Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinių pedagogių namučiai

QUOTE(Saulutuke @ 2008 09 05, 21:38)
Baik, JuRGUTSIAU, nieko ten ypatingo blush2.gif

DOVILEPP, bijau,kad galiu nebespet.  verysad.gif
Papildyta:
Ačiū, kažkaip sunepatogino mane JURGUTSIUS,kad ją kur blush2.gif  blush2.gif

baik tu kelnes per galva mautis nepatogu[SIZE=14] o visa kita tai lotuliukas.gif
taigi merginos zinot ka atradau bigsmile.gif gi musu kolege is anyksciu Vetra turi leliuka bigsmile.gif
sveikinimai musu kolegei kuri senai cia jau besilanke 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
jetus kaip as siandien pavargau darbe kad tik jus zinotumet verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgutsiukas: 05 rugsėjo 2008 - 19:41
QUOTE(Saulutuke @ 2008 09 05, 20:38)
Baik, JuRGUTSIAU, nieko ten ypatingo blush2.gif

DOVILEPP, bijau,kad galiu nebespet.  verysad.gif
Papildyta:
Ačiū, kažkaip sunepatogino mane JURGUTSIUS,kad ją kur blush2.gif  blush2.gif

niu jau, nera cia ko susinepatoginti. didziuotis reikia, kad moki taip thumbup.gif ne kiekvienas sugeba
as db mergaites taip pamaniau, jog jei musu temele patikrins, tai gausim pylos uz tai, kad ja tersiam plepaliukais "ne i tema" tongue.gif gal geriau i poilsio temele keliames
Atsakyti
as turiu ideja padaryt meeta 4u.gif turim fotografe tai butu saunu ir medziaga kur nors patalpint bigsmile.gif
o mes cia apie darba ir snekam saulutuke gi dirba taip 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgutsiukas: 05 rugsėjo 2008 - 19:45
Wau,sveikinimai VETRAI, gal uzsuks kada.

Meeto ideja palaikau. Dar atraskim kokiu pajury dirbanciu kolegiu,pas jas ir nusibelsim,tai ir foto bus super bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutuke @ 2008 09 05, 21:46)
Wau,sveikinimai VETRAI, gal uzsuks kada.

Meeto ideja palaikau. Dar atraskim kokiu pajury dirbanciu kolegiu,pas jas ir nusibelsim,tai ir foto bus super bigsmile.gif

reikia visoms labai garsiai saukt kad pajuryj socialines isgirstu ir atsilieptu lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet kai isgirs kad burys atvaro tai neatsilieps lotuliukas.gif
Atsakyti
oho, sveikinimai vetrai

tikrai smagu butu visoms susibegti, reiktu po truputuka planuotis kazka...
guoskis kolege, kas tave darbe nukamavo mirksiukas.gif

gerai cia sumastei jurgutsiukai. tik reikai neisgasdinti kolegiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovilepp: 05 rugsėjo 2008 - 19:54
QUOTE(dovilepp @ 2008 09 05, 21:49)
oho, sveikinimai vetrai

tikrai smagu butu visoms susibegti, reiktu po truputuka planuotis kazka...
guoskis kolege, kas tave darbe nukamavo  mirksiukas.gif

nu ka cia guostis rolleyes.gif kaip visdada tik labai daug lakstymo buvo kad kojas dabar taip skauda doh.gif o dar liotono nerandu kur namie padejau
lotuliukas.gif ciut masinos nesudauziau doh.gif bet dzin kad viskas gerai smile.gif dar kazkokia merga i vakara uzkiso masina kad galvojau aplenkus reiks stabdyt ir eit aiskint merginai kaip posukiai isijungia gun_rifle.gif tai va kokia dienele doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutsiukas @ 2008 09 05, 19:51)
nu ka cia guostis  rolleyes.gif kaip visdada tik labai daug lakstymo buvo kad kojas dabar taip skauda  doh.gif o dar liotono nerandu kur namie padejau
lotuliukas.gif ciut masinos nesudauziau  doh.gif bet dzin kad viskas gerai  smile.gif  dar kazkokia merga i vakara uzkiso masina kad galvojau aplenkus reiks stabdyt ir eit aiskint merginai kaip posukiai isijungia  gun_rifle.gif tai va kokia dienele  doh.gif

