Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinių pedagogių namučiai

QUOTE(linuoskytej @ 2008 09 16, 21:20)
Ne mandra, tai turiu  biggrin.gif

Imesk,a
Atsakyti
aciu labai labai LINUOSKYTEJ 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. O gal kartais kuri turit prevencines grupes veiklos plana? Buciau dekinga,jei imestumet dovydaitiened@gmail.com 4u.gif

Baigusi as esu istorija, dirbu kaimo mokykloj mazoj, tai del zmoniu trukumo dave man soc. pedagogo puse etato.. Tai ir vargstu, nes kol kas nezinau nuo ko pradet viska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutuke @ 2008 09 17, 13:37)
aciu labai labai LINUOSKYTEJ 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
prasom mirksiukas.gif
QUOTE(Skinte @ 2008 09 17, 13:38)
Sveiki. O gal kartais kuri turit prevencines grupes veiklos plana?
Kolkas dar neturiu blush2.gif Turiu tik kriziu komandos plana smile.gif
Atsakyti
mergaites, labai reiktu stendu informacijos arba lankstinuku apie alkoholi... prasau pagelbekit 4u.gif jei ka turit imeskit i dovilepp@gmail.com
Atsakyti
sveikos
žiūriu popieriuose, planuose kuičiatės? jetau, kaip gerai, kad man nieko tokio nebereikia...
bet gailiuosi, kad neturiu išsaugojusi savo iš mokyklos laikų jokių grupių veiklų... pasiūsčiau bendram naudojimui.
dabar turiu jums klausimą - ką darytumėte, jeigu 15 - mečio mama ateitų ir jums pasakytų, kad sūnus vartoja narkotikus? kokie jūsų tolimesni veiksmai?
va, kaip užklausiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deisi @ 2008 09 17, 19:23)
sveikos
žiūriu popieriuose, planuose kuičiatės? jetau, kaip gerai, kad man nieko tokio nebereikia...
bet gailiuosi, kad neturiu išsaugojusi savo iš mokyklos laikų jokių grupių veiklų... pasiūsčiau bendram naudojimui.
dabar turiu jums klausimą - ką darytumėte, jeigu 15 - mečio mama ateitų ir jums pasakytų, kad sūnus vartoja narkotikus? kokie jūsų tolimesni veiksmai?
va, kaip užklausiau ax.gif

Sveika, galėčiau daug patarimų prirašyt, bet labai geras puslapiukas yra čia http://www_nkd_lt/visuomene/. rasi į visus reikiamus klausimus atsakymus, o jei nerasi, paklausk, jie labai greitai atsako. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cutrin @ 2008 09 19, 19:50)
Sveika, galėčiau daug patarimų prirašyt, bet labai geras puslapiukas yra čia http://www_nkd_lt/visuomene/. rasi į visus reikiamus klausimus atsakymus, o jei nerasi, paklausk, jie labai greitai atsako.  Sėkmės  4u.gif

ačiukas 4u.gif
šitą puslapiuką išnaršiau skersai išilgai, bet norėtųsi man kokių realių pavyzdžių ax.gif
tiesa, gal yra iš mūsų kas važiuos į konferenciją? aš tai jau užsiregistravusi ir kvietimą gavau thumbup.gif
Atsakyti
labas tai ka koleges ilsites po sunkios savaites biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, koleges. Geros darbo savaites pradzios 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Va, toki klausimeli turiu: gal galetumete kuri atsiusti pvz kaip reikia reikia rasyti lankomumo prevencijos veiklos plana?
g.gif
Papildyta:
QUOTE(Deisi @ 2008 09 19, 20:12)
tiesa, gal yra iš mūsų kas važiuos į konferenciją? aš tai jau užsiregistravusi ir kvietimą gavau  thumbup.gif
ne, as nevaziuosiu
Atsakyti
QUOTE(Deisi @ 2008 09 19, 20:12)
ačiukas  4u.gif
šitą puslapiuką išnaršiau skersai išilgai, bet norėtųsi man kokių realių pavyzdžių  ax.gif
tiesa, gal yra iš mūsų kas važiuos į konferenciją? aš tai jau užsiregistravusi ir kvietimą gavau  thumbup.gif

kokių pavyzdžių reikia, parašyk kurioj saviovaldybėj dirbi, galėsiu plačiau parašyt wink.gif

aš eisiu į konferenciją, jei vaikas neatkrios, nes jis vėl ant ribos...
Atsakyti
QUOTE(Cutrin @ 2008 09 22, 18:16)
kokių pavyzdžių reikia, parašyk kurioj saviovaldybėj dirbi, galėsiu plačiau parašyt wink.gif
parasysiu az mirksiukas.gif
Atsakyti