Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos Blakstienos 2 tema

labas vakaras... 4u.gif o su tokia problemele, patarkite mergaites...Prisiauginau blakstienas ir visas sias dienas kiek jas jau turiu viena is akyciu labai jau jautri patapo, negaliu net prisiliesti, nepraeina raudonumas vyzdyje ir uzdegimas pasidare matyt, nes ryte ji labai negrazi buna plius dar visa akis skysciu tokiu pasidengus buna, nuplauti net nemalonus jausmas buna...praeis cia ar kazka daryti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2008 10 05, 00:14)
labas vakaras... 4u.gif o su tokia problemele, patarkite mergaites...Prisiauginau blakstienas ir visas sias dienas kiek jas jau turiu viena is akyciu labai jau jautri patapo, negaliu net prisiliesti, nepraeina raudonumas vyzdyje ir uzdegimas pasidare matyt, nes ryte ji labai negrazi buna plius dar visa akis skysciu tokiu pasidengus buna, nuplauti net nemalonus jausmas buna...praeis cia ar kazka daryti? unsure.gif

Negerai.. g.gif .Reikia issiaiskinti priezasti. Gal priaugintos blakstienos dirgina akies gleivine, jeigu pertoli priklijuota. Ar trugdo mirkseti?

Parasiau tau i az... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 04 spalio 2008 - 22:28
QUOTE(Renatulyte @ 2008 10 05, 09:49)
juk likusias, kurios trukdo nuimt galima   4u.gif   yra tam skirtas blakstienu nuemejas, nezinojot? ir skirtumas puikiai pasimatys! be to, taip ir pinigu atzvilgiu klientei pigiau  bigsmile.gif

nu jau pasaket doh.gif o ne logiskiau kaip tik is pradziu padaryti dalini, kad po to nereiketu su nuemeju nuiminet puse priaugintu (ir uz tai sumoketu ) blakstienu lotuliukas.gif beje, ne tik logiskiau, bet kaip tik ir taupiau tongue.gif be to, jeigu zmogui patiks dalinis, net nereikes pilno priauginimo daryt biggrin.gif
darai dalini - ir tuomet pagal situacija - patinka - palieki, nori daugiau - prisidedi daugiau blakstienu.
o ne taip, kad sumoki uz pilna priauginima, po to tau puse ju nuims korekcijos metu (nors esi uz jas jau sumokejusi), kad pamatytum skirtuma tarp pilno ir dalinio priauginimo biggrin.gif be to, tai yra labai paprastas marketinginis triukas - apgaule: naturalu, kad kai zmogus turi pilna priauginima, ir jam po to puse blakstienu nuima, jam vizualiai atrodo, kad isvis truksta tu blakstienu, todel naturaliai nores, kad ir vel butu pilnas priauginimas, kai blakstienu daug, jos visos ilgos ir riestos. na bet cia jusu darbas toks, kaip matau pati priauginate blakstienas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamor: 06 spalio 2008 - 19:49
As irgi, jeigu kliente abejoja, tai siulau priauginti dalinai kampuciose ir jeigu viskas ok, tada drasiai galima pila aki.. 4u.gif
Atsakyti
Ar galima priauginti blakstienas nesiojancioms kontaktinius lesius? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bernadita @ 2008 10 06, 23:13)
Ar galima priauginti blakstienas nesiojancioms kontaktinius lesius?  mirksiukas.gif

Zinoma galima ir tam nereikia nusiimti lesiu proceduros metu.. mirksiukas.gif
Atsakyti
siand pasidariau sita malonuma wub.gif va rezultatas, ivertinkit blush2.gif
user posted image
user posted image
tik foto gal netaip matosi blink.gif
Atsakyti
wow wub.gif labai graziai drinks_cheers.gif kiek kainavo ir kokio ilgio dejai? g.gif kart ir chemiskai padaze? nu man tai labai graziai, neatrodo kad priaugintos ir zvilgsnis toooks paslaptingas ax.gif
Atsakyti
aciu aciu blush2.gif
dejaus 8,10 ir 12 mm tris ilgius, kainavo 150lt thumbup.gif klaipedoj cia ax.gif

Papildyta:
zinok man nedaze pries tai mano pacios tamsios blakstienos yra, bet sake ir ant sviesiu deda nedazytu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2008 10 07, 22:55)
aciu aciu  blush2.gif
dejaus 8,10 ir 12 mm tris ilgius, kainavo 150lt  thumbup.gif  klaipedoj cia  ax.gif

Papildyta:
zinok man nedaze pries tai mano pacios tamsios blakstienos yra, bet sake ir ant sviesiu deda nedazytu  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Nera tikslo dazyti, juk priauginejamos juodos su juodais klijais. O kai ataugines, tai ataugines savo blakstienos, o ne chemiskai dazytos.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 08 spalio 2008 - 21:16
man sviesaus proto mergaitei apie blakstienas paaiskinkite truputi, ar naturalios yra nukerpamos ar kaip? nelabai suprantu fool.gif

Ar kas klijuoja tokias kur is "drogas" "eurokos" "kosmada" pirktas?
Atsakyti
QUOTE(agnytia_number1 @ 2008 10 09, 11:45)
man sviesaus proto mergaitei apie blakstienas paaiskinkite truputi, ar naturalios yra nukerpamos ar kaip? nelabai suprantu fool.gif

Ar kas klijuoja tokias kur is "drogas" "eurokos" "kosmada" pirktas?

Ne, klijuojama ant jusu blakstienos . user posted image

Atsakyti