Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinių pedagogių namučiai

Labas vakaras

oho, Cutrin, koki sarasiuka pateikei blink.gif

Kaip, koleges, sekasi?
mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas, ar numirot visos? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Aš dar nenumirau biggrin.gif. Prasidėjo nauji mokslo metai, dažniau užsuksiu. Reikia veiklos planą parašyti, o aš negaliu prisiversti. Pervargau. Namie remontai, miego klaikus trūkumas
Atsakyti
QUOTE(Kresida @ 2008 09 04, 18:34)
Sveikos. Aš dar nenumirau biggrin.gif. Prasidėjo nauji mokslo metai, dažniau užsuksiu. Reikia veiklos planą parašyti, o aš negaliu prisiversti. Pervargau. Namie remontai, miego klaikus trūkumas

Kaip idomiai -veiklos plana rugseji rasai?
Atsakyti
QUOTE(Saulutuke @ 2008 09 04, 20:51)
Kaip idomiai -veiklos plana rugseji rasai?

aha as ir paziurejau kad idomiai pas mus visi planai sausi ax.gif
Atsakyti
Ane??? Pas mus rugsėjį rašo. Nors man iš tikrųjų keista. g.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kresida: 04 rugsėjo 2008 - 19:47
QUOTE(jurgutsiukas @ 2008 09 04, 18:55)
aha as ir paziurejau kad idomiai pas mus visi planai sausi  ax.gif

bigsmile.gif gal cia vel tik Kauno ismyslas
Atsakyti
QUOTE(Saulutuke @ 2008 09 04, 19:11)

Ką dar gero Kaunas turi bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Saulutuke @ 2008 09 04, 21:11)

nu nzn man priimtinesnis rugsejo planavimas
pagalvok kad sausi turi planuot ka veiksi jau po vasaros g.gif nezinant kas keisis gal kokia nauja tvarka imes ar dar kas atsitiks doh.gif nu bet yra kaip yra ax.gif
ziurejau telika tai maciau kad lyg musu kolege is kauno dalyvaus laidoje "aukle" bus aukle thumbup.gif ar man pasivaideno saulutuke?
uoj tas kaunas tai labai isradingi zmones kur nori kad daug kas butu kitaip mirksiukas.gif kai kurie dalykai tikrai gal geri blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgutsiukas: 04 rugsėjo 2008 - 19:21
QUOTE(Kresida @ 2008 09 04, 19:11)
Ane??? Pas mus rugsėjį rašo. Nors man iš tikrųjų keista. kaip galima susiplanuoti tokiu metu g.gif. Pas jus protingiau  smile.gif

nu jau kelinti metai pas mus viskas nuo kalendoriniu metu:socialines pedagogines pagalbos,veiklos planai. ir realiai labai gerai,nes rugseji veiklos sociai ir be ju
Atsakyti
QUOTE(Saulutuke @ 2008 09 04, 21:21)
nu jau kelinti metai pas mus viskas nuo kalendoriniu metu:socialines pedagogines pagalbos,veiklos planai. ir realiai labai gerai,nes rugseji veiklos sociai ir be ju

na del to tai + bet kai as nemegstu tokiu dalyku ir tos rasliavos tai ji man netiks jokiu metu laiku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutsiukas @ 2008 09 04, 19:20)
nu nzn man priimtinesnis rugsejo planavimas
pagalvok kad sausi turi planuot ka veiksi jau po vasaros  g.gif nezinant kas keisis gal kokia nauja tvarka imes ar dar kas atsitiks  doh.gif nu bet yra kaip yra  ax.gif
ziurejau telika tai maciau kad lyg musu kolege is kauno dalyvaus laidoje "aukle" bus aukle  thumbup.gif ar man pasivaideno saulutuke?
uoj tas kaunas tai labai isradingi zmones kur nori kad daug kas butu kitaip  mirksiukas.gif kai kurie dalykai tikrai gal geri  blush2.gif

nemaciau tv kelias dienas, kas kur dalyvauja?
kada ziuret?
Atsakyti