Volia

Aš jau po atostogų

Pirmadienį jau į darbą

net pagalvoti nesinori. Taip norisi mėnesiuko papildomų atostogų. Tiek veiklos, kad darbas tiesiog jai trugdo
Deisi, su nauju darbeliu
QUOTE(Leliux7 @ 2008 08 18, 20:45)
Labas vakaras, koleges

Esu siemet baigusi socialine pedagogika ir igijau edukologijos bakalaura VPU. Jau keleta savaiciu bandau rasti darba pagal specialybe, issiunciau Cv gal i kokias 7 vietas, bet kolkas tylu, net nezinau ka galvoti. Visi sako, kad truksta socialiniu darbuotoju, o darba rasti ne taip ir lengva. Mokytis man beprotiskai patiko, kitais metais zadu testi studijas sioje sferoje. Taciau taip noretusi dirbti megiama darba

Gal kuri girdejote kur reikia socialiniu darbuotoju arba soc. pedagogu? Buciau labai dekinga uz pagalba
Žiūrint kur to darbo ieškai

Nes šiaip prastose vietose (kur mažiau moka, nepakenčiamas kolektyvas, bjauri direktore ir pan. ) darbo sočiai

Jei ieškai darbo Vilniuje, pabandyk nueiti į švietimo skyrių, paprastai ten nemažai kabo sklebimų. Paprastai į mokyklas darbo žmonės ieškosi pavasarį ar vasaros pradžioje
QUOTE(Deisi @ 2008 08 20, 15:08)
sveikutės
atsiradau ir aš čia pagaliau
nu žinokit visai nieko tas mano naujas darbas

man labai patinka, kad nesu pririšta prei savo darbo vietos, darbas nėra grynai kabinetinis

kaip susiplanuoju, taip ir dirbu. žodžiu, kolkas nesiskundžiu.
kiek teko domėtis, tai baigusius pedagogiką nelabai nori priimti į socialinius darbuotojus, nes kiek žinau iš patirties, tai darbo specifika skiriasi ir dėl dar kažkokių kitų priežasčių. o vat baigusius soc. darbuotojo specialybę, tai į mokyklas dirbti priima. vat tokios žinios pas mane yra. gal protingesnės mūsų temukės senbuvės žino ką nors plačiau apie tai
o beje - studijuoti ir dirbti - du visiškai skirtingi dalykai. čia irgi iš patirties
Lietuvių priofesūra išvertę rusų knygas ir sumokslinę