Įkraunama...
Įkraunama...

Viena krūtis didesnė už kitą

Turiu tokią problemėlę - viena krutis didesnė už kitą, nors vaikų dar neturiu. Taip man nuo paauglystės. Kažkada perskaičiau gudrioj knygutėj kad krūtys nesimetriškos 70-iai procentų moterų ir nusiraminau. ax.gif Tik šiaip iškyla nepatogumų su liemenėlės dydžio išsirinkimu ir kompleksai paplūdimy vasarą. doh.gif Kaip jūs sprendžait tokią problemą? Ar pagimdžius vaikelį tai susitvarko ar dar labiau išryškėja? 4u.gif
Atsakyti
Šiaip mano dešinė krūtinė čiut mažesnė už kairę, bet tai nemanau, kad tokius dalykus pastebi paplūdimyje. Tik mano vyras, labai atidžiai žiūrėdamas ir tyrinėdamas, pastebėjo, kad viena mažesnė.
Atsakyti
Mano irgi viena didesnė nei kita,ir kas svarbiausia tai akivaizdžiai matosi doh.gif čia jau pagimdžius ir metus atmaitinus krūtimi,nors prieš tai ,net nebuvau pastebėjus kad viena būtų didesnė nei kita
Atsakyti
Nezinau kiek procentaliai ,bet daugeliui moteru viena krutis didesne. Mano tai pat desine krutis didesne. Man atrodo,kad ir viena koja yra siek tiek didesne . Batu parduotuvej sake -taip jau visiems yra. Nuramino -vadinas. ax.gif
Atsakyti
Nu mano viena koja taip pat čiut didesnė nei kita. Kas blogiausia, randu sau patinkančius batus, viena koja lenda, o kita - nebent sviestu pateptum cry.gif O šiaip dėl krūtinės kažkaip nesijaudinu. Tikiuos, po gimdymo krūtinės skirtumai labiau neišryškės?
Atsakyti
Na aš manu, kad pas daugelį moterų viena krūtis didesnė, mano taip pat tik galbūt ne visos atkreipiam dėmesį į tai, nes galbūt nedidelis skirtumas tarp krūtų dydžio tai ir nekreipi dėmesio, o koja tai irgi viena didesnė, be to atkreipkite dėmesį, kad ir pirštai ant abiejų rankų truputėlį dydžiu skiriasi t. y. jei žiedas tinka ant kairės rankos, tai ne visada užsimausi ant to pačio piršto ir ant dešinės, bent man taip yra. Tad turbut nereikia į tai kreipti dėmesio.
Atsakyti
Jo, rankų pirštų dydžiai irgi skiriasi.
Atsakyti
Rankų pirštai skiriasi dėl to kad viena ranka daugiau dirbam nei kita, tai ir raumenai didesni pas viena. O krūtim viena gi nieko daugiau nesportuoju biggrin.gif Šiaip anksčiau ir pas mane buvo mažiau pastebima, tik dabar nustėrau atsistojus prieš veidrodį kad jau aiškiai matosi. doh.gif Kiba ženklas kad laikas dėl lialiaus mastyti pradėti reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bum: 16 gegužės 2005 - 17:52
Nu jo reix vakare į savo krūtinę pasižiūrėti. O gal jau ir pas mane matosi? 4u.gif
Atsakyti
nu o pas mane kaire didesne blush2.gif
bet kazkur girdejau, jog daznai vienos kruties padidejimas, gali buti labai piktos ligos pozymis gun_rifle.gif
tai dabar sedziu ir amstau, gal reiktu nueiti pasitikrinti g.gif
Atsakyti
Mano irgi vienas krutis didesne nei kita. Kaip ir daugelis cia rase, taip daugeliui buna. Taciau baigus maitinti antra vaika, nuejau pasitikrinti ar viskas gerai. cia dabar visur tiek daug rasoma apie ivairias krutu ligas.
Gydytoja sake, kad susirupinti reiketu, jei iki tol krutys buvo vienodos, o staiga viena padidejo, tai gali buti ligos pozymis.
Atsakyti
O šiaip kur krūtis galima pasitikrinti tarkim dėl krūties vėžio? Nemokamai?
Atsakyti