Ale siandien Tau su ta masina "sekasi". ot buna dienu slyksciu doh.gif
Atsakyti
Sveikos, o aš kaip visada - tik į darbą ir mano vaikas suserga lotuliukas.gif Juokas pro ašaras jau, baiosu, kad ir šiais metais dirbsiu pusiau namie sad.gif ir lakstysiu visur kaip išprotėjusi... Maniškiui vėjaraupiai. Tik į daržą nuėjo ir še smile.gif

QUOTE(jurgutsiukas @ 2008 09 05, 20:44)
as turiu ideja padaryt meeta  4u.gif turim fotografe tai butu saunu ir medziaga kur nors patalpint  bigsmile.gif
o mes cia apie darba ir snekam saulutuke gi dirba taip  4u.gif

Aš ir už meetą, tik ne Vilniuje wink.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgutsiukas @ 2008 09 05, 20:51)
nu ka cia guostis  rolleyes.gif kaip visdada tik labai daug lakstymo buvo kad kojas dabar taip skauda  doh.gif o dar liotono nerandu kur namie padejau

kojoms labai gerai padeda vonelė wink.gif inmesk kokios atpalaiduojančios druskos ir bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cutrin @ 2008 09 05, 19:53)
Sveikos, o aš kaip visada - tik į darbą ir mano vaikas suserga  lotuliukas.gif Juokas pro ašaras jau, baiosu, kad ir šiais metais dirbsiu pusiau namie sad.gif ir lakstysiu visur kaip išprotėjusi... Maniškiui vėjaraupiai. Tik į daržą nuėjo ir še smile.gif

Vargsiukas...As tai is viso apakus,kaip Tu patrauki toki lakstyma..eina sau. Sveikatos jam wub.gif

ne,Vilnius per dazna vieta. O gal reiketu meetui kokia sodybele kaimo turizmo mostelt g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutsiukas @ 2008 09 05, 20:51)
lotuliukas.gif ciut masinos nesudauziau  doh.gif bet dzin kad viskas gerai  smile.gif  dar kazkokia merga i vakara uzkiso masina kad galvojau aplenkus reiks stabdyt ir eit aiskint merginai kaip posukiai isijungia  gun_rifle.gif tai va kokia dienele  doh.gif

vaje, buna tokiu vistu doh.gif nesakau, kad as stebuklingai vairuoju, visko buvo kelyje, bet... jei jau posukio nesugeba isijungti tai jau nebe zalia klevo lapa reiktu klijuotis lotuliukas.gif
QUOTE(Cutrin @ 2008 09 05, 20:53)
Sveikos, o aš kaip visada - tik į darbą ir mano vaikas suserga lotuliukas.gif Juokas pro ašaras jau, baiosu, kad ir šiais metais dirbsiu pusiau namie sad.gif ir lakstysiu visur kaip išprotėjusi... Maniškiui vėjaraupiai. Tik į daržą nuėjo ir še smile.gif

sveikatytes jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutuke @ 2008 09 05, 20:57)
Vargsiukas...As tai is viso apakus,kaip Tu patrauki toki lakstyma..eina sau. Sveikatos jam wub.gif

ne,Vilnius per dazna vieta. O gal reiketu meetui kokia sodybele kaimo turizmo mostelt g.gif

Ai, jau atsibodo su tais traukimais, vežimais ir panašiais dalykais smile.gif Sakau grįšiu į praktiką, tai nors galvos skausmo mažiau bus smile.gif

Galima ir sodybėlę, tik įdom,u kelios realiai susitiktumėm, kad neliktumem finale aš, tu ir jurgutsiukas wink.gif
Atsakyti