Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvūnams duodami žmonių vardai

QUOTE(DroWnie @ 2008 03 20, 15:56)
Na, nežinau. Žiūrint koks vardas. Pavyzdžiui mano zuikė yra Hela. Tai kaip ir žmogaus vardas, bet aš juo pavadinau zuikę. Nes man gražu ir tikrai neblogai skamba.  tongue.gif

Grazus vardas Hela. Zinoma, juo vadinami ir zmones...
As tai uz gyvunu vadinima gyvuniskais vardais. Kazkaip vis tiek - gyvunas yra gyvunas, o ne zmogus, kad ir kaip ji myletume...

Mano buvusio katino varads buvo MARMALAS, kates - KICE, db papugu - RIKIS< CIKE, PUGIS...Na, tik vienos cirskales vardas OLIVIA...Bet kazkaip man tas vardas savaime prilipo ir patiko. OLIVIA - nu tai lotyniskai alyva, o alyva - pagal horoskopa mano augalas smile.gif
Atsakyti
Na, taip. Pavyzdžiui mūsų šuns vardas Arčis. O esu girdėjusi tokį vardą ir per amerikietiškus filmus. O Hela. Taip yra žmogaus vardas, bet jis toks retesnis, tįai ir pavadinau zuikę. smile.gif
Atsakyti
Mano manymu nera cia jau taip blogai, kai zmoniu vardais vadina..Katinas vardu Stasiukas ar Jonukas, mielai skamba rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Poisonuke @ 2008 06 28, 02:21)
Mano manymu nera cia jau taip blogai, kai zmoniu vardais vadina..Katinas vardu Stasiukas ar Jonukas, mielai skamba  rolleyes.gif

ateina i svecius stasiukas...o jus rekiat staiuk stasiuk baik vogti maista nuo stalo laugh.gif juokinga...man... liezuvis.gif
Atsakyti
Na kaip čia pasakius g.gif . Žiūrinėjau vakar skelbimus kur katinus parduoda ir buvau tiesiog sugluminta radusi tokio turinio skelbimą:
Parduodu Persu veisles kaciuka bi-colour spalvos , vardu Emilijus. Isaukletas, tvarkingas, labai svelnaus charakterio , paskiepytas, su kilmes dokumentais.
Gerai, kad dar katinas gražus ne koks konteinerinis, tai sušvelnino mano reakcija, bet vis vien skaitau kaip apie sūnų, na jo, švelnaus charakterio, paskiepytas, visais privalomais skiepais, turi gimimo liūdijimą, gal dar ne visai tvarkingas, nors šiukšlytes neša į šiukšliadėžę biggrin.gif , išauklėtas g.gif ,na ačiū sako, bet kartais ausin broliui užvožia blush2.gif , tai turbūt nelabai išauklėtas. Gaunasi, kad katinas pranašesnis už mano vaiką lotuliukas.gif .Tai vat šiandien jau juokas ima, o vakar tai taip negalvojau bigsmile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašura: 06 liepos 2008 - 16:13
Na aš tikrai niekada blogai nesijausčiau,kad koks šuo,katinas turėtų tokį patį vardą kaip ir aš.Per didele s problemas žmonės kelia.tongue.gif
Atsakyti
o mūsų persiukas-JARONIMAS. smile.gif
Atsakyti
nzn,man gyvunu vardai negali asocijuotis su zmonem.eini pasivaiksciot ir girdi,kaip suni kviecia tavo vardu..ir tu atsisuki...nzn man nelb schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 07 06, 14:11)
ateina i svecius stasiukas...o jus rekiat staiuk stasiuk baik vogti maista nuo stalo laugh.gif juokinga...man... liezuvis.gif

Mūsų vieni pažįstami priglaudė priklydusią šunę ir pavadino ją Stase... Man tai kažkaip linksmai skamba ir neigiamų emocijų nesukelia (nors šiaip aš už tai, kad gyvūnai turėtų savus, o žmonės - savus vardus) biggrin.gif
Atsakyti
Visą gyvenimą kreivai žiūrėjau į gyvūnus žmogiškais vardais. Kažkaip keistai nenormaliai man atrodydavo g.gif. (Aišku, visokie Miciai, Rainiai Reksai irgi ne kas ...)
Bet va šiuo metu turim katiną Jonuką lotuliukas.gif Visai netyčiai taip išėjo. Pripratom ir labai gražu blush2.gif .

Va, mūsų Jonukas wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visiskai: 06 liepos 2008 - 20:42
QUOTE(visiskai @ 2008 07 06, 22:41)
Visą gyvenimą kreivai žiūrėjau į  gyvūnus žmogiškais vardais. Kažkaip keistai nenormaliai man atrodydavo g.gif. (Aišku, visokie Miciai, Rainiai Reksai irgi ne kas ...)
Bet va šiuo metu turim katiną Jonuką  lotuliukas.gif Visai netyčiai taip išėjo. Pripratom ir labai gražu  blush2.gif .

Va, mūsų Jonukas  wub.gif
user posted image

as ji pavadinciau karamele smile.gif nzn kodel..uznesa man jusu Jonukas i karamelka smile.gif
savo suniukus buvau pavadinus: Mika,Ciakis,Naiku smile.gif o ziurkenus : Bycka(raudona nosis) ir Milko biggrin.gif bet vardais zmoniu nevadinau..keistai atrodo..as geriau sudesiu po priesaga nuo vieno vardo (pvz dovanotojo ar brangaus zmogaus) kita priesaga savo vardo:) ir iseis geras vardukas. taip turejau ziurkena vardu Etna smile.gif
Atsakyti
Šitą kačiuką su jo broliu radau vienam kieme verysad.gif .
Buvo išmesti, alkani, murzini, o paskui paaiškėjo, kad Jonukas dar ir taip nusilpęs, kad teko mums jį reanimuoti ilgai.
Bet juos radom vakare, su drauge jau važiuodamos pas draugus į jų šventę. Katinėlių spalvos sutapo su tu draugų plaukų spalvomis, tai ir pavadinom jų vardais ax.gif Tai buvo tik vienam vakarui, tik dėl pokšto. Bet Jonukas taip ir liko pas mane su visu netyčia duotu vardu. Paskui dar susigaudėm, kad ir gyvena tas mūsų Jonukas Jonažolių gatvėj lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visiskai: 06 liepos 2008 - 20:58