Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos Blakstienos 2 tema

QUOTE(Spicas @ 2008 10 01, 23:09)
siandien skambinausi teirautis del priauginimo, tai man sako kad tipo negraziai atrodo nuo puses akies  g.gif  o as kaip tik ir noriu kad akies forma ovalesne butu, o kai pilna akis tai man nelb asmeniskai  ax.gif , o jinia grieztai sako pilna darytis, tai pasimeciau, ar is tikruju ar cia tik delto kad jai ;abiau apsimoka  g.gif

Va kaip atrodo iki puses akies.. Siap ilgi reikejo siek tiek trumpesni imti, tik kliente norejo ilgesniu.. 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 01 spalio 2008 - 22:11
QUOTE(vavux @ 2008 10 01, 18:07)

Kaina ir dabar yra 120Lt. 5 ml. 4u.gif
Tai uz 70lt tikrai nebrangu.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2008 10 01, 23:09)
Va kaip atrodo iki puses akies.. Siap ilgi reikejo siek tiek trumpesni imti, tik kliente norejo ilgesniu.. 4u.gif

user posted image

user posted image

na taip mano nuomone irgi biski per ilgos..o kiek cia mm?
dar jinai taip pasake kad jos yra nedazomos g.gif kaip cia suprast blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2008 10 02, 14:17)
dar jinai taip pasake kad jos yra nedazomos  g.gif kaip cia suprast  blush2.gif

Cia yra 13 mm. Arciau vidurio 11mm. Nepatartina dazyti paprastu tusu. Jeigu norite dazyti, tai reikia isigyti spec. tusa priaugintom blakstienom. smile.gif
Atsakyti
tai gal kam nors reikia silerio? smile.gif nes pas mane stalciuj guli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2008 10 01, 22:09)
siandien skambinausi teirautis del priauginimo, tai man sako kad tipo negraziai atrodo nuo puses akies  g.gif  o as kaip tik ir noriu kad akies forma ovalesne butu, o kai pilna akis tai man nelb asmeniskai  ax.gif , o jinia grieztai sako pilna darytis, tai pasimeciau, ar is tikruju ar cia tik delto kad jai ;abiau apsimoka  g.gif

bet tu paziurek, toj nuotraukoj tikrai negraziai atrodo puse akies smile.gif
o siaip akies forma bus tokia kokia tu nori, kai priauginsi. nes mano irgi tarkim yra akys labai isskirtines. ir kartais kai pasidazydavau labai baisiai atrodydavo, nes man forma nepatikdavo. o kai priaugintos blakstienos, jos kazkaip pabrezia kaip tik tai, ka reikia.
Papildyta:
QUOTE(Spicas @ 2008 10 02, 13:17)
dar jinai taip pasake kad jos yra nedazomos  g.gif kaip cia suprast  blush2.gif

galima dazyti, tik ne vandeniui atspariu tusu.
tik paskui reikia, jas kazkaip nuplauti, bet negalima valyti riebiu valikliu. nebent kazkokiu skysciu ar vandeniu ir muilu. tik esme tokia, kad taip darydama rizikuoji prarasti daugiau blakstienu smile.gif
Atsakyti
na pasidariau ir as si stebukleli ax.gif patenkinta, tik gal kiek per ilgos, nezinau gal nepratus?! g.gif ir siaip kazkaip galvoju labai jau saugot jas reikia, nei dazyti negaliu, kaip po to nusiplauti?juk labai saugot valantis reikia...dar daug abejoniu...nors grazu tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
uzsirasiau as jau eisiu greit augintis blush2.gif bet npri 180lt biski brangoka g.gif gal kur pigiau pasieskot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2008 10 01, 23:09)

Tikrai grazu ir iki puses. Svarbiausia,kd nebutu per ilgos lyginanat su jusu blakst ilgiu wink.gif Be to iki puses atrodo dar naturaliau ir nelabai kas itars jog blakst priaugintos bigsmile.gif Taigi siulau ismegint, bet paciai pasirinkt bus lengviau kaip graziau tik ismeginus abu variantus mirksiukas.gif Siulau pirma kart pilna pasidaryt priaug, o kita iki puses (per korekcija) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatulyte: 03 spalio 2008 - 21:14
QUOTE(Spicas @ 2008 10 03, 18:52)
uzsirasiau as jau eisiu greit augintis  blush2.gif  bet npri 180lt biski brangoka  g.gif  gal kur pigiau pasieskot  ax.gif

pas SM mamas tikrai pigiau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Renatulyte @ 2008 10 03, 22:13)

Siulau pirma kart pilna pasidaryt priaug, o kita iki puses (per korekcija)  4u.gif

as kaip tik siulau padaryti atvirksciai: is pradziu - iki puses, o kita karta - per visa voka. darant kaip tu sakai, per korekcija nepasimatys skirtumas, nes prie vidinio voko dar bus likusiu priaugintu blakstienu mirksiukas.gif
Atsakyti
as klaipedoje mokejau 150lt. tikrai brangoka, o papildymai sake nuo 90lt... blink.gif cia ir kitur tiek? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2008 10 04, 20:26)
as klaipedoje mokejau 150lt. tikrai brangoka, o papildymai sake nuo 90lt... blink.gif cia ir kitur tiek? g.gif

Taip dabar tokios kainos. Pvz. Estetikos centre "Kosmedijoje" Vilniuje su 3D-Lashes medziagomis priaugibnimas kainuoja 350lt. Sugiharoje 300lt. 4u.gif
Per supermamas galima rasti pigiau, taip pat ir per skelbimus. smile.gif
Atsakyti