Rašau mergaitės skubėdama. Dabar man sesija,taigi visomis mintimis esu pasinėrusi į mokslus.
Dėl susitikimo-be galo džiaugiuosi,kad taip aktyviai reiškiate mintis.Tik galvoju,kad kovo 14d gal tikrai truputį per greitai,o gal šiltesnių dienelių palaukiam?Juk daug malonesnis susitikimas būtų...Na bet labai ilgai užtempti irgi nereiktų.Tik dėl manęs vis tik būtų labai malonu,kad tai būtinai būtų šeštadienis ar sekmadienis-tada nei vyras į darbą neina,nei Ugnius į darželį.Žodžiu,labai labai noriu to susitikimo,o kada susiorganizuosim tada ir bus gerai.Kartais expromtu išeina viskas daug geriau,nei per ilgai planuojant.
O kas dėl organizacijų,vienijančių tėvelius su neįgaliais vaikais,tai tikriausiai jų yra nemažai,viena iš jų "Viltis". O vat štai, kad būtų organizaciją vienijanti tėvelius,kurie augina vaikus su SB - tai kiek žinau tokios organizacijos tikrai nėra. Tai vat mano pasiūlymas būtų, kad ateity mes patys tėveliai tokią organizaciją įkurtume. Čia jau reikėtų prašyti protingesnių mamyčių, kurios apie tokius dalykus išmano.
url=http://www.supermama.lt]

[/url]