Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvūnams duodami žmonių vardai

QUOTE(visiskai @ 2008 07 06, 22:57)
Šitą kačiuką su jo broliu radau vienam kieme verysad.gif .
Buvo išmesti, alkani, murzini, o paskui paaiškėjo, kad Jonukas dar ir taip nusilpęs, kad teko mums jį reanimuoti ilgai.
Bet juos radom vakare, su drauge jau važiuodamos pas draugus į jų šventę. Katinėlių spalvos sutapo su tu draugų plaukų spalvomis, tai ir  pavadinom jų vardais  ax.gif  Tai buvo tik vienam vakarui, tik dėl pokšto. Bet Jonukas taip ir liko pas mane su visu netyčia duotu vardu. Paskui dar susigaudėm, kad ir gyvena tas mūsų Jonukas Jonažolių gatvėj  lotuliukas.gif

aj tie zmones negailestingi..ismeta ir tiek..kaip ju sazine neuzgrauzia.nevykeliai.jam lb.pasiseke,kad jus radot ji..smile.gif man patinka zmones ,kurie padeda gyvuneliams ir myli juos.. friends.gif friends.gif friends.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 07 06, 22:43)
aj tie zmones negailestingi..ismeta ir tiek..kaip ju sazine neuzgrauzia.nevykeliai.jam lb.pasiseke,kad jus radot ji..smile.gif man patinka zmones ,kurie padeda gyvuneliams ir myli juos.. friends.gif  friends.gif  friends.gif  friends.gif

Aga, vienas dalykas kai gimsta lauke laukiniai kačiukai ir visai kas kita, kai katinėliai išmetami išnamų verysad.gif . Nieko jie nesupranta, kaip išgyventi prie konteinerio.
Mums katino visiškai nereikėjo, bet išėjo taip, kad dabar jis mūsų numylėtinis. Labai geras, draugiškas katinėlis. Superinis wub.gif O broliui gana lengvai suradom šeimininkus padavę skelbimą. Kažkaip žmonės mieliau iš namų paima, nei iš kiemo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visiskai: 07 liepos 2008 - 10:25
QUOTE(visiskai @ 2008 07 07, 12:25)
Aga, vienas dalykas kai gimsta lauke laukiniai kačiukai ir visai kas kita, kai katinėliai išmetami išnamų  verysad.gif . Nieko jie nesupranta, kaip išgyventi prie konteinerio.
Mums katino visiškai nereikėjo, bet išėjo taip, kad dabar jis mūsų numylėtinis. Labai geras, draugiškas katinėlis. Superinis  wub.gif  O broliui gana lengvai suradom šeimininkus padavę skelbimą. Kažkaip žmonės mieliau iš namų paima, nei iš kiemo  doh.gif

ne i tema dbr parasysiu...bet yra zmoniu skirtingom nuomonem...jei jis lauke begioja,tai reiskia serga kazkuo..nors katinelis ir sveikas laksto..
Man tai nebutu baisu pasiimti,nes gi galima sutvarkyt gyvuneli drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 07 07, 12:18)
ne i tema dbr parasysiu...bet yra zmoniu skirtingom nuomonem...jei jis lauke begioja,tai reiskia serga kazkuo..nors katinelis ir sveikas laksto..
Man tai nebutu baisu pasiimti,nes gi galima sutvarkyt gyvuneli drinks_cheers.gif

tiksliai, pamenu, kai ėmėm tuos spirgus, tai visi vaikai aplink šaukė, kad kačiukai sergantys ir jų liesti negalima doh.gif blink.gif Aišku, tada man visai nekilo įtarimas, kad vienas iš katinėlių po dviejų dienų vos nenumirs ir pora savaičių teks kasdien leist lašalines ir t.t. blink.gif Ot nervų buvo ir išlaidų doh.gif . Nu bet dar 8 gyvenimai liko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 07 06, 14:11)
ateina i svecius stasiukas...o jus rekiat staiuk stasiuk baik vogti maista nuo stalo laugh.gif juokinga...man... liezuvis.gif

