Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinių pedagogių namučiai

QUOTE(jurgutsiukas @ 2008 06 27, 18:19)
ei panos jei kuri parasysit ta savianalize imeskit i pasta vis sioks toks spergalas  blush2.gif nu ta prasme i ta musu bendra  mirksiukas.gif

aha, ir aš norėčiau pamatyti tuos šedevrus ax.gif
o beje, kur tas mūsų bendras paštas unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

Galeciau imest, tik kad man i ta bendra pasta logintis neduoda. Duokit emeilus.susiusiu,ka domina ta savianalize
Atsakyti
QUOTE(Saulutuke @ 2008 06 28, 18:52)
Sveikos,

Galeciau imest, tik kad man i ta bendra pasta logintis neduoda. Duokit emeilus.susiusiu,ka domina ta savianalize

laba, tai kad duoda prisijungti soc_koleges@yahoo.com. na o slaptazodi manau visos zinom mirksiukas.gif imesk saulutuke ten, nors man ir persiuntusi buvai mirksiukas.gif kitom mergaitem reikia
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2008 06 28, 18:39)
laba, tai kad duoda prisijungti soc_koleges@yahoo.com. na o slaptazodi manau visos zinom  mirksiukas.gif imesk saulutuke ten, nors man ir persiuntusi buvai  mirksiukas.gif  kitom mergaitem reikia

Gal as kazko tada nemoku g.gif Tai,DOVILEPP, persiunciau,imesk merginoms thumbup.gif Aciux
Atsakyti
QUOTE(Saulutuke @ 2008 06 28, 21:20)
Gal as kazko tada nemoku g.gif Tai,DOVILEPP, persiunciau,imesk merginoms thumbup.gif Aciux

vsio, darbas padarytas, savianalizes pvz jau musu bendrame paste thumbup.gif
Atsakyti
Aciu baisulingai ax.gif
Atsakyti
o aš ar galėčiau prisijungimo duomenis gauti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deisi @ 2008 06 29, 14:51)
o aš ar galėčiau prisijungimo duomenis gauti?  ax.gif
Galetum ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš jau diplomuota bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2008 06 29, 19:42)
Aš jau diplomuota  bigsmile.gif

Sveikinu 4u.gif Gavai bakalaurą ar magistrą?

Na o aš jau išėjau atostogų ax.gif

Dėl mokymų. užmanymas yra mokinti soc pedagogus darbo su tėvais, t.y. tėvų konsultavimo smile.gif
Atsakyti
laba dienelė 4u.gif
oi, kaip šiandien karšta........
aš čia vėl su klausimu ax.gif ir su prašymu ax.gif
klausimas: kokia veikla užsiimate mokykloje, kai mokinių joje jau nėra?
prašymas: gal galėtumėte kuo smulkiau tai aprašyti?
labai labai prašau, nes šiandien turėjau šita tema darbe dideliausią nesusipratimą doh.gif verysad.gif kai apsiraminsiu cry.gif , parašysiu situaciją dėl ko konkrečiai ir prašysiu jūsų patarimų..............
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2008 06 29, 19:42)
Aš jau diplomuota  bigsmile.gif
SVEIKINU!!!!!!!!!!
user posted imageKa baigei? mirksiukas.gif g.gif
QUOTE(Deisi @ 2008 06 30, 14:43)
laba dienelė 4u.gif
oi, kaip šiandien karšta........
aš čia vėl su klausimu  ax.gif ir su prašymu  ax.gif
klausimas: kokia veikla užsiimate mokykloje, kai mokinių joje jau nėra?
prašymas: gal galėtumėte kuo smulkiau tai aprašyti?
labai labai prašau, nes šiandien turėjau šita tema darbe dideliausią nesusipratimą doh.gif  verysad.gif kai apsiraminsiu cry.gif , parašysiu situaciją dėl ko konkrečiai ir prašysiu jūsų patarimų..............
Nu ne kazin ka veikiu, kai mokiniu nera. Visus popiergalius persiziuriu, savianalize pasirasiau. O kas tau nutiko???? g.gif
Atsakyti