Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinių pedagogių namučiai

sveikutės,

QUOTE(Cutrin @ 2008 09 22, 18:16)
kokių pavyzdžių reikia, parašyk kurioj saviovaldybėj dirbi, galėsiu plačiau parašyt wink.gif

aš eisiu į konferenciją, jei vaikas neatkrios, nes jis vėl ant ribos...

o gal galime kaip nors susitikti ten kur nors, nes man vienai kažkaip nejauku... gal galime kontaktais pasikeisti ax.gif
mano vaikas jau atkrito, rytoj darban neisiu, bet penktadienį vyras mane išleis - aš labai labai to tikiuosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Deisi @ 2008 09 22, 19:05)
sveikutės,
o gal galime kaip nors susitikti ten kur nors, nes man vienai kažkaip nejauku...  gal galime kontaktais pasikeisti ax.gif
mano vaikas jau atkrito, rytoj darban neisiu, bet penktadienį vyras mane išleis - aš labai labai to tikiuosi  unsure.gif

Parašysiu tau į až kitą dieną savo telefoną smile.gif
Atsakyti
gera susirinkima paturejom siandien saulutuke thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nu man irgi labai patiko 4u.gif
Atsakyti
o manes ten nebuvo.... verysad.gif
Atsakyti
neliudek,bus tu pasitarimu, egliukm blush2.gif Dar Tave vadu seniunijoj padarysim
Atsakyti
Sveikos. Ar liko dar gyvų? Šiandien parėjau visiškai išsunkta. Turiu vieną reikaliuką sutvarkyti, o visi kalba "aukštom frazėm", o aš jaučiuosi tikra blondinė. Nesuprantu nuo ko pradėti. Šiandien tikrai užėjo noras eiti dirbti į maximą doh.gif
Pasiguodžiau, išsiliejau. Atsiprašau. Po pusvalandžio susitvardysiu
Ps. parašykit man bendro pašto slaptažodį į AŽ kas nors, mergaitės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kresida: 02 spalio 2008 - 16:16
,,Vaikai ateina į mūsų gyvenimą kaip atspindys kažko gražaus..."

Mieliosios,

nuoširdžiai sveikinu profesinės dienos proga.

Tegul kupiname skubėjimo pasaulyje Jums visuomet būna svarbus Vaikas, jo mintys, jausmai, patirtys. Juk kartu ieškodami ir rasdami, mes kaskart dovanojame ne tik jam, bet ir sau neįkainojamų vertybių – pasaulio suvokimo, vertinimo, mąstymo, susikaupimo, džiaugsmo bei artimo meilės. Rūpinimasis vaikais, jų gerove - mūsų visų ateities kūrimas.

Linkiu stiprybės ir optimizmo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cutrin: 03 spalio 2008 - 12:12
ir as prisidedu prie labai graziu CUTRIN'os sveikinimu. Ir pareklamuosiu dar savo straipsni "Dialoge"sios dienos blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Akivaizdziai visos DIAGNOZES diena uzsventet lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutuke @ 2008 10 05, 09:28)
Akivaizdziai visos DIAGNOZES diena uzsventet lotuliukas.gif
Kokia diena? blink.gif
Atsakyti
Mokytoju diena daugelis zmoniu,kurie nedirba svietimo sistemoj vadina DIAGNOZES diena bigsmile.gif
Atsakyti