Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinių pedagogių namučiai

QUOTE(JulieTa @ 2008 06 22, 16:21)
Saulutuke, va jetus  doh.gif nesamone. kazkaip nevertinamas musu, soc pedagogu darbas ir tiek  unsure.gif

Nesamone,pas vyra va savaitele padirbejau prie mobiliu telf,tai po 5 d paskaiciavau, 3500lt gavau. Vakar dar sefas primokejo 600lt premijinius.Gavos per penkias dienas atostoginius pasidariau.
Atsakyti
QUOTE(Saulutuke @ 2008 06 22, 19:48)
Nesamone,pas vyra va savaitele padirbejau prie mobiliu telf,tai po 5 d paskaiciavau, 3500lt gavau. Vakar dar sefas primokejo 600lt premijinius.Gavos per penkias dienas atostoginius pasidariau.
Koki cia dabar versliuka turi? bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
Saulutuke, tai nerealiai thumbup.gif gerai, kai gali papildomai padirbet rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linuoskytej @ 2008 06 22, 19:22)
Koki cia dabar versliuka turi? bigsmile.gif  g.gif

ne as turiu,vyras dirba firmoje prekiaujancioje mobiliais telf, ju aksesuarais. Jis atsakingas uz remonta. Tai va kai valdzia isnere pailset i siltus krastus, likom dviese versla kurt. Neprastai sekes,ilgai negaleciau tokio darbo dirbt, bet trumpam-super
Atsakyti
QUOTE(Saulutuke @ 2008 06 21, 21:41)
Sveikos,

Butent,labai truksta teisiniu ziniu, noretusi daugiau kazkokiu praktiniu uzsiemimu apie projektu rengima, tarptautiniu projektu paieska, nu va kad placiau,ne tai,kad mes cia duodames su keliais tukstanteliais 800-iem simtam vaiku, ir kalnais popieriu.

Na aišku, aš biški ne ta kryptimi galvojau, bet reikės ir šitas mintis užsirašyti. Beje, labai gerai ruošia socialinius konsultantus - jiems suteikiamos visos žinios, reikalingos darbui su bet kurios srities klientu.

QUOTE(JulieTa @ 2008 06 22, 10:24)
Labas rytas. Tokiu atveju manau, kad reikia dirvti su Europos sajunginiais projektais. jie yra žymiai didesni, popierių tiek pat beveik, tik patikra didesnė  rolleyes.gif
Kas mane piktina, kad ne tik mokyklos, bet ir darželiai turi vykdyti projektus, samdyt soc pedagogus ir pan...  unsure.gif

Netiesa, dirbu ir su tais ir su tais, su Europiniais GYVENIME DAUGIAU NENORIU SUSIDURTI gun_bandana.gif Kas nedirbę nesupras, įsivaizduokit vienas iš pavyzdžių - į konferenciją atėjo vienu žmogumi mažiau ir tau už tą žmogų lėšų nekompensuoja, firmai turi sumokėti už visus numatytus, o ne už faktiškai dalyvavusius. Tai tą skirtumą vos ne iš savo kišenjės turi debnngti. Panašiais ir su nuvažiuotais kilometrais. Ėsmė jų tame, kad tu pradžioj patiri išlaidas, o po to jie sprendžia ar jos tikslinės buvo blink.gif O popierių, popierių ... Baisu kiek. Biurokratizmas ir viskas. Plius jei leistų už tokį pragarišką darbą algas normalias pasidaryt, bet neleidžia. Tikrina taip, kad atrodo, kad visi tik ir vagia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutuke @ 2008 06 23, 00:01)
ne as turiu,vyras dirba firmoje prekiaujancioje mobiliais telf, ju aksesuarais. Jis atsakingas uz remonta. Tai va kai valdzia isnere pailset i siltus krastus, likom dviese versla kurt. Neprastai sekes,ilgai negaleciau tokio darbo dirbt, bet trumpam-super
Zinosim i ka del telefu kreiptis rolleyes.gif

