Aš pagimdžius pirmą dukrelę buvau labai silpna, svaigo galva ilgai, vaiksčiojau laikydamasi už sienų, o po antros kažkaip lengva buvo, nu antra ir gimė labai greitai ir neskausmingai, tai galėjau iš karto eiti pati, po vienos dienos mus ir iš ligoninės išrašė

QUOTE(gritte @ 2005 09 09, 13:10)
Po 14 valandu užtruksi gimdyma jauciaus gerai...As tik baisiai norejau miego...
Sest man neleido 2 savaites, nes mane kirpo, bet as jau po keliu dienu sededavau
..Neskaudejo...
Aplinkiniai kartodavo, kad baisiai atrodau po gimdymo- paakiai pajuode, visa isbalus...bet jauciaus gerai
Sest man neleido 2 savaites, nes mane kirpo, bet as jau po keliu dienu sededavau

Aplinkiniai kartodavo, kad baisiai atrodau po gimdymo- paakiai pajuode, visa isbalus...bet jauciaus gerai

mane irgi labai miegas eme

As irgi gimdziau 14 val. ir mane irgi kirpo.

Po pirmo gimdymo gal truputį pavargusi buvau,nes dvi naktis nemiegojau
Bet kadangi antrą gimdžiau dieną,tai galėjau iškart namo važiuoti, jaučiausi puikiai

Gimdziau pirmaji, su spinaline nejautra, kirpo. Daktarai negalejo atsistebeti-greiciau nei per 2 val. Ligoninej jauciausi visai neblogai (gal del diklofenako zvakuciu, kurias mums dave-dejausi kasdien). Grizus namo prasidejo...silpnumas, penkta diena isejus is vonios pradejo stipriai purtyti saltis, porakart sudiege spenelius o po to - kaip elektra pakausyje. Ir grizus vartojau diklofenaka, bet tik po to suzinojau, kad jis negerai. Bandziau detis paracetamolio zvakutes - deja nelabai padeda. Laikas nuo laiko pakyla temperatura,bet nedidele-37,2-37,4, tai kol kas i gydytojus nesikreipiau. Apetitas geras tik pavalgius silpnumas ima, pykina. Tarpvietej uzciuopiu kazkoki guziuka, kuri skauda-net slauni traukia, kas tai galetu buti, ar kreiptis i daktarus?
man buvo atliktas cezaris, savijauta buvo siaubinga-negalejau atsistoti 2 dienas, skaudejo siaubingai pilva. gryzus namo prasidejo pablogejimas-nuolat atrode isiputes pilvas, skaudedavo visus sonus-maniau kad tai normalu (nes gimdziau 1 karta). bet praejus porai savaiciu pakilo temperatura, emiau labai stipriai kraujuot, teko vaziuot i greitaja. pasirodo pas mane ten susidare siaubingi kresuliai, teko daryti isvalyma
kita ryta daktaras dare echoskopa, pasirodo gimda vel uzspazmavo ir vel susidare kresuliai
del to priezasties isimete gimdos uzdegimas, gulejau sav laiko su antibijotikais (teko kaledas, kucias praleisti ligonineje vienai). vaiku rupinosi vyras, nes pati nebuciau pasirupinusi del nuolatinio silpnumo ir temperaturos
pogimdymini laikotarpi atsimenu per "ruka" ir kaip baisu kosmara

pogimdymini laikotarpi atsimenu per "ruka" ir kaip baisu kosmara

QUOTE(Rassitte @ 2009 03 08, 14:12)
Laikas nuo laiko pakyla temperatura,bet nedidele-37,2-37,4, tai kol kas i gydytojus nesikreipiau. Apetitas geras tik pavalgius silpnumas ima, pykina. Tarpvietej uzciuopiu kazkoki guziuka, kuri skauda-net slauni traukia, kas tai galetu buti, ar kreiptis i daktarus?
Temperatura ir man buvo, is pradziu nedidele, po to pasoko iki 40. Nuolat tikrinkis krutis, ar neuzsistovi pienas, masazuok jas pries maitinima ar po. Guziukas gali buti, reikia daznai praustis ir patartina pasipurksti tarpviete tokiu antiseptiniu skysciu (man ligonineje buvo dave, tik neprisimenu pavadinimo). Bet jei nepraeis, reikia kreiptis i gydytoja, gali buti toks dalykas, kad uzsiuvo, o tie skysciai is gimdos toje vietoje po siule susikaupe, tada praardys siule, skystis isbegs ir uzgis. Man guziukas labai letai mazeja, bet jau praejo 2 men, todel uzsirasiau apziurai, geriau tiek nelauk kiek as.
Skaitau visu mamyciu pasisakymus ir viskas tas patsl...Silpnumas net ir pusantro menesio praejus - nepraeina...Ypac po pasivaiksciojimo lauke - atrodo, kad kalnus buciau nuvertus...Taip pavargstu ir kojos atrodo issikabins is klubu, kai daugiau pavaikstau...Nuotaika gadina baisi figura ir vyro nesupratingumas, kad mane reikia palepinti ir kartais padeti namu ruosoje...
iki gimdymo įstaigos vos spėjom davažiuot,stiprūs sąrėmiai nekankino,pagimdžiau per pusvalandį,o po gimdymo tik įėjus į palatą truputį svaigo galva,nes per dieną nieko nevalgius buvau,bet visa kita savijauta puiki. Ginė sakė,kad labai jau čia man pasisekė

as tai greit atsigavau tik kad buvo leista epiduras tai iskart po gimdymo kai reikejo nueit iki tuliko tai ejau kaip su kaladem o kai grizom namo greit atsigavau nes zinojau kad nera kada jaustis blogai kadangi namie yra maza lelyte kuria reikia rupintis ir kad niekas kitas nepasirupins
man po gimdymo sveikata is vis liuks buvo, bet dabar ziauriai galva skauda savaitei iki menesiniu likus. be vaistu jau neistveriu tu skausmu. iki gimdymo tasip niekad nebudavo. dukrytei jau 2 metukai,o tie skausmai vis dideja - irgi itariu migrena,nes buna taip smilkinius suspaudzia,kad net pykint ima.