Sveikata tikrai nesiskundziau, isskyrus tai, kad atmintis suslubavo
ir kelias dienas jauciamas diskomfortas susiuvimo vietoje.

as tai labai gerai jauciausi, po 2 valandu po gimdymo jau vaiksciojau po palata

Gimdymas buvo lengvas ir greitas, bet darė narkozę, valė gimdą. Tai po narkozės taip silpna buvo, kad vos iš lovos atsikelt galėjau, o nuėjus apsipraust po dušu, klupėjau, nes negalėjau stovėt nuo silpnumo
Bet jau kitą dieną buvo gerai, neskaitant tempimo susiūvimo vietoje

iki nestumo niekada neskaudedavo galva, o dabar.. kartais kai uzeina skausmai, tai ...

labai jau jautri buvau...verksne...vaiksciojau kaip sudaužyta..

as po gimdymo kita diena jauciausi tragiskai,nes negalejau net atsitiest eidama i vc.o ka jau kalbet apie gamtinius reikalus
jauciausi kaip po traukiniobegiais papuolus

Gimdziau naturaliai,susiuvo,todel jauciausi kaip ir daugelis,tempimas,sunku su gamtiniais reikalais,o dar auksta palatos lova,i kuria sunku isirioglinti,tik pasunkino situacija

as po gimdymo jauciausi labai blogai,silpna,pykino,isblyskus buvau,siules tempe,sedet negalejau menesi,pora savaiciu krete salkretis

Po pirmojo gimdymo, kuris truko 14 valandu, man net vaiko palaikyt nedave
, nes dar nebuvau kaip reikiant atsigavusi. Po antrojo, pati is gimdyklos ciuoziau i palata, , po to dar stoveau ir plepejau su palatos kaimyne, kol mano saule maude
, kol atejo akusere ir dave velniu: o tu ka cia isdarinei, kodel ne lovoj?

Po abiejų gimdymų jaučiausi gana gerai
Manau, nėra ko norėt labai gerai jaustis, vis gi gimdymas, tai ne bet sau koks košės virimas ar valandėlė sporto klube... Sunkiausia buvo su gamtiniais reikalais

išskyrus tai kad negalėjau sėdėti jaučiausi puikiai

kadangi mane labai nedekingu metu parveze is gimdyklos, mazdaug tuomet kai keiciasi ryte pamaina, tai negavau miego visiskai, o gimdziau pati be nuskausminamuju... prasidejo vizitacijos, proceduros visokios... o as tik is lovos islipu ir alpstu iskart
tai pirmoji diena labai sunki buvo. nuejau i dusa ir nesugebejau pati pareit
bet kai gavau truputi miego emiau taisytis, o antra diena jau beveik puikiai jauciaus, tik kad sedet negalejau