Įkraunama...
Įkraunama...

SPINA BIFIDA

Laba, taip musu Elena su SB, jai 4 metai 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
Molitera gal ne taip paklausiau blush2.gif As apie vaikelį iš Alytaus klausiu kiek metų? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės! Vis skaitinėjau šitą forumą, bet vis neprisijungiau, nors jau seniai reikėjo tai padaryti.
Labai ačiū Agučui, kad jį sukūrė.
Su kai kuriom mamytėm esam jau pažįstamos, susipažinome Druskininkuose sanatorijoj, mano Agnytei tada buvo metai, na, o dabar jau 3 metai 5 mėn..
Agnutei yra SP. Turim visokių bėdelių, bet jau kaip ir susigyvenom, ir dabar jau neatrodo taip viskas baisu. Kojų ji visiškai nevaldo-vangioji paraplegija. Bet namuose visur nušliaužia kur jai reikia, labai daug juda, užlipa ir nulipa laiptais prižiūrima. Lauke važinėja su "Bambino" vežimėliu, kambaryje nenori. Tai tiek pradžiai.
Imgarda, čia mes esame iš Alytaus smile.gif. Bus labai smagu su visais susitikti.
Atsakyti
Labai labai džiaugiuosi ir sveikinu kanjola, kad prie mūsų prisijungei... Kiekviena kartą kai kas nors prisijungia prie mūsų forumo-džiaugiuosi be galo,nes tai tik įrodo,kad neveltui atidariau šį forumą...Berods jau treti metai bendraujame ir per tuos metus mano gyvenimas tapo daug šviesesnis,nes turiu jus,kur visada galiu užbėgusi pasidžiaugti ir pasiguosti,džiaugtis jūsų pasiekimais ir paliūdėti kartu dėl jūsų nesėkmių...Ačiū mielieji dar kartą,kad esate šalia,nors ir per atstumą 4u.gif

Laukiam kada Mikele prisijungs ir tars galutinį žodelį ar renkamės kovo 21d Panevėžyje mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikinam visus su Lietuvos nepriklausomybes atkurimo diena.

Kaip smagu kad esame laisvi . thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kanjola sveika prisijungusi,mes tikriausiai buvome susitike Druskininkuose, mano mazgiui tada buvo tik 5 men. butu malonu vel susitikt 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,mamytės.Pas mus niekas nepasikeitė ir toliau laukiam kovo 21 d. bei visų jūsų su atžalomis ir lydinčiais asmenimis.Manau, vietos užteks visiems, o šio susitikimo nauda bus tikrai didelė. Kavinės adresas yra Kranto g. 12, Panevėžyje.Tai yra centre,buvusio konservų fabriko dalyje,šalia Joglės švarumo centro,Neįgaliųjų internatinės mokyklos, prie pat kino teatro "Garsas".Iš Kranto gatvės pusės kabo raudona alaus "Budweiser" reklama.Atrodo viską smulkiai surašiau,kad kuo lengviau rastumėte.Reikia tik nuspręsti,kurią valandą visiems patogu atvykti.Manyčiau neblogai būtų kokią 12 val. Kaip kitoms mamytėms atrodo?
Atsakyti
Manau kad gerai 12 val. Tai mes gal kokias sunestines susitikimo vaises atsivezam ,kad linksmiau butu mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos visos, kaip smagu kad ivyks musu susitikimas, jau Elenute kaip nori vaziuot vis klausia ir klausia kada smile.gif tai iki susitikimo Panevezyje 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi manau, kad 12val.gerai thumbup.gif O kaip dėl vaišių?Kad nebūtų kad visi sulekiam su sausainiai arba su tortais mirksiukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Pritariu, kad 12val. gerai. Tikrai, reikia dar sutarti dėl vaišių. ax.gif
Atsakyti
Manau savo nuoziura atsivezam savo seimai kiek planuojam suvalgyti ir paskui dalinsimes juk reikes kad nieko neliktu. As padarysiu ledu torta vaikuciams mirksiukas.gif
Atsakyti