Įkraunama...
Įkraunama...

SPINA BIFIDA

Sveiki.Man tinka abu sekmadieniai,taciau pagalvojau,ar nepergreit mes cia susiorganizavom susitikama, juk mikele balandzio pradzioj tures leliuka, tai musu susitikimas gaunasi likus vos keletui savaiciu iki gimdymo g.gif Na zinoma cia mikele pati turi tarti zodi, sekmes jai 4u.gif
Atsakyti
Na jei ji negalės-tai galima pas mus namie surengti susitikimą. Didelių labai patalpų neturim, bet po namu yra salė ir taksų susitikimus ten rengiam ir vietos užtenka. Čia aš tokį atsarginį varijantą pasiūliau, jeigu mikele negalėtų. Tik jau Šiauliai aišku daugeliui bus toliau už Panevėžį.
Atsakyti
smile.gif O as dar turiu apsiulyma susitikima daryti vasara prie juros, girdejau kad ten vyksta neigaliuju stovyklos kazkur uz palangos. Gal kas esate ten dalyvave?
Atsakyti
Laba diena,
Turiu klausimeli ar yra Lietuvoje kokiu draugiju ar kokiu organizaciju i kurias teveliai galetu kreiptis kokios pagalbos. Kur galetu susitikti su tokio pacio likomo teveliais pabendrauti?Aciu uz atsakymus
Atsakyti
Rašau mergaitės skubėdama. Dabar man sesija,taigi visomis mintimis esu pasinėrusi į mokslus.
Dėl susitikimo-be galo džiaugiuosi,kad taip aktyviai reiškiate mintis.Tik galvoju,kad kovo 14d gal tikrai truputį per greitai,o gal šiltesnių dienelių palaukiam?Juk daug malonesnis susitikimas būtų...Na bet labai ilgai užtempti irgi nereiktų.Tik dėl manęs vis tik būtų labai malonu,kad tai būtinai būtų šeštadienis ar sekmadienis-tada nei vyras į darbą neina,nei Ugnius į darželį.Žodžiu,labai labai noriu to susitikimo,o kada susiorganizuosim tada ir bus gerai.Kartais expromtu išeina viskas daug geriau,nei per ilgai planuojant. 4u.gif

O kas dėl organizacijų,vienijančių tėvelius su neįgaliais vaikais,tai tikriausiai jų yra nemažai,viena iš jų "Viltis". O vat štai, kad būtų organizaciją vienijanti tėvelius,kurie augina vaikus su SB - tai kiek žinau tokios organizacijos tikrai nėra. Tai vat mano pasiūlymas būtų, kad ateity mes patys tėveliai tokią organizaciją įkurtume. Čia jau reikėtų prašyti protingesnių mamyčių, kurios apie tokius dalykus išmano. 4u.gif
Atsakyti
Mums visada tinka susitikimas,bet vasara atostogu metas tai vel visi issilakstysite ir neis suburti.O kol mikele nepagimdzius tai irgi lengviau juos pagauti su mazu vaikeliu bus sunkiau.Dabar po ziemos visi pasiilge to bendravimo ir exprontu viskas geriau bus nes per ilga derinima viskas baiksis tuom kad mes nesusitiksim.Musu sunus vasara laikys egzaminus ir stos mokintis ir taip kaslui paskutinis skambutis ,isleistuves ir t.t.tai net nezinau. g.gif

TAI GAL TADA BANDOM SUSITIKTI KOVO 21D. KAIPM MANOTE. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Imgarda @ 2010 03 07, 16:49)
Mums visada tinka susitikimas,bet vasara atostogu metas tai vel visi issilakstysite ir neis suburti.O kol mikele nepagimdzius tai irgi lengviau juos pagauti su mazu vaikeliu bus sunkiau.Dabar po ziemos visi pasiilge to bendravimo ir exprontu viskas geriau bus nes per ilga derinima viskas baiksis tuom kad mes nesusitiksim.Musu sunus vasara laikys egzaminus ir stos mokintis ir taip kaslui paskutinis skambutis ,isleistuves ir t.t.tai net nezinau. g.gif

TAI GAL TADA BANDOM SUSITIKTI KOVO 21D. KAIPM MANOTE. unsure.gif

PRITARIU 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,
buvau išvykusi ilgam savaitgaliui,todėl nieko nerašiau.Kaip sakiau,man tinka bet kuris savaitgalis t. y. sekmadienis,nes susitikimą planuoju mūsų šeimos kavinėje,kuri sekmadieniais nedirba.Ten būtų pakankamai vietos ir mums, ir vaikams pašėlti,paprasta pasidaryti kavos ar arbatos ir t.t. Taip pat nereiktų apkrauti rūpesčiais vienų ar kitų namų.
Manau,kad susitikimo nereikėtų labai atidėlioti,o tiesiog juos daryti periodiškai t.y. sekantis galėtų būti šiltu metų laiku.Šį kartą kovo 14d. ar kovo 21d. man abi vienodos.Spręskit visos.
Atsakyti
Sveikos, as prisijungiu prie 21 d, ir zinau kad dar viena seimyna is Alytaus taip pat prisijungs smile.gif tik dar parasykit kuria valanda ir kur tiksliai reikia atvykti 4u.gif
Atsakyti
Man irgi atrodo 21d susitikimui tinkama 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, labai prasau pagalbos, rasau kursini darba tema neigaliu vaikuciu teveliu
sveikata,gal kas galetu uzpildytu anketa,buciau labai labai dekinga, nors zinau, kad jus mamytes ir taip rupesciu netruksta, bet gal tokiais darbais atkreipsime visuomenes demesi, kad sioms seimoms reikia daugiau pagalbos,anketa yra paskelbta temoje neigaliu vaikuciu teveliu sveikata,dar kart aciu
Atsakyti
Labas vakaras,
Molitera kiek metu vaikuciui kur nori atvykti i Panevezi seima is Alytaus?Ju vaikutis irgi su SB?
Atsakyti