Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinių pedagogių namučiai

QUOTE(dovilepp @ 2008 06 18, 16:21)
[color=blue]laba diena,
na va soejau tik vakare pasidziaugti, kad nieko nesake iki kada ta savianaize parasyti, va se tau, kad nori... snd pasake, kad iki atosotgu reikia parasyti...
gal mergaites turit jos tuscia blanka (pas mane mokykloje jis kazkur prapuole, o intike vis nerandu, arba ne ten ieskau g.gif )? ir gal koki uzpildyta pvz, nes kaip suprantu tai ten ne juoku darbas bus....

email dovilepp@gmail.com

cia paziurek yra nuoroda kur galima atsisiusti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutsiukas @ 2008 06 18, 19:10)
cia paziurek yra nuoroda kur galima atsisiusti  mirksiukas.gif

atradau, tik db belieka pildyti ir pildyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2008 06 18, 20:32)
atradau, tik db belieka pildyti ir pildyti  doh.gif

va va juodiziausia dalis doh.gif nu kaip nors mes tai iveiksim mirksiukas.gif ane? unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O, nedaskaiciau ligi galo, DOVILEPP, persiunciau uzpildyta:)
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif Ka cia dabar siuntinejat? g.gif As irgi noriu bigsmile.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linuoskytej @ 2008 06 18, 21:11)
Labas vakaras  smile.gif  Ka cia dabar siuntinejat?  g.gif  As irgi noriu bigsmile.gif  ax.gif  blush2.gif

labai tavęs atsiprašau, nes tik dabar iki kompo atšliaužiau ax.gif biški suparaližavo mane šiandien, tai tik dabar atleido šiek tiek, tai atėjau reikaliukus patvarkyti. ką jūs čia dalinatės? gal ir man biški duosite blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutsiukas @ 2008 06 18, 19:35)
va va juodiziausia dalis  doh.gif nu kaip nors mes tai iveiksim  mirksiukas.gif ane?  unsure.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(Saulutuke @ 2008 06 18, 20:34)
O, nedaskaiciau ligi galo, DOVILEPP, persiunciau uzpildyta:)

zinoma iveiskim, mes juk socialines lotuliukas.gif kaip mano vienas grupiokas pasake, jus socialines tik kalbat ir kalbat, be perstojo, tai su linuoskytej mes jam gerai atkirtom, jog ne tik tai gerai sugebam daryti.... lotuliukas.gif
aciu Saulutuke, pravers pavyzdys, nes visi zali sitoj sferoje, nzn kaip pildyti ir nuo ko pradeti
Atsakyti
QUOTE(Deisi @ 2008 06 18, 21:26)
labai tavęs atsiprašau, nes tik dabar iki kompo atšliaužiau ax.gif
nieko tokio - kita karta susirasysim mirksiukas.gif
QUOTE(dovilepp @ 2008 06 18, 22:05)
zinoma iveiskim, mes juk socialines  lotuliukas.gif  kaip mano vienas grupiokas pasake, jus socialines tik kalbat ir kalbat, be perstojo, tai su linuoskytej mes jam gerai atkirtom, jog ne tik tai gerai sugebam daryti.... lotuliukas.gif
aciu Saulutuke, pravers pavyzdys, nes visi zali sitoj sferoje, nzn kaip pildyti ir nuo ko pradeti

Is pavydo tas vaikis mums taip pasake tongue.gif Jis juk tik geografas, o mes net socialines biggrin.gif lotuliukas.gif

P.S. Ar atsiusit man kas nors, ka ten siuntinejates ar ne? unsure.gif As gi irgi dar nesu uzpildzius rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuoskytej: 18 birželio 2008 - 21:36
Gal ta savianalizes anketa ir privaloma, bet as esu jau atostogose. I savaite kelis kartus nueinu i darbeli, bet man jos niekas neduoda, o as ir neprasau.
Atsakyti
QUOTE(Vaida&Emilija @ 2008 06 18, 23:36)
Gal ta savianalizes anketa ir privaloma, bet as esu jau atostogose. I savaite kelis kartus nueinu i darbeli, bet man jos niekas neduoda, o as ir neprasau.
Privaloma, privaloma. Man ta anketa is kart po nauju metu dave smile.gif
Atsakyti
Pas mus niekas jos irgi nedalino,per posedi pasake,kad tokia yra,kad ji privaloma,kad iki atostogu reikes ja priduot. Pasake nuoroda ,kur yra. Psio
Atsakyti
Linuoskytej persiunciau tau 4u.gif
pas musu jau snd pradejo lakstyti su tom anketom , kad visi pildytumem biggrin.gif
Atsakyti