dekui Lisa, ir sakyk, ar tas paprastas priklijuoja tos, kurios uzsiima su blakstienom?
:

QUOTE(/ Lisa / @ 2008 10 06, 22:25)
o as vis isimu lesius, nes man, nors ir klijuoja su klijukais jautriom akytem, vis tiek as

o kiek kainuoja tas blakstienu tusas ir dar kazkoks dalykelis yra joms tepti ten kazkaip...patikslinkite mane

Ieskau kas kaune apsiimtu priklijuot kuokstelius (mano kuoksteliai ir klijai gali but) jusu-darbas. na?
:

QUOTE(Glamor @ 2008 10 11, 13:45)
o as vis isimu lesius, nes man, nors ir klijuoja su klijukais jautriom akytem, vis tiek as
matyt, labai jautrios mano akytes 

Nuo 3D Lashes kliju akiu negrauzia , net atsimerkus kartais tenka priklijuoti blakstienytes..

QUOTE(/ Lisa / @ 2008 10 11, 21:00)
Nuo 3D Lashes kliju akiu negrauzia , net atsimerkus kartais tenka priklijuoti blakstienytes.. 

kad man ir klijuoja su 3D

QUOTE(Glamor @ 2008 10 13, 13:22)

QUOTE(/ Lisa / @ 2008 10 13, 12:46)
asaroju upeliais

Tokiems atvejams yra skirti klijukai SPEC JAUTRIOMS akytems, bt kadangi jie yra tikrai lab brangus, tai daug kas ju paprasciausia neturi...
O su jais tikrai tokiu problemu nepasitaiko
Tai Jums geriausia ieskot tos, kuri dirba ne tik su iprastais, bt ir turi priemoniu tokiems ypatingiems atvejams

Norejau paklaust profiu
ar galima su ricinos aliejumi nusiiminet visas priaugintas blakstienas?
Klausiu nes pazystama turejo tas karvukes blakstienas
vestuvem daresi bet korekcijos neejo ir jau kaip pradejo krist, pasidare nelabai estetinis vaizdas tai su tos meistres patarimu su ricinos aliejiumi nusieme, bet tikrai labai graziai nueme

Klausiu nes pazystama turejo tas karvukes blakstienas

QUOTE(Amura @ 2008 10 14, 00:44)
Norejau paklaust profiu
ar galima su ricinos aliejumi nusiiminet visas priaugintas blakstienas?

blakstienos nusiima su bet kokiu riebalu

dar galima su alyvuogiu aliejuku