Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos Blakstienos 2 tema

QUOTE(NORIKA @ 2008 09 12, 08:51)
Kokia Jūsų nuomonė  ax.gif  Nes lyginant su visom čia išdemonstruotom,manosios tai.....  blush2.gif

na jiegu tavo blakstienos retos, tai priaugintos tau tikrai tankio neduos, nes jas ir klijuoja ant savu, tai jau kiek yra savu, tiek bus ir priaugintu, tikrai ne daugiau biggrin.gif priaugintos duoda tik ilgi (na ir be abejo, akys israiskingesnes, nes atrodo, kaip padazytos). mano blakstienos panasios kaip tavo, gal kiek ilgesnes, bet jau metus laiko nesioju priaugintas, ne del to, kad saviskem nepatenkinta, bet verciau del patogumo (nemegstu vakare valyti akiu tusa ir ryte vel dazyti) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 09 12, 10:25)
jau metus laiko nesioju priaugintas, ne del to, kad saviskem nepatenkinta, bet verciau del patogumo (nemegstu vakare valyti akiu tusa ir ryte vel dazyti) ax.gif

O kiek tas malonumas maždaug kainuoja,kiek atsieina priauginimas ir po to kas mėnesį papildymas? ax.gif O po to nuėmus priaugintas,kaži ar natūralios neatrodo išsekusios ir nusibaigusios? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2008 09 12, 10:40)
O kiek tas malonumas maždaug kainuoja,kiek atsieina priauginimas ir po to kas mėnesį papildymas? ax.gif  O po to nuėmus priaugintas,kaži ar natūralios neatrodo išsekusios ir nusibaigusios? rolleyes.gif

as darausi vilniuje, tu kaip suprantu siauliete, tai skirtinguose miestuose ir kainos skirtingos, jau nekalbant apie tai, kad tam paciam mieste ir pas skirtingas meistres kainos nevienodos. vilniuje kazkur nuo 80 lt iki...
aisku, kad atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 09 12, 13:23)
as darausi vilniuje, tu kaip suprantu siauliete, tai skirtinguose miestuose ir kainos skirtingos, jau nekalbant apie tai, kad tam paciam mieste ir pas skirtingas meistres kainos nevienodos. vilniuje kazkur nuo 80 lt iki...
aisku, kad atrodo lotuliukas.gif

Tai jo,miestuose ir kainos skiriasi,bet žinodama vln kainas,negausiu šoko pamačius šiaulietiškas lotuliukas.gif
Beje kiek laiko užima papildymas.Einu dar nagų pildyt,plaukų tvarkyt,po to dar teks blakstienas pildyt,tai laiko turi marias turėt,kad galėtum sau tiek skirt.Dar trūksta silikoninių papų,kad ir tuos kas mėnesį bėgčiau pildyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nors gražių blakstienų tai nooooriu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2008 09 12, 17:36)
Tai jo,miestuose ir kainos skiriasi,bet žinodama vln kainas,negausiu šoko pamačius šiaulietiškas  lotuliukas.gif
Beje kiek laiko užima papildymas.Einu dar nagų pildyt,plaukų tvarkyt,po to dar teks blakstienas pildyt,tai laiko turi marias turėt,kad galėtum sau tiek skirt.Dar trūksta silikoninių papų,kad ir tuos kas mėnesį bėgčiau pildyt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Nors gražių blakstienų tai nooooriu  wub.gif

nu papu pildyt kas menesi tikrai nereikia lotuliukas.gif pas tave plaukai priauginti? tai jiems korekcijos tikrai nereikia kad menesi schmoll.gif blakstienu priauginimas apie 2 val. priklauso nuo meistres darbo, kaip ir su nagais, vienos greiciau, kitos - leciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 09 12, 21:49)
pas tave plaukai priauginti? tai jiems korekcijos tikrai nereikia kad menesi schmoll.gif

Ui ne,jokiu būdu doh.gif ,pas mus juos priaugina tragiškai.Matosi net patamsyje kad priauginti plaukai schmoll.gif
Mums iki holivudinio lygio toooooli kaip iki mėnulio,todėl jei nėra kaip reikia,išvis nereikia.Padaro kabančius siūlus,tabaluoja kaip virvės-tipo gražu g.gif Gal tada perukas dailiau atrodytų tongue.gif
Pakaks ir savų garbanų lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, graziablakstienes. Gal kas noretu pirkti persvieciama sileri? Panaudotas gal tik 4dalis smile.gif Parduociau uz kokiu 70 lt
Nors nepamenu, kiek jis man kainavo smile.gif Pirkau Kosmedijoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vavux @ 2008 09 22, 19:24)
Sveikos, graziablakstienes. Gal kas noretu pirkti persvieciama sileri? Panaudotas gal tik 4dalis smile.gif Parduociau uz kokiu 70 lt
Nors nepamenu, kiek jis man kainavo smile.gif Pirkau Kosmedijoj smile.gif

Kas tas sileris? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2008 09 22, 23:03)
5 ml. -80lt kainuoja.
10ml. -120lt.  mirksiukas.gif

cia rimtai? paziurejau, kad pas mane 5 ml. bet as tikrai virs simto mokejau. tuo esu tikra. o kur cia tokios kainos? gal ten kitokie? negi kosmedija toki antkaini uzdeda?
Papildyta:
QUOTE(Niridė @ 2008 09 22, 23:33)
Kas tas sileris? g.gif  bigsmile.gif

na, jis sutvritina blakstienu klijus, saugo nuo dulkiu, blakstienos atrodo juodesnes. reikia tept kasdien smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vavux @ 2008 09 23, 17:02)
cia rimtai? paziurejau, kad pas mane 5 ml. bet as tikrai virs simto mokejau. tuo esu tikra. o kur cia tokios kainos? gal ten kitokie? negi kosmedija toki antkaini uzdeda?
Papildyta:

user posted image
Rimtai. Turiu Kosmedijos kainorasti. 4u.gif
Atsakyti
labas vakaras.Norejau pasiteirauti tu, kas jau prisiauginusios blakstienas...Ryztumetes tam dar karta ir ar nesigailite?labai noriu ir as ax.gif bet dvejoju dar... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2008 09 26, 17:12)
labas vakaras.Norejau pasiteirauti tu, kas jau prisiauginusios blakstienas...Ryztumetes tam dar karta ir ar nesigailite?labai noriu ir as ax.gif bet dvejoju dar... doh.gif

sis sposas kiekvienai skirtingai , man labai patiko. pabandyti verta. bigsmile.gif
Atsakyti