Jei ir butu taip, manau suprastu, kad apie katina eina kalba, o ne apie zmogu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Poisonuke @ 2008 07 10, 19:56)
Jei ir butu taip, manau suprastu, kad apie katina eina kalba, o ne apie zmogu tongue.gif

nu nzn...kai buvau senai labai sveciuose,tai suo-kalyte buvo pavadinta KARINA...biggrin.gif o musu drauge irgi Karina buvo blink.gif tai ji pradejo rekt,KARINA BL,KA DARAI DEBILE....ir mes isigandom..nesupratom is pirmo..poto tik ji paaiskino,kad tai suo. nu nu...o ji net nesake kad suni turi tokiu vardu.
Atsakyti
Man nepatiko kai pastebejau jorksyro terjera vardu Brigitele (mano vardu ). Jei duotu kokiai veislei kuri man patinka tai dar buciau nieko pries 4u.gif wub.gif cool.gif unsure.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti
O as turiu Stafuke Vardu Beatrycia ir Katina, kuri norejau pavadinti Jurga, bet draugui netiko tai pervadino i Kita varda. Ir man visai nesvarbu ar suo pavadintas zogaus vardu ar ne juk vardas nenuosavybe blush2.gif
Atsakyti
O dabar pasakysiu savo nuomone ax.gif , as manau kad gyvunai yra patys nekalciausi ir nuosirdziausi padareliai - tai jiem turetu buti geda nesioti zmoniu vardus o ne mums - kaip sau norit bet zmones baisiausi padarai zemeje schmoll.gif
Tai mes juos ismetam lauk, paliekam be namu, paziurekit kiek preiglaudose. sorry bet kai as pamatau sita situacija, taip suima siutas ant zmoniu unsure.gif

As savo namuos, voljieruose turiu 8 sunis, du rotveiliariai, kiti Kaukazo aviganiai, ai dar pekinukas po namus laksto ax.gif
Tiesiog zmones atveza pas mane, kurie nenori laikyti ir tiek - ir per ta visa laika tik viena suni esu turejusi zmogaus vardu - Ruslanas thumbup.gif , superinis vardas
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2008 07 14, 11:16)
O dabar pasakysiu savo nuomone ax.gif , as manau kad gyvunai yra patys nekalciausi ir nuosirdziausi padareliai - tai jiem turetu buti geda nesioti zmoniu vardus o ne mums - kaip sau norit bet zmones baisiausi padarai zemeje schmoll.gif
Tai mes juos ismetam lauk, paliekam be namu, paziurekit kiek preiglaudose. sorry bet kai as pamatau sita situacija, taip suima siutas ant zmoniu unsure.gif

tu visiškai teisi drinks_cheers.gif na bent jau aš tau pritariu smile.gif
gal todėl mano šuo ir turi kaip ir žmogaus vardą, bet kaip ir ne, su dviem reikšmėm, o viena iš jų - beje šventa ax.gif ir labai tuo džiaugiuosiu, nes šuo toks fajnas padaras, kad tikrai nesugadina tos šventosios vardo reikšmės ax.gif tikrai, kad žmogus labiau sugadintų rolleyes.gif
Atsakyti
Mano nuomone, gyvūnai, nors kaip sakote, patys nekalčiausi padarėliai, bet vistiek neturėtų būti vadinami žmonių vardais. Nejaugi sunku rasti jam tinkamą vardą? Pati esu girdėjusi, kaip mano vardu šaukia šunį, jausmas ne iš maloniausių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(grateful @ 2008 08 13, 11:01)
Mano nuomone, gyvūnai, nors kaip sakote, patys nekalčiausi padarėliai, bet vistiek neturėtų būti vadinami žmonių vardais. Nejaugi sunku rasti jam tinkamą vardą? Pati esu girdėjusi, kaip mano vardu šaukia šunį, jausmas ne iš maloniausių  unsure.gif

Tai kad ir žmonės dabar keistais vardais vadinami... Labai apsitrynusi takoskyra būna tarp žmogiško ir šuniško vardo...

Teko girdėti, kaip žmonės, išgirdę mano šuns vardą (Bruknė) pasakė, kad tai būtų gražus vardas mergaitei ax.gif
Atsakyti