Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinių pedagogių namučiai

QUOTE(linuoskytej @ 2008 07 28, 19:59)
Koleges, kur esat? unsure.gif

as cia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutsiukas @ 2008 07 29, 12:10)
Nors viena atsiliepe doh.gif bigsmile.gif Kaip vasara? Kaip sekasi? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linuoskytej @ 2008 07 29, 14:17)
Nors viena atsiliepe  doh.gif  bigsmile.gif  Kaip vasara? Kaip sekasi?  bigsmile.gif  4u.gif

viskas ok kaip tu?
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutsiukas @ 2008 07 29, 19:56)
viskas ok kaip tu?
ax.gif
Geriau einam i pliurpaliuku tema ax.gif
Atsakyti
kur ta pliurpalu temelė? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(valpurgija @ 2008 08 03, 22:18)
kur ta pliurpalu temelė? g.gif  biggrin.gif

http://www.supermama...;#entry18860776
Atsakyti
http://www.smm.lt/na...mai.htm?id=2071
Atsakyti
QUOTE(jurgutsiukas @ 2008 08 06, 15:25)

tai jau tikrai bus problemu su visu mokiniu maitinimu, nes pvz pas musu mokykloje tai tikrai ir vietos ir darbuotoju maza, kad spetu aptarnauti visus mokinius.kaip zinia, pertraukos po 15 min tebuna... g.gif
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2008 08 06, 20:05)
tai jau tikrai bus problemu su visu mokiniu maitinimu, nes pvz pas musu mokykloje tai tikrai ir vietos ir darbuotoju maza, kad spetu aptarnauti visus mokinius.kaip zinia, pertraukos po 15 min tebuna... g.gif

nu aciu dievui kad pas mane nera pradinuku karsta.gif o kas del pertrauku tai pas mus ir puse valandos yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2008 08 06, 19:05)

pas yra virš 300 mokinių, o mes neturim net valgyklos savo....... vaikai eidavo į gimnaziją valgyti. be to, reikia ir sąrašus paruošti visų mokinių, tai 2 dienas prei kompo tupėjau, kol suvedžiau visus mokinius, jų deklaruotas ir faktines gyvenamąsias vietas dar prei to reikėjo įtraukti doh.gif kažkoks jovalas. bet čia kaip visada - kiekviena naujovė būna po labai koreguojama, taisoma. tik gaila savo sugaišto laiko
Atsakyti
QUOTE(Deisi @ 2008 08 07, 13:12)
pas yra virš 300 mokinių, o mes neturim net valgyklos savo....... vaikai eidavo į gimnaziją valgyti. be to, reikia ir sąrašus paruošti visų mokinių, tai 2 dienas prei kompo tupėjau, kol suvedžiau visus mokinius, jų deklaruotas ir faktines gyvenamąsias vietas dar prei to reikėjo įtraukti  doh.gif kažkoks jovalas. bet čia kaip visada - kiekviena naujovė būna po labai koreguojama, taisoma. tik gaila savo sugaišto laiko

sutinku, jog jovalas, ir kuo toliau tuo labiau jis dideja doh.gif vis kazka naujo sumasto, is naujo dvirati isradineja. bet kad realiai tos ju "naujoves" turetu kazkokiu apciuopiamu, realiu rezultatu toli grazu...
Atsakyti
kaip faina, kas jau atgyja mūsų darbinė temukė thumbup.gif
o dabar man toks klausimas ne į temą iškilo ax.gif aš keičiu darbą ir išeinu dirbti iš mokyklos į soc.paslaugų centrą. tai mane labai labai domina, ar aš nebūsiu šitoje temoje ne į temą g.gif nors ten irgi darbas bus su rizikos grupės vaikais, tai gal kaip nors.....
Atsakyti