Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinių pedagogių namučiai

QUOTE(Saulutuke @ 2008 09 04, 21:23)
nemaciau tv kelias dienas, kas kur dalyvauja?
kada ziuret?

nu gal per tv 3 rodys laida "aukle" lietuviska varianta tai ten rode anonse musu kolege. tik nezinau kada ta laida rodys blush2.gif
Atsakyti
Net prajuokinai. reik ir mums ,JURGUTSIAU, i ta deze lyst bigsmile.gif
Atsakyti
gal jus kalbat apie ltv laida "tevai ir vaikai". ja ryt rodys, 19:45. tai lietuviskas variantas laidos "kvieskit aukle" ir "mano vaikai kosmaras" ax.gif man toslaidos labai patiko, jas rode per btv...nemazai psichologiniu dalyku, tai man kaip ri pagal mokslus tinka, ir siaip neblogi patarimai tevams auklejant vaikus... tikiuos as cia reklamos nepadarysiu tv kanalams lotuliukas.gif
jurgutsiukai, kaip tavo svente praejo, prasom ispudziais pasidalinti, zinoma jei nori ax.gif vis delto tai asmeniska .... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovilepp: 04 rugsėjo 2008 - 19:36
QUOTE(dovilepp @ 2008 09 04, 21:35)
gal jus kalbat apie ltv laida "tevai ir vaikai". ja ryt rodys, 19:45. tai lietuviskas variantas laidos "kvieskit aukle" ir "mano vaikai kosmaras"  ax.gif  man toslaidos labai patiko, jas rode per btv...nemazai psichologiniu dalyku, tai man kaip ri pagal mokslus tinka, ir siaip neblogi patarimai tevams auklejant vaikus... tikiuos as cia reklamos nepadarysiu tv kanalams  lotuliukas.gif
jurgutsiukai, kaip tavo svente praejo, prasom ispudziais pasidalinti, zinoma jei nori  ax.gif  vis delto tai asmeniska .... blush2.gif 

viskas buvo labai fainai ir labai grazu 4u.gif oras buvo fainas nuotaikos is vis nuostabios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutsiukas @ 2008 09 04, 20:37)
viskas buvo labai fainai ir labai grazu  4u.gif oras buvo fainas nuotaikos is vis nuostabios  mirksiukas.gif

o kodėl taip trumpai? blink.gif prašom išsamiau, mes juk norim seilę pavarvinti blush2.gif
oi, labas vakaras ax.gif
kaip aš džiaugiuosi, kad socialiniame darbe nėra jokių veiklos planų, savianalizių ir panašių rašliavų thumbup.gif va iš tos pusės tai soc.darbas prieš soc.pedagogiką turi didžiulį privalumą thumbup.gif
vaje, kažko vaikai susipliekė doh.gif
Atsakyti
O kai rašote veiklos planus turite kažkokias formas ar galite pagal save koreguoti? Atsiųskit man per skype pažiūrėti, jei turite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deisi @ 2008 09 04, 19:41)
o kodėl taip trumpai? blink.gif prašom išsamiau, mes juk norim seilę pavarvinti  blush2.gif

Tuoj ikisiu as trigrasi. Labai grazi ceremonija,labai grazi nuotaka ir jaunikis,ot drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutuke @ 2008 09 04, 21:51)
Tuoj ikisiu as trigrasi. Labai grazi ceremonija,labai grazi nuotaka ir jaunikis,ot drinks_cheers.gif  wub.gif

lotuliukas.gif va kas trigrasiu turi lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal fotkių albumiuke bus? ax.gif O gal jau yra? Senai buvau
Atsakyti
QUOTE(Kresida @ 2008 09 04, 22:03)
Gal fotkių albumiuke bus?  ax.gif O gal jau yra? Senai buvau

a norit pamatyt ane lotuliukas.gif uoj paziuresiu kur idet nelabai atsimenu
ax.gif
idejau i el pasta nuoroda 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgutsiukas: 04 rugsėjo 2008 - 20:11
QUOTE(jurgutsiukas @ 2008 09 04, 21:06)
a norit pamatyt ane  lotuliukas.gif uoj paziuresiu kur idet nelabai atsimenu
ax.gif
idejau i el pasta nuoroda  4u.gif

aciu, kad pasidalinai su mumis savo svente 4u.gif labai grazios foto, bet nuotaka tai wub.gif wub.gif wub.gif tikrai labai graziai atrodei.... ahhhhh.... kaip smagu matyti kai kiti laimingi.... niu man tokios sventes gerus prisiminimus apie savaja primena ir geras emocijas sukelia....
tai ka merginos, db jau lauksim kas is musu burelio vaikuciu susilauks ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutsiukas @ 2008 09 04, 20:06)
a norit pamatyt ane  lotuliukas.gif uoj paziuresiu kur idet nelabai atsimenu
ax.gif
idejau i el pasta nuoroda  4u.gif

Nesuprantu, man nuoroda duosi lotuliukas.gif
Atsakyti