Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos Blakstienos 2 tema

tai va, ir as mastau pabandyti verta...va tik pati nesioju kontaktinius lesius, akys siaip jautrokos, tikiuos nedirgins... g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2008 09 26, 18:40)
tai va, ir as mastau pabandyti verta...va tik pati nesioju kontaktinius lesius, akys siaip jautrokos, tikiuos nedirgins... g.gif  rolleyes.gif

man viskas ok, nesioju lesius, jokiu problemu del to schmoll.gif
Atsakyti
vavux, kalbejau su viena kliente, tai pasirodo pries 4 men,. pirko toki pati sileri 5ml. uz 120lt. 4u.gif Kaip tu ir sakei..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 27 rugsėjo 2008 - 14:40
gal zinote kas gerai ir uz normalia kaina klaipedoj priaugina?? bigsmile.gif
rasykit i az busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vavux @ 2008 09 23, 17:02)
cia rimtai? paziurejau, kad pas mane 5 ml. bet as tikrai virs simto mokejau. tuo esu tikra. o kur cia tokios kainos? gal ten kitokie? negi kosmedija toki antkaini uzdeda?
Papildyta:

na, jis sutvritina blakstienu klijus, saugo nuo dulkiu, blakstienos atrodo juodesnes. reikia tept kasdien smile.gif

Buna ivairiu "sileriu" (fiksatoriu), kai kurie tik formuoja ir "drekina" naturalias blakst (nors logiskai pagalvojus, ka ten saugot jei jau priauginta biggrin.gif . Taciau yra firmu ir ne tik kurios platina piges priemones)KOkybiskas "Sealant" saugo blakstienu klijukus nuo dregmes, fiksuoja priaugintas blakst ilgesniam laikui, padeda jas formuot kd atrodytu tvarkingos ir nesiveltu, suteikia blizgesio del kurio vizualiai blakst atrodo dar juodesnes bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2008 09 27, 15:40)
vavux, kalbejau su viena kliente, tai pasirodo pries 4 men,. pirko toki pati sileri 5ml. uz 120lt.  4u.gif Kaip tu ir sakei..

tai kaip cia suprasti? kas per machinacijos?
o gal pas tave kazkoks ne toks kainorastis? arba gal db atpigo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vavux @ 2008 09 29, 22:43)
tai kaip cia suprasti? kas per machinacijos?
o gal pas tave kazkoks ne toks kainorastis? arba gal db atpigo? smile.gif

Treciadieni busiu Kosmedijoje ir viska suzinosiu.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2008 09 29, 14:36)
gal zinote kas gerai ir uz normalia kaina klaipedoj priaugina??  bigsmile.gif
rasykit i az busiu labai dekinga  4u.gif

nejau klaipedoj niekas to nedaro biggrin.gif ?
Atsakyti
[B] skubiai reikia!
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2008 09 30, 13:34)
[B] skubiai reikia!

Atrasiau i AZ.
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2008 09 29, 22:31)
Treciadieni busiu Kosmedijoje ir viska suzinosiu.. mirksiukas.gif

Laukiu smile.gif)
Atsakyti
siandien skambinausi teirautis del priauginimo, tai man sako kad tipo negraziai atrodo nuo puses akies g.gif o as kaip tik ir noriu kad akies forma ovalesne butu, o kai pilna akis tai man nelb asmeniskai ax.gif , o jinia grieztai sako pilna darytis, tai pasimeciau, ar is tikruju ar cia tik delto kad jai ;abiau apsimoka g.gif
Atsakyti