Cutrin, as vis pamirstu taves paklaust, kur tu dirbi? blush2.gif Kiek suprantu, tai ne mokykloj? g.gif
Atsakyti
as irgi dirbau su projektais rolleyes.gif kitokio darbo saves dirbancios nelabai isivaizduoju... unsure.gif siaip ar taip projektuose yra didziuliai pliusai, kitaip niekas ju nevykdytu.
Cutrin, idomu pasidare, kur dirbi g.gif
Atsakyti
QUOTE(linuoskytej @ 2008 06 23, 22:22)
Cutrin, as vis pamirstu taves paklaust, kur tu dirbi?  blush2.gif  Kiek suprantu, tai ne mokykloj?  g.gif

QUOTE(JulieTa @ 2008 06 23, 23:00)
as irgi dirbau su projektais  rolleyes.gif kitokio darbo saves dirbancios nelabai isivaizduoju...  unsure.gif siaip ar taip projektuose yra didziuliai pliusai, kitaip niekas ju nevykdytu.
Cutrin, idomu pasidare, kur dirbi  g.gif

Ne mokykloje smile.gif vienoje švietimo įstaigoje smile.gif

Nzn, kam patinka tegul tas ir dirba, šiaip ar taip, yra daug įdomesnių darbų nei europiniai projektai wink.gif Bet čia tik mano nuomonė smile.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif
šiandien darbe turėjau laiko, tai dar pamąsčiau, kad gal reikėtų pvz kokio seminaro apie soc. pedagogų dokumentaciją visą - kokia yra būtina, kokie blankai, kokios formos, kokios turi būti bylos, kokia atsakomybė už kokius popieriukus, dokumentų saugojimo reikalavimai ir pan. ar čia tik aš viena tokia neišmanėlė esu toje srityje rolleyes.gif
o kas dėl projektų - eina jie peklon unsure.gif gal tai ir geras dalykas, bet kažkokia nesąmonė - pirma turi išleisti pinigus, kurių neturi, o tik paskui juos gauni; dokumentacija tvarkoma ne vieno žmogaus, tai kaip dešinei žinoti, ką daro kairė??? pvz šiandien su buhaltere vos ne iki kudlų drąskymo ėmėmės dėl maitinimo stovyklos doh.gif ji įrodinėja, kad reikia vienokių dokumentų, o iš manęs valdžia reikalauja kitokių blink.gif pavadaškei priskirta dalis projekto atsakomybės, bet net nebandyk nors pasiteirauti, kaip ką daryti............. nesuprantu, ar čia aš tokia tundra, ar čia man su darboviete nepasisekė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Deisi @ 2008 06 25, 14:57)
sveikutės 4u.gif
šiandien darbe turėjau laiko, tai dar pamąsčiau, kad gal reikėtų pvz kokio seminaro apie soc. pedagogų dokumentaciją visą - kokia yra būtina, kokie blankai, kokios formos, kokios turi būti bylos, kokia atsakomybė už kokius popieriukus, dokumentų saugojimo reikalavimai ir pan. ar čia tik aš viena tokia neišmanėlė esu toje srityje  rolleyes.gif

Kas dėl dokumentacijos, kažkada senai senai tokie seminarai buvo. Manau, kad nėra tikslinga mokinti šia tema, nes daugkur yra metodiniai rateliai, kur tikrai pasidalinama patirtimi, nusistatomos formos ir panašūs dalykai. Šiaip paklausk kauniečių, jos visai neblogą popieriuką su visa darbe reikiama dokumentacija turėjo wink.gif

Kai turėsiu daugiau laiko, parašysiu, ką aš pati numačiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cutrin @ 2008 06 26, 07:07)

Kai turėsiu daugiau laiko, parašysiu, ką aš pati numačiau  ax.gif

bigsmile.gif laukiam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deisi @ 2008 06 27, 17:47)
bigsmile.gif laukiam  bigsmile.gif

ei panos jei kuri parasysit ta savianalize imeskit i pasta vis sioks toks spergalas blush2.gif nu ta prasme i ta musu bendra mirksiukas.gif
Atsakyti