  cool.gif  Gal žinot, ar VU kartu su magistro laipsniu suteikia ir profesinę kvalifikaciją?  g.gif
žiūrėjau VDU puslapy ir mačiau, kad ten kartu gauni ir teisininko profesinę kvalifikaciją, o VU pastebėjau tik magistro laipsį..  unsure.gif

VDU?? hah.gif
Atsakyti
QUOTE(xuliganas @ 2009 07 10, 00:34)

Taip, pakartosiu - VDU, Vytauto Didžiojo Universitetas, Universitas Vytauti Magni. Turbūt dabar aiškiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(forever_insane @ 2009 07 10, 11:32)
Taip, pakartosiu - VDU, Vytauto Didžiojo Universitetas, Universitas Vytauti Magni. Turbūt dabar aiškiau  cool.gif

VDU tikrai negausi nieko daugiau nei VU TF, nes VU TF gauni ir laipsni, ir kvalifikacija, ir visa kita... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xuliganas @ 2009 07 11, 22:33)
VDU tikrai negausi nieko daugiau nei VU TF, nes VU TF gauni ir laipsni, ir kvalifikacija, ir visa kita...  mirksiukas.gif

Na, aš pirmoj vietoj ir rašiau VU, VDU pas mane prieš galą. O tu VU studijuoji? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(forever_insane @ 2009 07 12, 11:35)
Na, aš pirmoj vietoj ir rašiau VU, VDU pas mane prieš galą. O tu VU studijuoji?  rolleyes.gif

Abituriente? g.gif
Atsakyti